Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמכשילים על שטויות זה דבר מעצבן.

גם בטסט האחרון שלי נכשלתי פעם ראשונה על זיהום אוויר ולוחית קדמית.

הבעיה עם הלוחית הייתה שאם מתקרבים אליה למרחק של כ15 ס"מ, מזהים כמה קילופים בגודל של 1 מ"מ על 2 מהספרות.

אכן אסון גדול.

V5

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מכון הרישוי היה אומר לך שהלוחית לא תקינה או שדרוש תוסף דלק, אבל לא מוכר בעצמו את לוחית הרישוי החדשה או התוסף במחיר מופקע, הייתי אומר שאתה צודק. אם היו מפנים אותך ממכון הרישוי למספר חנויות ונותנים לך מספר אופציות לקנות את לוחית הרישוי החדשה או התוסף הנחוץ, הייתי אומר שאתה צודק ושבאמת מכוני הרישוי עושים את עבודתם.

ברור שאני לא אאמין למילה של מכון הרישוי שאומר שהלוחית רישוי לא בסדר, אם הם מוכרים את זה בעצמם.

ברגע שמישהו אומר לך שמשהו לא בסדר ואז מוכר לך במחיר מופקע שמהווה הלכה למעשה "תשלום נוסף להבטחת העברת הטסט", הוא גם מאבד את כל אמינותו, וגם כמו הקישור לכתבה בכלכליסט - מבצע הונאת לקוחות של ממש!

הכי קל לצטט חוקים של משרד התחבורה ולהגיד ש"אנחנו רק עושים את עבודתנו", אבל גם בית המשפט החליט שיש פה ניגוד אינטרסים ברור.

1. בפשרה שהושגה בין מכוני הרישוי לבין משרד התחבורה, בפס"ד של העליון, נקבע כי למכונים מותר למכור אביזרי רישוי.

2. רבים מהלקוחות רואים בכך נוחות ולא עושק, אין הם צריכים להתרוצץ הלוך ושוב.

3. למכונים אסור למכור תוספים.

אני יודע שלא מדובר בך, אך למה צוחקים על בעל רכב מסוים במכון שלכם? ולמה אתה מצפה שבעל הרכב לא יכנס למכון שלך?

ומי אמר שצוחקים עליו?

שים לב שבתגובתי הראשונה הטלתי ספק רב בנכונותה.

שמכשילים על שטויות זה דבר מעצבן.

גם בטסט האחרון שלי נכשלתי פעם ראשונה על זיהום אוויר ולוחית קדמית.

הבעיה עם הלוחית הייתה שאם מתקרבים אליה למרחק של כ15 ס"מ, מזהים כמה קילופים בגודל של 1 מ"מ על 2 מהספרות.

אכן אסון גדול.

זיהום אויר זה לא שטויות.

לוחית פגומה אחת דינה - להחליפה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
1. בפשרה שהושגה בין מכוני הרישוי לבין משרד התחבורה, בפס"ד של העליון, נקבע כי למכונים מותר למכור אביזרי רישוי.

.

לוחית פגומה אחת דינה - להחליפה.

עמית יקר ולא בתרתי משמע.

אם נקודה אחת נכונה למה אסור למכור גם תוספים? איכפת לך לספק לינק לפס"ד בעליון.

ואם אסור למכור תוספים אז מי מוכר , בנו /אחותו או קרוב אחר של בעל המכון.

למה המחיר שגובים המכונים יקר מאשר המחיר בחנויות חלקי חילוף ואביזרי רכב.

זה ניצול לרעה של מצב או במילה משפטית עושק.

ובקשר ללוחית

תקנה 165 (א) 1 קובעת

. (א) לא ינהג אדם ברכב אלא אם לוחיות-הזיהוי שעליו הן במצב תקין ונקי ומותקנות באופן שניתן להבחין ברשום על גבי הלוחיות לאור היום ובמזג אוויר נאה –

(1) ברכב בעל 4 גלגלים או יותר - ממרחק של 40 מטר לפחות;

תקנה 273 (ג) קובעת

(ג) רכב המובא לבדיקה ובחינה יהיה נקי וצבוע כראוי.

