Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני ניר ואני חדש בפורום.

אני נוהג על B4 סטיישן שנת 2000 צבע בורדו.

עשיתי כמה חיפושים לגבי פוליש, ונקיונות כללים לרכב וקראתי דיי הרבה אשכולות, אך עדיין לא נסגרתי לגמרי מה אני אמור לעשות עם כל מניי נושאים.

השאלות שנשארו לי פתוחות הן:

1. באיזה חומר פוליש עליי להשתמש? (שם חברה) כי יש המון מתחרים ולא יודע מה בדיוק לקנות.

2. באיזו מטלית הכי טוב לבצע את הפוליש?

3. יש לי רכב דיי גדול אז אני רוצה לדעת איך בדיוק מורחים את הפוליש באיזו שכבה? דקה, עבה?

4. ניקיון כללי לרכב באיזו שמפו לרכב עדיף להשתמש?

5. ווקס - איזה כמות צריך למרוח ואיזו חברה לקנות?

6. ניקיון לריפודים - באיזה חומר הכי מומלץ להשתמש בשביל להוציא כתמים ושיהיה ריח טוב?

7. צמיגים - באיזה חומר בדיוק עליי להשתמש? של איזו חברה? ספריי? מטלית עם טפלון? איך לעשות שזה ינצנץ באמת?

8. שמשות - יש לי שומן מרוח על השמשה והיא אף פעם לא יוצאת נקייה, עם איזה חומר לנקות? עם איזה דבר לנגב ולייבש?

9. דשבורד - באיזה חומר אתם הכי הרבה ממליצים? כי ספריי סקאי עשה לי שומנים על השמשות בתוך הרכב וזה לא יורד.

10. נשפך לי עט על הריפוד של המראה מעל הראש כי העט היה פתוח בשמש והתפוצץ, עם איזה חומר עליי לנקות שלא יהיו כתמים ולא יעשה יותר גרוע?

זהו לבינתיים, תודה מראש :)

פורסם

לגבי העט אתה קצת בבעיה. אם זה צבע שחור אז זה דיי אבוד לך.

אם זה צבע כחול יש שמפו מסויים לרצפות שאם תשתמש בו ובמסיר שומנים בחום גבוה יש מצב שזה יראה כמו חדש רק השאלה היא כמה חום הריפוד יכול לקחת מבלי להתעוות. בקיצור סיפור מהתחת

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני מכיר את האתר הזה תודה... אבל וואו אף אחד לא ענה לי על השאלות... אני תאכלס ריכזתי ממש את כל מה שאני רוצה לדעת אבקש אם אפשר לענות לי על זה תודה מראש. :)

פורסם

לגבי השומן שעל השמשה, כל ספרי פשוט לניקוי חלונות ומטלית מיקרופייבר יהיו מצויינים. הבעיה שכל נגיעה הכי קטנה עם הגוף על השמשה משאירה כתם שומני - תשתדל לא לגעת בכלל בשמשה אחרי הניקוי.

פורסם

אוקיי תודה רבה... ולשאר השאלות שלי אני יחכה לתגובות בבקשה תעזרו לי :) גם זה לא כ"כ קשה... אני צריך לדעת פשוט עם איזה מוצרים בדיוק להשתמש... כי יש כ"כ המון סוגים.

פורסם
אוקיי תודה רבה... ולשאר השאלות שלי אני יחכה לתגובות בבקשה תעזרו לי :) גם זה לא כ"כ קשה... אני צריך לדעת פשוט עם איזה מוצרים בדיוק להשתמש... כי יש כ"כ המון סוגים.

הייתי הולך עם המלצתו של רפי, ובאמת שומעים אליהם הרבה דברים טובים בפורום.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...