Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

הרכב הוא הונדה אקורד העבודה נמשכה בערך שבוע שלם בסך הכל

עם עזרה של כמה מחבריי ...

עשיתי איטום בדלתות ובבאגז מחומרים של דיינמאט אקסטרים וריפה בנד

בדלתות האיטום נעשה מאחורי החלון מקדימה של הדלת ופלסטקים שסוגרים אותה ...

בבאגז כל הדופן החיצונית נעשתה ודלת הבאגז ....

סך הכל שתי קיטים של דינאמט לדלתות + קיט באגז ושתי חבילות של ריפה בנד 15x 10

הרכיבים שהותקנו הם :

hu pioneer 7800

front comp : morel elate 2 way

amp : jbl px 300.4

mono : jbl gto 601.1

sub : jbl power 1600

כבל של לאנזר 1.6 + מפצל מתח דיגיטלי של דרגסטר

חיווט של מוינסטר כבל שכלל הכל ברמה גבוה ...

הנה כמה תמונות :

3.JPG

2.JPG

1.JPG

פורסם

החוט ברזל הדק הזה של מנגנון פתיחת הדלת אני רואה שעשית שם חור יחסית גדול וזה לא מומלץ ,

אני ממליץ לך לעטוף אותו בספוג , ואז את הספוג לחבר בדיינאמאט , מה שיאפשר לו תנועה חופשית כי הספוג לא יפריע לו לזוז , וגם יחסית יאטום יותר ולא יתן לאויר לברוח .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קודם כל: למה לא אטמתה את החלק הפנימי של הדלת? אני רואה שאצלך בדלת זה בעיתי אבל זה החלק החשוב.

ממליץ לך לא לשים את המיד ישירות על הפח אלה על טבעת MDF זה יוסיף קשיחות ויעזור בחלוקת התדרים של המיד.

פורסם

תיתן רשמים מהעבודה של המידבס הזה בנפח הדלת:)

אני בטוח שיש הרבה שמצפים לשמוע.

וידאת שמים שיעברו בדלת בימים גשומים\שטיפת רכב לא ישפריצו על המידבס?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שאמרו קודם תאטום את הדלת מפנים זה החלק העיקרי באטימה, כל גלי קול מופנים לשם שהסט עובד.

לגבי האיטום במיוחד בבגז', אל תשאיר אויר בין היריעה לפח של הרכב כמו שרואים בתמונה תחזור על זה עם הרולר.

אצלי למשל בבג'ז היה כאלה הרבה ובזמן האטימה לא התאמצתי והשארתי הרבה מסילות/בועות אויר ולא מזמן פירקתי 80% מהאיטום פשוט קילפתי את זה וזה יצא עם הזפת השחור, במקומות שאטמתי כמו שצריך והיריעה הייתה חלקה על משטח הפח לא הצלחתי אפילו להזיז את זה.

גם מבחינת התפוקה מהיריעות לא תהיה 100% אם לא מוציאים את כל האויר.

לסיכום תתאמץ עוד שעה אחת.

בתכלס עבודה יפה, ותהנה מהמערכת.

פורסם

עוד הערה, למה סגרת את פתח השירות של הדלת? לא סתם הוא נמצא שם.

היית יכול לעשות את המקום יותר נגיש עם הכנת כיסוי מוברג מפיבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז ככה תודה לכולם על התגובות !!!

קודם כל פתחתי השבוע כבר את הדלת וגם מבפנים היא אטומה לגמרי ...

רמקול מנגן מצוין בדלת אני מאמין שאני מנצל אותו 80 אחוז . עדיין הוא צריך ליהיות בתיבה אחרי הכל

אבל לא ציפיתי שהוא ישמע כה טוב בנפח של דלת . ויש הגבהה לרמקול מעץ פשוט צבעתי אותה אז זה לא נראה לעין ..

שמתי את הגריל על הרמקול בישביל שאני אדע בדוק שהממברנה לא נוגעת לי בדופן הדלת .

לגבי אויר בבאגז בין היריעה לגוף אין בוודאות עברתי שמה מלא פעמים .

וסדר בחוטים אין לי ממש מה לעשות כי שפותחים את הבגאז לא רואים את זה בכלל כי זה בין הפלטה למושב

יש שתי מגברים אחד נראה ואחד בלתי נראה .

פורסם

תתחדש וכל הכבוד.

טוב שבודדת גם את החלק הפנימי של הדלת, ניתן גם להוסיף במקרה כזה מאחורי המגנט של הרמקול (על הצד הפנימי של הדלת) ריבוע של דיינא-אקסורב במידה ואתה רוצה להמנע מבידוד מסיבי של הצד הפנימי של הדלת וגם כתוספת בלי שום קשר.

אם הרמקול יושב מאחורי הדיפון - לא ברור לי למה התקנת אותו עם הגריל שלו אבל נאמר על זה מילא.

יפה - מעניין איך שומעים, הבחירה שלך של המגברים היא לדעתי בחירה מעולה והם ללא ספק נותנים תמורה אדירה לערך שלהם.

רוצה לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי המחיר של החומר עלה לי ככה:

שתי חבילות ריפה בנד 15x10

520 שקל .

ושתי חבילות של קיט לדלתות 900 שקל

ועם זה עשיתי הכל ...

מחר אני הולך לנסות לשים במקום הוופרים של המורל

את הוופרים של הk2p ולראות את ההבדלים פשוט יש לי את שתיהם אז אני יראה מה אני יאהב יותר .

• תוכן חדש...