Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אימי הייתה מנויה לחברת הוט לשירותי הטלויזיה,והחליטה להצטרף גם לשרותי הטלפון.

עד כאן הכל טוב יפה.

קבעו איתנו שב-12.3.08 יגיע טכנאי לביתנו, ויתקין את המודם של הטלפון, ואנחנו נמסור לו חשבון בזק אחרון, וצילום ת.ז.

אמרו לנו שתוך 3 שעות יהיה קו טלפון, עם המספר הישן שלנו,כלומר:המספר של בזק.

הטכנאי הגיע ב-,12.3.08 בשעה 11 בבוקר,והתקין את המודם,מסרנו לו את המסמכים הדרושים והוא הלך.

כמובן שחרי 3 שעות הקו של הוט לא עבד,חיכינו עד סוף היום אולי סוף סוף יחליטו לחבר אותנו.

כמובן שהקו לא עבד,התקשרתי יום למחרת, ואמרו לי שלא הבאתי את המסמכים לטכנאי,אני אמרתי בתגובה שכן נתתי לטכנאי את המסמכים,הנציגה אמרה שהיא תיצור קשר עם הטכנאי לבירור,חיכיתי על הקו,היא חזרה אלי ואמרה שהטכנאי זוכר אותי ותוך 3 שעות יהיה לי קו טלפון.אמרתי לה בסדר אין בעיה.

שאלתי אם היום ב-13.3.08 הקו טלפון יעבוד,הנציגה אמרה שכן(יש לי הקלטה מהשיחה איתה שהיא אומרת שיהיה לי קו טלפון היום 13.3.0))שאלתי אותה אם היא בטוחה שהיום יהיה לי קו טלפון עד 12 בלילה היא אמרה שעד 12 בלילה בטוח יהיה קו ואין סיבה שלא תיהיה.

עכשיו,מה-13.3.08 אני עדיין משלם לבזק,קו טלפון של הוט אין לי.

הוט יצרו איתי קשר היום(24.3.0)) ואמרו לי שאני אשלח להם שוב את המסמכים.אני אמרתי להם שהם הבטיחו לי שתוך 3 שעות יהיה ללי קו טלפון וכבר 12 ימים אין לי קו טלפון.

ביקשתי להתנתק מהחברה הזאת.היא אמרה שאני אצטרך לשלם את הדמי התקנה בגובה 229 ש"ח.

אני אמרתי לה שהקו לא עבד אפילו לשניה, ואין סיבה שאני אשלם, ושהם הבטיחו לי שתוך 3 שעות יהיה לי קו טלפון והם מצידם לא חיברו אותי, כך שלדעתי זוהי הפרת חוזה בינינו, ולכן אני מבקש להתנתק מהם, ואין סיבה שאני אשלם להם את הדמי התקנה אם לא השתמשתי בקו.

חשוב לציין,שאם היו מחברים אותי והקו הייה עובד לא הייתה לי שום טענה אליהם.

זה פשוט חוצפה שרוצים לחייב אותי על משהו שלא השתמשתי בו ועוד הם אלה שהפרו את החוזה.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי הם יחייבו אותי בסוף החודש וזהו ואחרי זה צריך ללכת לתביעות קטנות וזה ממש סיפור בשבילי.

אני ממש מבקש מכם שתעזרו לי בנושא הזה,הוט לא צודקת ולא הוגנת ורוצה לקחת ממני כספים של כחוק ועוד אחרי שהיא הפרה את החוזה.

מה שקורה כרגע זה שביקשתי להתנתק מהם,הנציגה אמרה שב-26.3.08 יבוא טכנאי ויקח את המודם ואת הממיר(ביקשתי גם להתנתק משירותי הטלויזיה).

התקשרתי לחברת כרטיס האשראי, ואמרו לי שרק אחרי 30 ימים, הם יכולים להפסיק לחייב אותי על הוט, כי ככה אומר החוק.

פורסם

בית משפט לתביעות קטנות

תגיש להם את החשבון (רק דמי אחזקת קו) של בזק שהם יפצו אותך על זה, פלוס עוגמת נפש (נגיד 100 ש"ח) פלוס ביטול דמי ההתקנה שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בית משפט לתביעות קטנות

תגיש להם את החשבון (רק דמי אחזקת קו) של בזק שהם יפצו אותך על זה, פלוס עוגמת נפש (נגיד 100 ש"ח) פלוס ביטול דמי ההתקנה שלהם.

+הוצאות לשק"ד ביהמ"ש

HFturbo

פורסם

במידה ותפנה לבית משפט זה יידחה לתקופה ארוכה. מאוד. ובסוף אתה עלול עוד להפסיד (עו"ד מצוייד בחוזה עם סעיפים משפטיים ואותיות קטנות מול אדם פרטי מן השורה).

לדעתי הפנייה שלך צריכה להיות לגוף שלישי שיעשה מעין "תיווך" ביניכם, כמו:

משרד התקשורת: תלונות נגד בזק ושירותי הדואר וכבלים: תלונות נגד תעריפי בזק, רשות הדואר וחברות המספקות טלפון נייד ושירותי דואר יש לפנות לאגף פיקוח בזק ודואר פניות הציבור

03-5198232

או אפילו לידיעות אחרונות (יש להם מדור במיוחד לזה שמתפרסם כל יום שישי במוסף "ממון").

