Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford 3sixty (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם להוסיף מעבד סאונד חיצוני סטיי 3SIXTY של רוקפורד מסדרה 1 או 2, יעזור באופן משמעותי למערכת SQ בתקציב של 10000 ש"ח ?

נתקלתי במכשיר ישן של רוקפורד בשם EPX אצל חבר, מה זה ? סוג של אקולייזר ? איכותי ? שווה משהו ?

תודה

...CASKA for life

פורסם
יעזור באופן משמעותי למערכת SQ בתקציב של 10000 ש"ח ?

תודה

יעזור? מה ז"א יעזור? תסביר את עצמך, תן פרטים על רכיבים, איך הכל מחובר? מה בדיוק חסר לך?

פורסם

המעבד סאונד הנ"ל עוזר כשהרכיבים הם איכותיים. הוא לא קוסם ועושה אותם איכותיים. בתקציב הזה לדעתי תעזוב את ה 3SIXTY ותשקיע בחלקים האחרים את מירב כספך.

פורסם

הסט-אפ שלי כרגע מורכב מ HU של BOSS (מכשיר זמני....- ה ALPINE שבק חיים וCLARION 785BT יגיע עוד חודש.

סט קדמי - DYNAUDIO SYSTEM 240 MK I חדשים מהקופסא.

אחורי - ברכב שקניתי כרגע מורכב על המדף 6X9 של פיוניר - אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות בעניין - לבטל את הבט האחורי

לגמרי (ולהישאר עם חורים), או אולי לשים 6X9 טוב, או להחליף/לשדרג את המדף ולהוסיף קומפוננט.

מגברים - 4 יציאות של MEMPHIS BELLE לא זוכר ת'דגם - מגבר ותיק OLD SCHOOL במצב חדש.

מונובלוק של MARIOLLA - מה לעשות בא עם הרכב - אני בודק אפשרות לעבור ל HIFONICS 1206....

כבלים - סט סיני פשוט של 8 גייג' - שוב, בא עם הרכב.

כרגע אין קבל...

כרגע אין ליין דרייבר... או EQ מכל סוג...

הרכב הוא איביזה FR......

הסאונד כרגע חרא בגלל ה HU - אין יותר מדי מה לעשות...

דעתכם ? - מה נותן ה EPX2 ?

...CASKA for life

פורסם

מתן

כמו שהבנתי למעבד הנ"ל יש כיוון EQ אוטומטי, האם תוכל להרחיב בנושא?אך למה וכמה..

ועד כמה הוא באמת משנה את הסאונד.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

צריך לכוון את המכשיר על ידי מחשב כף יד, מיקרופון ותוכנה יעודית.

היה פעם תר'ד ממש אבל ממש גדול בנושא... שווה חיפוש.

נ.ב: אם אני זוכר נכון אז מחשב צריך חיבור של בלוטו'ס.

פורסם

בניגוד לפרוססורים אחריםם הוא לא מתיימר להתחשב בחלל הרכב RTA

הוא מגיע עם תוכנה ודיסק תדרים , בתוכנה יש ספקטרום אנלייזר שמראה את ההיענות של התדרים של המכשיר שנמצא לפני

הפרוססור (HU אפטרמרקט או מקורי)icon_360_oemeq_i.jpg

הקו הכחול מראה אחרי הכיול הפנימי והאדום לפנייי .

במקרה הזה ההיענות היא דיי ליניארית אבל אישית נתקלתי בHU שמתיימרים להיות מיקצועיים ומוציאים סאונד לא ליניארי .

בייחוד בקצוות מתחת ל60HZ ומעלה ל 18 KHZ

פורסם

הופה! למישהו בארץ יש מגבר של ממפיס בל, כבוד!

יש לך רכיבים טובים מעורבבים עם רכיבים פשוטים מאוד, תשדרג לאט לאט.

לגבי ה"קוסם" בשמו השיווקי אשר ניתן לו ע"י חברה שכשלה לה, זה סאונד פרוססר והגרסא השניה שלו מעולה ויכולה לעשות פלאים על מערכות OEM של רכבים.

יש לך שם יכולות כמו טיימקורקשיין לשישה ערוצים נפרדים, 31 ערוצי אקולייזר לכל ערוץ מהקדמיים, 21 ערוצי אקולייזר עד כמה שזכור לי לסנטר, 15 לכל ערוץ באחוריים ומשהו כמו איזה 7 ערוצים לסאב - ממש אל תתפוס אותי כאן במילה אבל זה פחות או יותר הרעיון.

אתה יכול ליצור ערוץ סנטר גם אם הHU שלך הוא סטריאו רגיל ולא מכשיר DVD

והכל הכל הכל, ניתן לשליטה בטכנולוגיית בלו טוט' מכל מכשיר PDA שרק תבחר.

הבעיה כאן היא שעד היום רוקפורד לא הצליחה לשכנע אותי באף מוצר שלה חוץ ממגברים וסאבים ישנים.

אבל שמעתי ביקורות מעולות על המוצר הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עד היום לא ממש מבין את ההבדל בין השניים אם לאמר את האמת.

אבל לערוצים הקדמיים, לכל אחד חלוקה ל31 ערוצים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא מבין את ההבדל בין אקולייזר פרמטרי לאקולייזר גרפי ?

אקולייזר גרפי מטפל נקודתית בבעיית תדרים, נגיד ב8K, פרמטרי מטפל בתחום תדרים, נגיד כל מה שבין 8K ל11K,

• תוכן חדש...