Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.head-fi.org/forums/f21/my-cat-tore-up-my-virtual-dynamics-power-3-a-293165/

הכבל שנמכר ב300$ , מכיל בתוכו רכיבים של לא יותר מ 15 דולר

איזה שיווק:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה לא ...

אנחנו לא נקנה אנשים אחרים כן (עשירים) אם זה מה שיעשה להם טוב , שיהנו.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה וודו איכותי ומושקע.

מה אתה רוצה יש שם צינור גינה איכותי. ומבודד. שומר על הכבל יבש.

קצת דבק חם לשמור על הסואנד שלא יברח.

בידוד מתכווץ. לסאונד מהודק.

מה אתה רוצה כבל איכותי.

אגב מה עם העבודה על הכבל. היא לא שווה איזה 50 דולר? והעובדה שעבדו עליך? לא שווה עוד איזה 100 דולר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וחתול מסוכן:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מיאו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משעשע ,

אבל אני לא מאמין שבכבלים של מונסטר היית מוצא עבודה כזו בעיניים.

cari400xlnxtoa5.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מיאו :?::-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה לקנות כבל חשמל יקר ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האודיופילים של האודיו הביתי מאמינים כי הכל צריך להיות איכותי עד כמה שניתן, כולל החשמל בבית על כבליו.

(בדומה לנו עם אלטרנטורים, מידות 0G וכו')

פורסם

הנה תמונה של פירוק כבל חשמל טוב (פשוט אני כבר לא יכול לערוך את התגובה הקודמת).

הנקודה שלי היא ש:

כפי שגל רשם ואני מכיר מתחום הקולנוע הביתי, כל הכבלים צריכים להיות איכותיים ברמה זו או אחרת, לא צריך לשלם 1000$ למטר - אבל כבל איכותי יעצים את איכויות המרכיבים המחוברים אליו (לפחות בעניין כבלי הסאונד).

carp40010bfz8.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כבלים "איכותיים" הם ברובם המכריע קשקוש חסר ביסוס מדעי, שנועד בעיקר למכור אמונות למי שרוצים להאמין.

כמובן שאין להסיק מכך שכבל טלפון יכול לשמש אותנו לכל מטרה, אבל גם לא כבלים בעלויות פנומנליות, עם חומרים מתעשיית החלל.

פורסם
האודיופילים של האודיו הביתי מאמינים כי הכל צריך להיות איכותי עד כמה שניתן, כולל החשמל בבית על כבליו.

(בדומה לנו עם אלטרנטורים, מידות 0G וכו')

כן , אבל מה עם כל מה שנימצא בין השקע והארון חשמל, אז מה הקטע לקנות כבל ב $$$ כשמאחורי השקע הכל כבלים בני מי יודע כמה שנים ובכלל לא אמורים לספק איכות כלשהיא במיוחד איפה שניראה שהחשמל הינו 120 וולט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יכול להבין את הרצון של אודיופילים להפריד את מערכות החשמל שלהם ממערכת החשמל של הסטריאו - נחשולי מתח והפרעות אחרות עלולים לגרום נזק רציני עד בלתי הפיך בחלק מהמקרים כמו קפיצת תעלות במעגלים חשמליים וכו' וכו'.

אני יכול להבין את הצורך לבודד כבלים נגד הפרעות - כל סוגי הכבלים.

קשה לי להבין את הדאגה הזאת שהכבל יהיה מוליך באפס פסיק שתיים אחוז בשביל לתת תוצאה יותר טובה - בלתי מורגש כלפי האוזן. אבל יש כאלה שטוענים אחרת.

לגבי מערכת חשמל - הגיוני ומבין את זה.

ברמונדו רק שתדע - בבית, כל המכשירים שלי מחוברים או דרך אל-פסק או דרך שקע מגן ברקים. - וזה לא קשור לאודיו.

Pioneer TS-X150

פורסם
הרציניים דואגים גם לרשת חשמל נפרדת למערכת הסאונד. בחיי.

יואב

בדיוק כך.

כשרשמתי שאודיופילים בתחום הביתי משקיעים בכבלי חשמל, הם גם משקיעים ברשת עצמה.

בין אם זה קופסא נפרדת, הארקות מיוחדות, פאזות מרובות ועוד...

בקיצור, מאות אלפי שקלים למי שיש להשקיע.

• תוכן חדש...