Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 Vs שברולט אבאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל רכב ליסניג מהעבודה, ראיתי שני רכבים בעלי עלות כמעט זהה והם :

מזדה 2 ACTIVE 1.5 אוטו'

שברולט אביאו LT 4 דל' 1.4 אוטו'

רציתי לדעת איזה מהם עדיף לי מבחינת איכות הנסיעה/הנאת הנהיגה/אחיזת כביש וגם בטיחות.

תודה מראש.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותתרחק מהפחית הקוריאנית.

המאזדה עדיפה על האוויאו בכל התחומים, חוץ מנפח תא מטען אבל זו לא השוואה הוגנת.

לסיכום, המאזדה 2 מכונית ט"מ ובטח מול האוויאו.

הוספה- לאקטיב רק 2 כריות אויר והיא לא נבחנה ע"י איגוד הריסוק .

פורסם

האוואו מכונית בעלת יופי וזהו!

אין בה כלום מכוניות לא איכותית, לא ממש אמינה ובעיקר לא בטיחותית!!!

בכל פרמטר, המאזדה 2 יותר מתקדמת!

בלי להסס ולחשוב פעמים, הבחירה שלי זו מאזדה 2

שלומי.

פורסם

בטיחות האויאו מחפירה.

כוכב וחצי עם 4 כריות אויר.

למאזדה אקטיב לא נעשה מבחן ריסוק אבל דגם הדינמיק קיבל 5 כוכבים.

בסופו של דבר, המאזדה.

פורסם

חברים, מחזק את דבריכם.

לאוואו טכנולוגיה שלדה/מרכב/בטיחות של שנות ה80 גם אם יש לה 4 כריות אוויר ו ABS. אני אישית, לא יודע איך מאשרים להוציא לפועל/תו תקן לרכב כזה מאפן בכל הפרמטרים.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
חברים, מחזק את דבריכם.

לאוואו טכנולוגיה שלדה/מרכב/בטיחות של שנות ה80 גם אם יש לה 4 כריות אוויר ו ABS. אני אישית, לא יודע איך מאשרים להוציא לפועל/תו תקן לרכב כזה מאפן בכל הפרמטרים.

שאלה טובה.

גם הגטס GLF לא ראויה!!!

שלומי.

פורסם

רוצה להצתרף להמלצה על מאזדה 2. אי אפשר בכלל להשוות אותה עם דייהולט. מדובר על רכב שישמור טוב על הערך שלו, אני בטוח שיהיה אמין ויהיה לו שוק מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רוצה להצתרף להמלצה על מאזדה 2. אי אפשר בכלל להשוות אותה עם דייהולט. מדובר על רכב שישמור טוב על הערך שלו, אני בטוח שיהיה אמין ויהיה לו שוק מצויין.

אם היית קורא את הודעתו של פותח אשכול, היית מבין ששמירת הערך של הרכב והסחירות שלו הם לא בדיוק

מה שמעניין אותו.

--

בין האוואו למאזדה 2 - לדעתי בהחלט מאזדה 2.

בין סיטרואן סי 3 למאזדה 2 - אין אני יכול לפסוק חד משמעית, לכן אני ממליץ לבצע נסיעה על כל אחת

מהמכוניות וליראות איזו מבינהן מתאימה לך יותר.

מארק.

פורסם

אוקי, הבנתי את התמונה הכללית - מאזדה2.

מה שקצת הפריע לי זה ששמעתי שהפלסטיקה על הפנים, ניסיתי למצוא תמונות ברשת של פנים האוטו לא ממש מצאתי..

כמו כן אם למישהו יש חלופה למאזדה 2 אני אשמח לשמוע (אך לא חלופה יקרה יותר, וגם לא משפחתית, אלא מכוניות כמו C3 הסוויפט הגטס...).

ודבר אחרון - אם מישהו מכיר אתר טוב להשוואה בין ליסינג לפרטי זה גם יוכל לשמש אותי.

תודה רבה רבה על כל העזרה!

• תוכן חדש...