תקנה 302 קובעת

לוחית זיהוי שניזוקה או שנשחתה תוחלף בחדשה

איך מיישמים רק את תקנה 302 בדווקנות !!

כי המכון מספק גם את "השירות " של החלפת לוחית

מזל שהמכון אין לידו פחחיה וצבעות רכב כדי ליישם את תקנה 273 (ג)

האם תקנה 302 לא צריכה להיות כפופה לתקנה 165 כדי להבהיר מה זה ניזוקה או נשחתה.

בחנ"א לא מוזכר כלל תקנה 302 אלא רק 165

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ולא מבין על מה המהומה...

גומיה לדוושה ולא משנה כרגע איזה דוושה זה מסוכן!!!

כמו שבעבר נכתב כאן באחד השירשורים וכולם תמכו בזה - אסור לנהוג בלי חולצה ,ולא אפרט את הסיבות המצחיקות שנכתבו.

כמו כן לוחית זיהוי שאינה תקינה יש להחליפה.

אם אתם עושים שיקול כלכלי חישבו שוב כמה אתם משקיעים על רכבכם במשך השנה ,

ספריים לסקאי, שמפואים למיניהם, ספריי ניקוי למושבים ,ספריי ניקוי לשטיחונים.

ג'ילדה מעור צבי ,לא נדבר על כיסוי המושבים וכיסוי הרכב כיסוי לגלגל ההגה וכ"ו...

אז בחייתכם תפסיקו לבכות על גומיית דוושה שעולה לא יותר מ15- 20 ש"ח.

או על לוחית רישוי שעולה 50 ש"ח.

מה שכן אני מצדד באחד שכתב כאן שישנה בעיה בבדיקת זיהום האויר במכון כלשהוא.

אני הייתי מבקש בכל תוקף לבצע שוב בדיקה נוספת (שלישית במספר)במסלול הראשון שבו נכשלתי בפעם הראשונה.

ואם ישנה בעיה עם זה אני מזמין את פקחי משרד התחבורה באותו הרגע.

אם ישנה בעיה אמיתית ברכב אני סותם את הפה ומוריד את הכובע בפני מכון הבדיקה, ומסדר את התקלה.

אבל אם אני מגלה שיש במכון איזשהיא קומבינה שמנסים לעשות על הגב שלי , אני אסובב את המכון מכל כיוון וכיוון שהם לא ידעו למה הם התחילו עם כל השוטיות האלו.

לפני שאני ניגש למכון רישוי אני מבצע בדיקת אורות ,ואיתותים בעצמי ,כי על דבר כזה להיכשל זה כל כך אידיוטי.

כמו כן מיכיוון שאני מכונאי בעיסוקי אני מבצע ביקורת בטיחות מתחת לרכב ע"פ כל הביקורת שנעשת במכון הרישוי.

לגבי בדיקות הגזים אין לי מיכשור לבדוק את זה .

ירון מאיר

פורסם

מה תעשה כשאומרים לך שאתה לא עובר טסט אם לא תחליף לוחית רישוי?

וזה בידיעה מלאה שהלוחית תקינה

לגבי הזיהום, אדוני תעבור מסלול המכשיר במסלול הראשון לא עובד כרגע ולכן תעבור למסלול השני לבדיקה.

לך עכשיו תבדוק אצלם את המכשיר הראשון, כמו שלך יש פטנטים לבדוק אותם, תהיה בטוח שלהם יש פטנטים לסבן אותך כדי שלא תבדוק אותם בכל מחיר. כמוך הם רואים עשרות ביום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומי אמר שצוחקים עליו?

שים לב שבתגובתי הראשונה הטלתי ספק רב בנכונותה.

