Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סיאט איביזה 1600 שנת 2000 סטלה.

אז ככה יש לי בעיה שאני מדליק את המזגן התורים יורדים מתחת לאחד אוטו רועד . וגם בזמן הדלקת האוטו הטורים לא יציבים( לפעמים)

מה שביצעתי באוטו זה כבר ניקוי מצערטת והחלפת חישן חמצן (לפני כחודש וחצי ימים )

אחאי ההחלפה התופעה נעלמה לאיזה חודש וחצי ועכשיו היא חזרה

שזה קורה זה ככה כמה ימים ופתאום מפסיק האוטו חוזר למצב נורמלי זאת אומרת שלפעמים והאוטו עובד רגיל כמו שצריך ופתאום זה חוזר משגע אותי מה הבעיה מי שיכול לעזור אני מודה לו מאוד.

פורסם

היתה לי בעיה דומה באיביזה 98. מעט אחרי שהבעיה התחילה, היה מועד הטסט של הרכב והוא נכשל בבדיקת זיהום האויר.

לאחר שבוצע ניקוי במוסך עם חומר בשם BG 44 {או אולי קוראים לזה K44?, איני בטוח}, נפתרו בעיות זיהום האויר והסל"ד הלא יציב גם יחד.

פורסם

האם לאחר ניקוי בית המצערת נעשה כיוון מצערת בסיסי בעזרת סורק ייעודי ?

הדבר חיוני ברכבי הקונצרן ובעיות כאלו נידונו כבר -אמנם לא בסיאט אבל בפולו,פולקסוואגן ושאר רכבי הקונצרן.

באם כיוון בעזרת סורק לא יעזור,יתכן ותיאלץ להחליף מנוע צעדים אבל יש לאבחן קודם לכן ב-100% שאכן זו התקלה.

שום תוסף לא יפתור באופן של פלא את התקלה אלא רק ידחה את קץ פתרון הבעיה האמיתית

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שום תוסף לא יפתור באופן של פלא את התקלה אלא רק ידחה את קץ פתרון הבעיה האמיתית

מבלי לחלוק על שום דבר ממה שאמרת אני חושב שכדאי לציין שהניקוי הנ"ל בוצע לפני יותר משנה. הניקוי פתר בעיה שהיתה בזמנו ומאז הפיתרון הרכב עובד מ צ ו י י ן. הסל"ד יציב והאוטו נוסע מעולה גם כאשר המזגן פועל.

אני חושב שמיותר לציין שהרכב נמצא בשימוש יומיומי. אני מאמין שאם הניקוי היה רק בעל כושר כיסוי זמני {בגלל בעיה אמיתית אחרת}, הבעיה האמיתית כבר היתה צריכה לצוץ מאז. אבל, אולי אני טועה.

• תוכן חדש...