Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם , כאשר החלפתי את הכבלים של הטויטרים מרגילים 2.5 ממ"ר לואן דן חול CLEARWATER כאשר כל הסט אפ נשאר כמו שהיה - הרגשתי ממש הבדל בגבוהים (טויטרים משי) ונהיה הרבה יותר קל לכוון את "הבמה" כלומר המשחק בTA נהיה הרבה יותר רגיש ומורגש.

אני לא חושב שצריך לקנות כבלים ב1000$ למטר, אבל עדיין צריך לשמור על איזה שהוא איזון בין הרכיבים לרמת איכות הכבלים במערכת.

פורסם

אני מסכים בהחלט שיש אנשים שלא שומעים הבדל בין כבלים , אבל יש גם אנשים שלא שומעים הבדל בין WAV לMP3 . הנקודה היא עד כמה איכות חשובה לך ועד כמה המערכת שלך מעולה . במערכות מעולות שומעים הבדלים בין כבלים . אבל זה לבטח לא רסיבר (יקר ככול שיהיה ) ומערכת קולנוע בייתי . וכן יש פורום שלם שבו אנשים חושבים עד היום שרסיבר טוב הוא שווה ערך ו/או עולה על מגברי היי אנד אמיתיים

הוויכוח הזה הוא חסר תוחלת . כי מי ששומע שומע ומי שלא לא

ולגבי הפורם הנ"ל , אז רוב האנשים שם שומעים הבדלים באוזניות שעולות הון תועפות , אבל אומרים שהם שומעים MP3 עם 192 וזה טוב . איך שני הדברים נכונים , קצרה בינתי מהבין , ולכן אני הייתי מסנן היטב מה שאומרים שם

בברכה יהודה

פורסם

מזמן הפסקתי לנסות לשכנע שההבדלים שאנשים שומעים בין כבלים מקורם בראשם ולא במציאות אובייקטיבית.

ההודעה הזו מיועדת למי שאינם שומעים הבדל (ובצדק) אך עומדים להשקיע כסף רב ברכישת כבלים, מתוך אמונה ש"אם אומרים שיש הבדל, אז בטח יש".

כל כבל באיכות סבירה (ובקטגוריה הזו נמצאים גם כבלים מ- ACE שעלותם שקלים בודדים למטר) ישמע (וימדד!) באופן זהה לכבל שעלותו מאות דולרים, ככל שהדבר נוגע לאודיו.

כל הסיפורים של יצרנים על Skin effect וכיוב' חסרי משמעות בתדרי אודיו.

צר לי, אך זה המצב.

פורסם

האוזניים כל כך רוצות לשמוע הבדל, שהן מייצרות הבדל:)

לכו תדעו, אולי גם זה חלק מהקטע,

אם תחשוב מספיק שהשיר הזה טוב, הוא יהיה טוב, ואף אחד אחר חוץ ממך לא יבין למה :p [אני מדבר בלשון כללית, ולא פונה פה לאף אחד ספציפי:)]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

העובדה הכי פשוטה שגם אני חשבתי כך , אבל כשהחליפו לי כבלים לרמקולים (פשוטים שהיו לי )ל VDR היה הבדל מאוד גדול בשמע . אני לא טוען שזה שווה את הכסף , כי במחירים שבהם דורשים היום על כבלי היי אנד , עדיף לעבוד על אקוסטיקה/החלפת רמקולים /נגן וכו' וכו'

אבל במערכת מספיק טובה כמעט כול אחד ישמע הבדל בין כבלים מACE ובין כבלים מחברה טובה . ואני מדבר על מבחן עיוור .

אני מסכים בהחלט שאם אתה לא שומע מיידית הבדל גדול , אזי אין שום טעם לזרוק כסף על כבלים . המערכת הראשונה שלי , לא שמעו והשתמשתי בכבלים פשוטים , רק אחרי השדרוג השלישי שמעתי הבדלים ואז קניתי . כול אחד צריך לבדוק את זה בעצמו , ולגופה של המערכת שברשותו

בברכה יהודה

פורסם

אני מניח שלא ראיתם את הסרט "הסוד" - תחשבו חיובי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...