1. למרות שאתה לא מכיר אותי אתה מוצא לנכון לקרוא לי שקרן. תאמין לי שאם היית מכיר אותי אז היית מתבייש להגיד את מה שאתה אומר. המקרה נכון ואמיתי ואין לי שום סיבה שבעולם להמציא אותו. רובנו יודעים מה הרמה של הבוחנים ומה הולך במכוני הרישוי. וכל מי שעבר אי פעם טסט יכול לדעת בעצמו אם הסיפור שלי סביר או לא.

2. זה היה נוח אם לא היו מחפשים בכוונה להכשיל על דברים שאפשר לסדר במכון. כמו שכבר אמרתי, מעניין איך ברוב הרכבים שנכשלו אצלי בטסט זה היה על דברים שאפשר לסדר במכון - כי זה מה שמחפשים. מזל שהורידו לפחות את הקטע עם הפסים הזוהרים מאחורה, עוד דרך מצויינת לעשות קצת $.

רוצה לשמוע עוד מפניני המכון שלכם? פעם אחת נכשלתי על מספר אחורי. למה? כי הוא לא ישב טוב. הבעיה הייתה במסגרת של המספר, היא הייתה שבורה. אבל לך תסביר את זה לדוקטור שבחנות אביזרים. הוא התעקש להחליף את המספר עצמו. וכמובן שזכיתי במסגרת פלסטיק עם הכיתוב של קומפיטסט.

אחרי זה הוא אומר לי לפני שהוא מתקין - לך תשלם אני כבר יתקין את המספר. הבנתי ישר שהוא הולך לקדוח לי בפח עוד חורים פרט לשני החורים המקוריים מהיצרן שיש על דלת תא המטען. כמובן שסירבתי ואמרתי לו שיכניס את המספר לחורים המקוריים. ברור שהוא עשה לי פרצוף חמוץ אז.

בקיצור החליפו לי מספר לו לצורך בגלל המסגרת פלסטיק המעפנה הזאת שעולה אולי 1 שקל. וגם הוא כמעט עשה נזק בהתקנה לרכב - אם זה היה מישהו שהוא חסר מושג הוא היה מקבל את זה ככה.

3. למכונים היום אסור למכור תוספים - זה משהו חדש. למה? כי כמו כל הזמן, למרות הכוונה הטובה מאחורי התקנה, ישר הראש הישראלי מריץ קומבינה - ויאללה - בוא נמכור לו תוסף, נעשה קצת כסף.

אני מבטיח לכם שממש אלא אכפת למכון הרישוי או לבוחן אם האוטו שלך בטוח, מה שמעניין אותם זה מה שדחפו אותם לבדוק.

כיוון שהייתי עושה כל כך הרבה טסטים הייתי שם לב באופן קבוע שכל תקופה יש דגש על משהו אחר פעם אחת ממש הקפידו על מגבים, פעם חישפו אפוד זוהר כל פעם, פעם את הפח אשפה ברכב. כנראה כל פעם הגיע משלוח והיה צריך להפטר ממנו.

אז הצהרות כגון - אם אני לא אהיה הבוחן המושלם משרד ייקח לי את התעודה לא ממש מרשימות אף אחד, שכולם יודעים שהטסטרים רצינים ומחמירים עם כולם במידה שווה עד שמגיע מישהו שהם מכירים/בעל מקצוע וכו' ואז כל רכב יכול לעבור טסט - גם אם הוא לא היה בכלל במכון הבדיקה. ולא חסרים מקרים כאלו. אבל יפה שאתה מטיל ספק בדברים שלי ואני שקרן.

כבר 3 שנים אין לי ג'אסטי. אני לא יכול לצלם אותה.

אז תפסיק סתם לזרוק דברים באוויר. אין גומיה ואין חספוס בדוושת גז.

אני קורא את השירשור הזה ולא מבין על מה המהומה...

גומיה לדוושה ולא משנה כרגע איזה דוושה זה מסוכן!!!

ירון מאיר

תקשיב טוב - אין לקנות גומייה לדוושת גז של הג'אסטי.

זה לא שלא רציתי לקנות, שאני מתנגד לזה. שאכפת לי לשלם עוד 100 שקל.

