Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שכתבי העיתון קצת התבלבלו

המסלול הראשון ש"יפתח" יהיה מסלול ראלי, שכן כבר יש אחד בשלבי תיכנון מתקדמים כך שאין מה לבנות אלה רק לסגור שבילים קיימים ולהרים שם אירוע.

כך שמרגע שהחוק עובר מירוץ ראלי חוקי זה עניין של ימים.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
נראה לי שכתבי העיתון קצת התבלבלו

המסלול הראשון ש"יפתח" יהיה מסלול ראלי, שכן כבר יש אחד בשלבי תיכנון מתקדמים כך שאין מה לבנות אלה רק לסגור שבילים קיימים ולהרים שם אירוע.

כך שמרגע שהחוק עובר מירוץ ראלי חוקי זה עניין של ימים.

אוהד, ממך לא ציפיתי לנאיביות שכזו...

מה קורה עם ביטוח? עם תקנות של המשטרה? עם הבירוקרטיה הישראלית הכל כך מוכרת...

גם 365 ימים נחשבים ל"עניין של ימים" , לא? :roll:

הייתי מאוד רוצה להיות אופטימי... אבל העבר מלמד אותנו שלא כדאי... :)

:-)

פורסם

למי יש מימון לקרוע את האוטו במסלול ראלי?

מתאים לי אימפרזה טורבו דווקא...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא להאמין אבל BX.4X4 זכתה בכמה מרוצים במקום ראשון.

יש בארץ ביאיקס 4X4 ?

לא רק שיש, הם נמכרו ביבוא סדיר. לBX GTI יש הנעה 4X4 וגם מנועי 1.9 (8 ו-16 שסתומים).

פורסם

תתפלאו אבל היום יש 5 הצעות שונות למירוץ פיילוט בארץ, רובם מתרכזות ברמה"ג.

שר התחבורה יכול לעשות משהו ממש מגניב, להגדיר אזור בו לא חלים חוקי התנועה, וכך יתקיים המירוץ ראלי הראשון, החוקי בארץ.

יש החלטה של מנכ"ל משרד התחבורה לקיים כזה מירוץ, שלפיו יבנה חוק המירוצים, יש לי חוזר ממנכ"ל משרד התחבורה בבית. תענוג לקרוא את זה.

ככה שאני משתדל להיות אופטימי ולקוות שמשהו יקרה פה.

I don't drive fast, I fly low

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היתה כתבה גם בYNET

מישהו יכול להביא לי קישור לכתבה?

(אני עושה עבודה בבית הספר על זה..נתנו לעשות כתבה וכל זה בחרתי את זה אז לא משנה..אני יודע למי שיביא..)

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם

אני שואל אם , וכאשר , יהיה ספורט מוטורי , או המירוץ הראשון שיאשר את הספורט המוטורי .

שיפורים באוטו יהיו חוקיים

1.6 206

פורסם
אני שואל אם , וכאשר , יהיה ספורט מוטורי , או המירוץ הראשון שיאשר את הספורט המוטורי .

שאלתי את זלדה, מגדת העתידות שלי, והיא אומרת שלא.

מצד שני, דג הזהב החביב עליי אומר שכן.

אז אולי.

או במילים אחרות - איך אנחנו יכולים לדעת? תקרא את הצעת החוק ותבדוק שם. לפי דעתי לא הוזכר כלום על שיפורים לרכב. מצד שני, כדי לעמוד בתקנות מסויימות (FIA/ FAA :wink: , גרופN) יהיה צורך להוסיף דברים שהיום נחשבים בלתי חוקיים (למשל כלוב התהפכות)... כך שהכל תלוי בלשון החוק, ולא פחות חשוב מזה - גם ברוח החוק.

פורסם
היתה כתבה גם בYNET

מישהו יכול להביא לי קישור לכתבה?

(אני עושה עבודה בבית הספר על זה..נתנו לעשות כתבה וכל זה בחרתי את זה אז לא משנה..אני יודע למי שיביא..)

לא יודע בקשר ל-Ynet, אך בקישור הבא תוכל למצוא סריקה של כתבונת מ"ידיעות":

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=21147&highlight=%EE%E9%F8%E5%F5+%E7%E5%F7%E9

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין שום קשר.

גם בארצות נאורות - יש לך הגדרת רישוי לכביש והגדרות בטיחות למכונית מסלול. בדרך כלל קשה ליצור מכונית שתענה על שתי הדרישות יחד.

אז אנשים מחזיקים מכוניות למסלול בלבד שאינן מורשות לנסוע על כביש, אבל מחוייבות בכלוב התהפכות, מפסק זרם ראשי, אמצעי כיבוי אש, רתמות וכו'. לנסוע על כביש הן לא יכולות.

• תוכן חדש...