עוד אפשרות זה לפנות ל"הוט" ולעלות בסולם הדרגות ותסביר להם שהם מפסידים אותך עכשיו לא רק בתור לקוח טלפוני - אלה גם בתור לקוח אינטרנט וטלוויזיה.

במידה ואתה עדיין לא מקבל את השירות שאתה מצפה, תנסח מכתב בצורה מכובדת ותשלח אותו לכל מי שרק אפשר בHOT.

תשלח למנהל מחלקת שירות לקוחות, למנהל תפעולי, למנהל מחלקת גבייה, לסמנכ"ל ולמנכ"ל החברה.

אני וחבר עשינו את זה פעם אחרי שלאמא שלו נמאס להתווכח עם הנציגה הטלפונית. ותתפלא - זה עבד.

האמא קיבלה מכתב מהמנכ"ל שמצטערים על המקרה בלה בלה בלה.. וטלפון מהסמנכ"ל שהסביר לה שהייתה טעות, שהנושא יטופל והיא תזוכה ותפוצה על העוול שנגרם לה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלח את ה"סיפור" לאימייל האדום של YNET.

הם עזרו לי רבות במאבק שלי מול קופ"ח שלא רצתה לממן לאשתי בדיקות גנטיות לפני הריון.

מספיק שהם יפנו להוט לקבל את תגובתם בכדי שהוט יבינו שהנזק מהפרסום השלילי יעלה עשרות מונים על הרווח שלהם מלהתעקש מולך.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
תביעות קטנות זה לחכות חצי שנה בערך כשלפני כן יש גישור.

איזה גישור יש בתביעות קטנות?

אני אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, זה משהו חדש?

פורסם

אוקיי.

תודה חבר'ה על העיצות.

פניתי ל-YNET היום,עדיין אין תשובה.

אני כנראה אפנה לאירגון להגנת הצרכן.

אעדכן בהמשך.

פורסם
איזה גישור יש בתביעות קטנות?

אני אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה, זה משהו חדש?

לא יודע אם זה חדש, אבל לפני כמה חודש הגשתי תביעה בתביעות קטנות ולפני כשבועיים הגיע אלי מכתב לגישור לפני הגעה לבית המשפט.

המשפט יהיה בעוד כחודשיים וחצי, הגישור נקבע לשבוע הבא, תחשוב שאם אנשים מגיעים לגישור ושם העניין נסגר, זה מוריד הרבה תיקים מבית המשפט.

אני מקווה בשביל הנתבע שיגיע כי בגישור אני מתכוון לבקש הוצאות מינימליות ללא עוגמת נפש (רק כדי לסיים את העניין)

אגב, היום בדיוק דיברתי עם העורך דין והוא סיפר לי על משהו חדש

בבית משפט השלום בתביעות רגילות, מוצע גישור לפני המשפט. עכשיו נוסף לזה, אם לא הגיעו להסכמות בגישור או שלא התקיים גישור (כי אחד מהצדדים או שניהם לא מעוניינים), לפני המשפט יהיה שוב גישור בנוכחות שופט\ת.

אם בגישור הזה לא יהיו הסכמות, רק אז יתקיים המשפט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עגמת נפש זה אף פעם לא 100 שקל

בינתיים תתחבר לאיזה חברה שבא לך , אבל תתבע אותם בכל אופן, עוד חצי שנה יהיה לך חיוך על הפנים !

מנסיון שלי (ממספר תביעות קטנות, אפילו שחלקם ארכו 3 שנים) בסוף זה משתלם ! מעלה חיוך ואתה אפילו רוצה להחזיר את הגלגל שוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי סיפור קצת דומה עם הוט , למזלי הייתי חכם והחתמתי את הטכנאי על הציוד שנלקח ממני וללא החתימה שלו הייתי צריך להיסחב איתם עוד הרבה .

תעשה גם אתה ככה , הטכנאי שמגיע אליך לקחת ציוד , שירשום פרטים מלאים שלו בכתב יד שלו עם חתימה שלו בדיוק איזה ציוד הוא לקח ומה המספר הסידורי של כל פרט ופרט , בקיצור כמה שיותר מפורט , נשמע אולי קצת דפוק כל הענין הזה אבל הם מנצלים גם אתה זה וטוב לעשות כמו שהצעתי לך !

פורסם

את זה אני אעשה בטוח.

בלי לחתום, הטכנאי לא יקבל ציוד.

שווה אולי קצת להרוס את הציוד מבפנים, או שאחרי זה יגידו לי שהוא לא תקין?

פורסם
את זה אני אעשה בטוח.

בלי לחתום, הטכנאי לא יקבל ציוד.

שווה אולי קצת להרוס את הציוד מבפנים, או שאחרי זה יגידו לי שהוא לא תקין?

תשתדל להיות הכי בסדר שאתה יכול. אל תתעסק ואל תחבל בציוד. תחזיר הכל, תשלם כמו ילד טוב, ותתבע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עוד אחד שנפל.

הראו בכמה תוכניות בטלויזיה מה הוט עושים למי שרוצה להתנתק, הם פשוט לא מנתקים אותך וממשיכים לגבות ממך כספים.

הפיתרון: פטיש 5 קילו ו10 חברים. לא.

בעניין הזה יעזור לך רק טביעה עם עורך דין טוב שיכול לזרז עניינים, כי אפשר לחכות עם זה כמה שנים טובות.

ואם עדיין לא עוזר ההצעה הקודמת תקפה.

• תוכן חדש...