Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאוד ליעוץ, מאחר ואני כבר אובד עצות:

ברשותי מגאן 96'. לפני כחצי שנה עבר הרכב שיפוץ גיר מקיף.

לאחרונה התחיל האוטו עם התופעות הבאות: כאשר יורדים לסל"ד נמוך, האוטו נכבה (גם כשהוא בפרקינג), מדי פעם במהלך נסיעה שעון הסל"ד מראה על זינוק פתאומי של כ-1500 סל"ד מעלה ומיד מטה (או להפך), כמו-כן מדי פעם במהלך הנסיעה האוטו משמיע מין רעש-כאילו הוא מעביר הילוך בצורה לא חלקה (אפילו שאני לא משוכנע שזה מקור הרעש). כמו כן, מאז שהחלו הבעיות האוטו סוחב פחות טוב והוא צורך דלק בטירוף (כ-8 קילומטר לליטר מול 11 ק"מ לפני הצרות).

בשל בעיות הסל"ד פניתי למוסך קרבורטורים אשר לטענתו טיפל בבעיה. כשעתיים לאחר שהאוטו יצא מהמוסך, חזרו כל הבעיות, אלא שהפעם לאחר אחת מהפעמים בהן נכבה המנוע, האוטו סירב להניע במשך כשעה. למחרת חזר האוטו למוסך, יצא לאחר מספר שעות, ושוב - אותו סיפור. למחרת השארתי את הרכב במוסך ליום, מחשב הרכב נבדק ע"י איש רנו, אך שוב כיום לאחר שהרכב יצא הוא שוב נכבה בסל"ד נמוך ולא מניע (בנוסף לכל יתר הבעיות).

האם יש למישהו מושג מה יכול להיות מקור הבעיה, או להמליץ לי על איש מקצוע לפנות אליו בסביבת רחובות?

בתודה מראש,

יהונתן

פורסם
מה עשה מכון להזרקה? במה הוא נגע ?

היית במורשה רנו? חיברו את הרכב למחשב? מה הייתה תוצאת בדיקת הסורק?

בעל מכון הקרבורטורים אמר כי איש רנו חיבר את הרכב למחשב, ומצא מספר תקלות הקשורות למערכת החשמל של הרכב (אך לא פירט איזה תקלות). בנוסף הוא אמר כי "נעשה אתחול" והתקלות סודרו (אף שאין לי מושג מהן בדיוק הפעולות שנעשו), אולם כאמור, יום לאחר מכן חסר הרכב לסורו.

פורסם

וברכב הזה קשה לי להאמין שיש קרבורטור כמו שציין פותח השרשור.

יותר הגיוני שיש מע' הזרקה.

המקום הטוב ביותר לפתרון התקלה לפי תיאורה הוא מכון להזרקות דלק ולפחות לדעתי אין קשר לפעולת הגיר.

בעיות סל"ד-סיבות רבות להן ובדיקה מקיפה במכון להזרקה תעלה בקלות על התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...