Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בכרית אוויר??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי לנקות לסדר קצת את הרכב ולהחליף ריפודים. בשביל כך החלטתי להוציא את שני המושבים הקדמים, ומתחתם יש פלג שמחובר לכסא הרכב שהבנתי שהוא קשור לכרית אוויר. ניתקתי אותם (פלג בכול כיסא) וכאשר החזרתי את המושבים הנורא של כרית האוויר דלקה ועד היום היא לא נכבת בדקתי כמה פעמים והפלג מחובר ניסיתי לנתק ולחבר וזה לא עזר.

דרך אגב יש לי בורה 2000 ידני

מה יכולה להיות הבעיה?

מה בכלל הפלג הזה נותן, עושה?

תודה רבה

פורסם

בפעם הבאה שאתה מנתק כבל חשמל ברכב ולא משנה איזה כבל עלייך להוציא את המפתח מהסוויי'ץ !

גש לאחד ממוסכי צ'מפיון בכדי שיחברו את הרכב למחשב איבחון וימחקו את התקלה.

אל דאגה לא גרמת שום נזק למערכת כריות האוויר.

בדרך כלל בצ'מפיון בני-ברק לא גובים כסף עבור העבודה הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי במאזדה לאנטיס 96

נראה כאילו הוציאו את החלק הזה מתחת לכיסא,

האם זה מעיד על כך שהרכב עבר תאונה קשה, ונפתחו הכריות אוויר?

יש לציין שאני מסובב חצי סוויץ הנורה של הכרית אוויר דולקת לכמה שניות ונכבת.

תמיר.

פורסם

מה, אתה באמת לא מכיר? פתח את ספר הרכב בעמוד35 ושם רשום אופציות ע"י היצרן ואם רמת הגימור ברכב שלך טרנדליין אז יש לך כסא מפלט וגם במושב הנוסע., ואם חברה שלך לא מפסיקה לבלבל לך את השכל פשוט לחץ פעמיים על הצפצפה שעל ההגה והיא בחוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...