לקחתי יום חופש והתרוצצתי כל היום לחפש את זה - וכולם אמרו לי חד משמעתית - כולל בוחן אחר במכון ההוא - שאין דבר כזה.

אז הדעה שלך לא רלוונטית בכלל.

פורסם

תמצא מכון שאתה מרוצה ממנו ואל תפסיק ללכת אליו, את ההנהלה של מכון אלן למשל אני מכיר ואני בספק אם יעשו לי בעיות כשאני אבקש לגשת שם לטסט

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אז תפסיק סתם לבלבל ת'שכל. אין גומיה ואין חספוס בדוושת גז.

דבר ראשון, מתן את הטונים ואל תגיד פה לאף אחד כן לבלבל או לא לבלבל את המח.

עכשיו שנרגענו, מבלי להתיחס כלל וכלל לג'אסטי עצמה, אין שום מצב שבעולם שיצרן רכב מייצר רכב שעומד בתקנות בטיחות עולמיות של יצרני הרכב אשר אין בדוושה גומיה או לחילופין בדוושה יש חוספוס.

פשוט אין כזה דבר, בערך כמו שתתחיל פה להתווכח על רכב מודרני שאין לו וינקרים אחוריים או אורות קדמיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובלוגיקה הזו נמשיך

ואם יסתבר כי אין גומיה ואין חיספוס

הפירוש הוא כי ג'סטי זה לא רכב , כפי שטוענים כאן לא פעם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם נקודה אחת נכונה למה אסור למכור גם תוספים? איכפת לך לספק לינק לפס"ד בעליון.

ואם אסור למכור תוספים אז מי מוכר , בנו /אחותו או קרוב אחר של בעל המכון.

למה המחיר שגובים המכונים יקר מאשר המחיר בחנויות חלקי חילוף ואביזרי רכב.

זה ניצול לרעה של מצב או במילה משפטית עושק.

ובקשר ללוחית

תקנה 165 (א) 1 קובעת

. (א) לא ינהג אדם ברכב אלא אם לוחיות-הזיהוי שעליו הן במצב תקין ונקי ומותקנות באופן שניתן להבחין ברשום על גבי הלוחיות לאור היום ובמזג אוויר נאה –

(1) ברכב בעל 4 גלגלים או יותר - ממרחק של 40 מטר לפחות;

תקנה 273 (ג) קובעת

(ג) רכב המובא לבדיקה ובחינה יהיה נקי וצבוע כראוי.

תקנה 302 קובעת

לוחית זיהוי שניזוקה או שנשחתה תוחלף בחדשה

איך מיישמים רק את תקנה 302 בדווקנות !!

כי המכון מספק גם את "השירות " של החלפת לוחית

מזל שהמכון אין לידו פחחיה וצבעות רכב כדי ליישם את תקנה 273 (ג)

האם תקנה 302 לא צריכה להיות כפופה לתקנה 165 כדי להבהיר מה זה ניזוקה או נשחתה.

בחנ"א לא מוזכר כלל תקנה 302 אלא רק 165

1. אין לי קישור לפסק וגם בחיפושי לא מצאתיו(זכותכם להאמין או לא).

2. משרד התחבורה אינו יכול שלא לתת אישור ממכר אך יכול להגביל את הרשיון לממכר למוצרים מסויימים(בנוסף על תוספים, המכונים גם אינם מורשים למכור פנסים ראשיים).

3. תקנה 273 - סיבות לפסילה: חלודה/רקבונות.

4. ישום בדווקנות?! האם יש לכם נתונים כלשהם? אם אומר לכם שמתוך כ-300 כניסות חדשות ביום רק כ-30-40 לוחיות מונפקות(5-6.7%), הגם אז תגידו שיש עושק?

5. שים לב - הלוחית צריכה להיות במצב תקין, האם כל התקנות אינן אמורות להיות כפופות למפרט המופיע בתקנה מס' 1?

