Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפ הנ"ל מוכר כבר בערך מאז שגוגל נכנס לחיינו, אבל תמיד טוב לרענן את הזכרון ו/או להציג אותו למי ש(עדיין) לא מכיר.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

טיפ יותר טוב שאצלי עבד כמה פעמים, שאתם מתקשרים בקשר לרכב מסויים לומר ''שלום בקשר לרכב'' (בלי לציין חברה או דגם) במקרה של סוחר הוא יענה, איזה רכב? במקרים בודדים נתקלים במישהו שמוכר שני רכבים ובכל מקרה זה כבר אמור להדליק נורה אדומה.

מקווה שעזרתי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הסוחרים מצאו תרופה לשיטה הזאת, הם פשוט מסתובבים עם כמה פלאפונים, שלכל מספר מקושר רכב מסוים.

במו עיניי ראיתי סוחר(שכמובן הציג עצמו כאדם פרטי), עם שלושה טלפונים ניידים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
להגיד לו שאתה תבוא לראות רק בתוך הכתובת הרשומה ותבקש לדבר רק עם הבעלים הרשום שייזדהה בת.ז. +ר.נ.

עצה חשובה מאוד.

כשחפשתי רכב קבעתי עם אדם בכתובת מסויימת , כשהגעתי הוא כלל לא היה במקום...וטען שבדיוק הלך למכולת ....תוך חמש דקות הוא הגיע עם הרכב ...הכתובת ברשיון היתה שונה ולכך תשובתו היתה שבדיוק הוא עבר דירה.....שמו לא הופיע על שום תיבת דואר באותו הבניין. מול הבית היתה רחבה גדולה ששימשה אותו כנראה להצגת המכוניות שחנו ברחוב סמוך וכל פעם הוא הביא למקום רכב שונה....

פורסם

אני נתקלתי בסוחר בשבוע שעבר במקרה.

שאלתי אותו בקשר לרכב?

והוא ענה.(ולא שאל בקשר לאיזה רכב)

ואז שאלתי אם אפשר להגיע בשמונה בערב והוא הודה שמדובר בסוכנות והם סגורים בשעה כזאת.

הייתי חייב ושאלתי אותו איך הוא ידע על איזה רכב מדובר וכשהוא צחק אנרתי לו שעכשיו הבנתי שאם כל רכב שהוא קונה הוא קונה גם פלאפון.

הנ"ל הודה לי בחיוך שקלטתי טת הרעיון וכך סיימנו את השיחה.

פורסם

לא חייבים לקנות פלאפון חדש כול פעם , מספיק לתת שני מספרים על אותו פלאפון . אבל במקרה שלך זה היה סוכנות , כאן המדובר על סוחרי מדרכה שהם גרועים יותר , כי אליהם אי אפשר לחזור בכלל

בברכה יהודה

• תוכן חדש...