Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת האם זה הגיוני שמגבר MAC AUDIO Z4200 שמחובר למצבר של 55A בווליום גבוה יצרוך זרם גבוה יותר מיכולת הטעינה של האלטרנטור, אני רואה את העניין הזה על הצג של הרדיו דיסק שלי שמראה מצב מצבר, כלומר מתח שהולך ויורד עם הזמן (כמו שאמרתי בווליום גבוה) וברגע החלשה של הווליום המתח שוב עולה, כלומר יכולת הטעינה גבוהה מהצריכה.

השאלה היא האם זה מדיד טוב להעריך את המצב?

והאם זה הגיוני שזה יקרה בכלל בצריכה נמוכה של זרם עבור המגבר שלי?

כי יכול להיות שיש לי בעיה אחרת באלטרנטור שקשורה "לבעיה" הזו.

תודה לכל המגיבים!

מיכו.

פורסם

אם זה קורה בקטעי באס כבדים, ושאתה עומד במקום, אז זה הגיוני לחלוטין

אלטרנטור ממוצע במהירות סרק [800 \ 700 סלד] מוציא בערך חצי מהיכולת המקסימלית שלו.

אתה רוצה שהמתח לא ירד? תעלה ל 2500\3000 סל"ד

שם האלטרנטור בנוי בשביל להוציא את ההצהרה שלו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על התגובה.

זה קורה בכל קטע שהוא חזק לא בהכרח קשור רק לבאסים והירידה במתח היא לא קופצנית, דווקא מאוד אחידה.

בהערכה גסה כל 2/3 דקות יורד 0.1V

בכל מקרה זה הגיוני שבמגבר כזה תהיה ירידת מתח כזו?

תודה.

פורסם

הגיוני ביותר, צריך לתת בגז:D

איזה רכב זה?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא ממש, יש לי אלטרנטור בריא , עם שני מצברי פריקה עמוקה , וגם אחרי שעה רצופה של מוזיקה אני נשאר מעל ה 13 וולט :)

שאני אומר שעה רצופה של מוזיקה, אתה נהיה חרש:D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

המגברים האלה יודעים בצריכת חשמל גובה וביצועים בינונים.

אבל זה לא קשור לכול אחד יש ירידות מתח במכות באס חלשות או חזקות.כמובן תלוי עם מערכת החשמל שודרגה או לא.

פורסם

אדי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "המגברים האלה יודעים בצריכת חשמל גובהה וביצועים בינונים"?

הכוונה למגברי קלאס AB או למגברים גרמנים או למגברי MAC AUDIO?

ומערכת החשמל מקורית אסלית:-D

מיכו.

פורסם

תיקח בחשבון שאם אתה משתמש בשני ערוצים של המגבר הזה להרים סאב בגישור וזה סאב שמסוגל לעמוד בהספקים גדולים אז המגבר שלך יצרוך כמויות נכבדות של זרם בשביל להרים את הסאב.

במקרה ואני צודק, תחשוב לכוון של מונובלוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם באלטרנטור תקין ניתן לראות שינוי במתח של +/- 0.3 וולט בזמן צריכת זרם גבוהה בסל"ד של 2000-2500 סל"ד.

במידה וירידת המתח היא גדולה יותר מ-0.5 וולט עלייך להיות מודאג.

מהו מתח הטעינה כאשר אתה מדליק את כול הצרכנים הכבדים ברכב (לא כולל מערכת שמע כבדה) כגון: אורות גבוהים+מזגן+מפשיר אדים אחרי ?

את הבדיקה מומלץ לבצע על קטבי המצבר בעזרת מד-מתח דיגיטלי בסל"ד סרק ולאחר מכן בסל"ד של 2000-2500 סל"ד אחרי שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...