Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, שבת שלום.

קניתי לעצמי פג'ו 307 דגם XS משנת 2002 הרכב מגיע עם רדיודיסק מקורי ושישה רמקולים מקוריים.

רמקול בכל דלת, ועוד זוג קטנים מאוד כמוטויטרים על קדמת הדש בורד.

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר למערכת הזאת שני מגברים וסאב, סט קומפוננט, וזוג נוסף של רמקולים ביצה מאחורה?

כרגע אני לא יודע לגבי תקציב או החברות שאני מעוניין לשים, אלא רק האם זה אפשרי?

אני לא מעונייןלהחליף את הפנל המקורי כי אני מאבד את השליטה עליו מההגה וזה משבש את התצוגה הדיגיטלית של מסך הרכב.

והאם אפשר לקבל את המידות באינ'ץ של הרמקולים בדלתות ועל הדש בורד?

תודה רבה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה בטוח שזה 6.5 מקדימה?

ומה המידה של הדלתות האחוריות?

ואם אני שם סט קומפוננט מקדימה ומחליף את הטויטרים שעל הדש בורד, ניתן לפרק אותם משם בכלל?

הם נראים כיחידה אחת הרשת והדש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש לי 307 והחלפתי את הרדיו המקורי.

זה לא ממש מפריע שהתצוגה במסך של האוטו ריקה קצת והשלט הגה לא עובד ,זה שווה את זה.

פורסם

alpine 9855r וכן אפשר אבל צריך מתאם מיוחד שאפריל טקליין מוכרים בניפרד והוא עולה כ₪750:-(

כן כן אפריל טקליין והמחירים השווים לכול נפש שלהם.

פורסם

אפשר לקבל מעט יותר פרוט על המתאם, מאיפה משיגים אותו, מי בארץ יודע לעבוד עם מערכות מקוריות, או חדשות ולהרכיב מתאם, תפקידו שהשלט שליד ההגה ישלוט כמו ברדיו המקורי, בהנחה שאני שם מתאם ומערכת אחרת?

שמתי לב שכן ניתן לפרק את הטויטרים מקדימה.

שמעת שיש סט של מורל שזה שתי יחידות רמקולים ושני טויטרים, מישהו מכיר את זה?

ואם בהנחה שאני רוצה לקנות מערכת חדשה נגיד מהסדרות החדשות של אלפין או פיוניר, סט כפול של קומפוננט רמקולים אוולים על המגש האחורי וסאב, כמה מגברים עלי להתקין ואיזה מומלצים היום?

פורסם

"שמעת שיש סט של מורל שזה שתי יחידות רמקולים ושני טויטרים, מישהו מכיר את זה?"

כן,זה ניקרא סט קומפוננט ויש את זה להרבה חברות חוץ ממרול.

פורסם

לא הבנת, הכוונה ל 4 רמקולים ושני טויטרים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ישלי עוד שאלה.

המסך תצוגה ברכבי פג'ו 307 לא מאיר בלילה, הוא עובד כרגיל אבל רואים מאוד חלש ביום, בלילה בכלל לא.

והרדיו דיסק עובד איך שבא לו, פעם בשבוע מוכן לנגן תקליטורים, במיוחד אחרי שהאוטו נח על הלילה והוא קר.

ואז כשהוא מנגן שומעים מצויין, העברת השירים מצויינת, אך זה תענוג של אולי 10 דקות ואז שוב אין תגובה.

ממה זה יכול לקרות ואיך ניתן לסדר זאת?

תודה, כפיר

• תוכן חדש...