מה תעשה כשאומרים לך שאתה לא עובר טסט אם לא תחליף לוחית רישוי?

וזה בידיעה מלאה שהלוחית תקינה

אתה חושב שנעשה לך עוול - פנה לגורמים המתאימים. תחילה למנהל המקצועי במכון ו/או למנהל המכון עצמו, אם לא תסופק, פנה הלאה למשרד התחבורה. תאמין לי, יש להם אזן קשבת במיוחד לתלונות כאלה.

1. למרות שאתה לא מכיר אותי אתה מוצא לנכון לקרוא לי שקרן. תאמין לי שאם היית מכיר אותי אז היית מתבייש להגיד את מה שאתה אומר. המקרה נכון ואמיתי ואין לי שום סיבה שבעולם להמציא אותו. רובנו יודעים מה הרמה של הבוחנים ומה הולך במכוני הרישוי. וכל מי שעבר אי פעם טסט יכול לדעת בעצמו אם הסיפור שלי סביר או לא.

2. זה היה נוח אם לא היו מחפשים בכוונה להכשיל על דברים שאפשר לסדר במכון. כמו שכבר אמרתי, מעניין איך ברוב הרכבים שנכשלו אצלי בטסט זה היה על דברים שאפשר לסדר במכון - כי זה מה שמחפשים. מזל שהורידו לפחות את הקטע עם הפסים הזוהרים מאחורה, עוד דרך מצויינת לעשות קצת $.

רוצה לשמוע עוד מפניני המכון שלכם? פעם אחת נכשלתי על מספר אחורי. למה? כי הוא לא ישב טוב. הבעיה הייתה במסגרת של המספר, היא הייתה שבורה. אבל לך תסביר את זה לדוקטור שבחנות אביזרים. הוא התעקש להחליף את המספר עצמו. וכמובן שזכיתי במסגרת פלסטיק עם הכיתוב של קומפיטסט.

אחרי זה הוא אומר לי לפני שהוא מתקין - לך תשלם אני כבר יתקין את המספר. הבנתי ישר שהוא הולך לקדוח לי בפח עוד חורים פרט לשני החורים המקוריים מהיצרן שיש על דלת תא המטען. כמובן שסירבתי ואמרתי לו שיכניס את המספר לחורים המקוריים. ברור שהוא עשה לי פרצוף חמוץ אז.

בקיצור החליפו לי מספר לו לצורך בגלל המסגרת פלסטיק המעפנה הזאת שעולה אולי 1 שקל. וגם הוא כמעט עשה נזק בהתקנה לרכב - אם זה היה מישהו שהוא חסר מושג הוא היה מקבל את זה ככה.

3. למכונים היום אסור למכור תוספים - זה משהו חדש. למה? כי כמו כל הזמן, למרות הכוונה הטובה מאחורי התקנה, ישר הראש הישראלי מריץ קומבינה - ויאללה - בוא נמכור לו תוסף, נעשה קצת כסף.

אני מבטיח לכם שממש אלא אכפת למכון הרישוי או לבוחן אם האוטו שלך בטוח, מה שמעניין אותם זה מה שדחפו אותם לבדוק.

כיוון שהייתי עושה כל כך הרבה טסטים הייתי שם לב באופן קבוע שכל תקופה יש דגש על משהו אחר פעם אחת ממש הקפידו על מגבים, פעם חישפו אפוד זוהר כל פעם, פעם את הפח אשפה ברכב. כנראה כל פעם הגיע משלוח והיה צריך להפטר ממנו.

אז הצהרות כגון - אם אני לא אהיה הבוחן המושלם משרד ייקח לי את התעודה לא ממש מרשימות אף אחד, שכולם יודעים שהטסטרים רצינים ומחמירים עם כולם במידה שווה עד שמגיע מישהו שהם מכירים/בעל מקצוע וכו' ואז כל רכב יכול לעבור טסט - גם אם הוא לא היה בכלל במכון הבדיקה. ולא חסרים מקרים כאלו. אבל יפה שאתה מטיל ספק בדברים שלי ואני שקרן.

אז תפסיק סתם לזרוק דברים באוויר. אין גומיה ואין חספוס בדוושת גז.

לקחתי יום חופש והתרוצצתי כל היום לחפש את זה - וכולם אמרו לי חד משמעתית - כולל בוחן אחר במכון ההוא - שאין דבר כזה.

1. זכותי המלאה להטיל ספק בדבריך כאשר אני מכיר את הנפשות הפועלות בתחום מפעלי.

2. אתה לא מכיר אותנו ומוצא לנכון להטיל ספק בכישורנו, בידיעתנו וברמתנו?! על זה נאמר - הפוסל, במומו פוסל.

3. להכשיל בכוונה על אביזרים שנמכרים במכון? יש לך נתונים על כמות הפסילות? לא! אתה חייב לתקן במכון? לא! תבוא תקין - תצא נקי.

4. לידיעתך, את מכרי אני בודק בציציות. יעידו ע"כ רבים מבאי הפורום(אתה מוזמן לשאול את בני ל. אם קיים אצלי איפה ואיפה?).

5. גומיה לדוושה - ראה תמונה מצורפת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זאת גומיה או שהדוושה מגיעה ככה (מתכת חשופה)?

בכל מקרה, זה לא אותו דבר כמו הדוושות האחרות.

ואם בא לך סתם ככה בשביל הספורט, שבוע הבא אני מגיע אלייך הולכים ביחד לחנות חלפים ליד (איזו שבא לך) ובודקים אם יש גומיה לדוושת גז לג'אסטי מודל 85 (זה הרכב שהיה לי).

אם כן - הרצל 2 עלי.

דבר ראשון, מתן את הטונים ואל תגיד פה לאף אחד כן לבלבל או לא לבלבל את המח.

עכשיו שנרגענו, מבלי להתיחס כלל וכלל לג'אסטי עצמה, אין שום מצב שבעולם שיצרן רכב מייצר רכב שעומד בתקנות בטיחות עולמיות של יצרני הרכב אשר אין בדוושה גומיה או לחילופין בדוושה יש חוספוס.

פשוט אין כזה דבר, בערך כמו שתתחיל פה להתווכח על רכב מודרני שאין לו וינקרים אחוריים או אורות קדמיים.

האמת היא שערכתי את ההודעה הראשונה שלי, אבל במקום למחוק אותה פירסמתי עוד אחת.

להגיד לא לבלבל ת'מוח זה באמת לא לעניין - פרנקוס קבל את התנצלותי.

ובאגירה - אתה מוזמן לבוא ולקבל הוכחה.

גם לי זה היה נראה הגיוני.

אבל עובדה שכולם אמרו לי שאין.

ועובדה שעברתי טסט בלי בעיה באותו המכון.

פורסם
1.

תקרא טוב את מה שאני כותב ,

האתר הזה ,

הינו אתר שנועד לעזור אחד לשני,

אתר זה נועד להכיר וללמוד אחד מהשני,

אבל אם אתה לא מעוניין ללמוד או להקשיב למה שמציעים לך אז יש לך בעיה.

אני רשמתי בפירוש -לא משנה איזה דוושה!!!

הדעה שלי אולי לא רלוונטית לגביך אז אתה יכול שלא להיתייחס .

לבוא בטענות זה הכי קל .

אם אתה רוצה להיתנגח אז זה לא המקום!

אם אתה רוצה להעלות ספקות או טיעונים לגבי מכון כזה או אחר או אפילו עיניין שלדעתך פסול,

אתה יכול להציגו בצורה מעט יותר נעימה לקריאה.

כך יהיה מהנה לקרוא וגם מהנה להגיב.עות

אם אני לא טועה בכל מכון רישוי (לפחות בזה שאני עושה את הטסט לרכבי) ישנו שילוט שבו כתוב

שהמנהל המיקצועי במקום יתן ת החלטתו באם ישנה בעיה

שבת שלום

ירון מאיר

• תוכן חדש...