Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני רוצה למכור תאוטו שלי לפירוק הגיר מחליק ועושה בעיות ואין טעם לנסות למכור אותו והתיקון יעלה כמו כל הרכב...בקיצור רוצה למכור אותו לאיזה אחד מהאנשים שקונים רכבים לפירוק אם מישו מכיר אחד כזה באיזור השרון זה יעזור לי...

רציתי לדעת אם עושים העברת בעלות או צריך ללכת למשרד הרישוי ומה צריך לעשות שם"? להגיד שמשביטים תרכב?

2. לגבי הביטוח חובה וצד ג' עברו רק 3 חודשים מאז שעשיתי תביטוח אני יקבל תכסף שלי חזרה? כאילו מה שנשאר?

תודה לעוזרים...

פורסם

1. נסה בתור התחלה למכור את הרכב למרות מצבו הסופני. סוחרי רכב שקונים רכבים לפירוק משלמים מעט מאוד, ולפעמים אפשר למצוא אדם פרטי שיהיה מוכן לשלם יותר.

אם בכל זאת אתה רוצה למצוא סוחר, חפש בעיתון של שבת אחרי מודעות המכירה של הרכבים או על עמודים בצמתים נבחרים.

2. אם הרכב נמכר לפירוק בדרך כלל עושים העברת בעלות לסוחר כדי שיוכל למכור את המנוע והגיר הלאה. אם אי אפשר, פשוט ניגשים למשרד הרישוי ומורידים את הרכב מהכביש. בתקווה שאין לרכב עיקולים/שיעבודים שמונעים הורדה מהכביש.

3. כן, תקבל החזר בניכוי עמלה כלשהיא. יש לשלוח חזרה לסוכן הביטוח שלך את התעודות המקוריות ולבקש ממנו לבטל את הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1.

רציתי לדעת אם עושים העברת בעלות או צריך ללכת למשרד הרישוי ומה צריך לעשות שם"? להגיד שמשביטים תרכב?

.

ואם תצליח לשבט את הרכב , חזור לעדכן. אופצייה זו תהיה מאוד טובה עבור רבים פה. :lol:

(עד כה הצליחו לשבט רק כבשה אחת בשם דולי, וגם היא לא שרדה המון זמן).

וכדי לסגור את הפינה:

לשבט - לשכפל גנטית, ליצור העתק של יצור חי ע"פ DNA.

להשבית - להוריד רכב מהכביש, לרוב לפירוק, עם כוונה לא להחזירו לנסיעה לעולם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לעיתים אנשים מחפשים רכב לפירוק כדי לשפץ את הרכב שלהם. ממליץ לנסות למכור את הרכב.

ד"א, על איזה אוטו מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה לי שיש לו ZX AURA 1800 שנת 93, אוטומטית

אולי יש כאן כמה אנשים שירצו לאמץ אותה תמורת תשלום כלשהוא.

פורסם

אם אכן זה האוטו המדובר, אני בטוח שכן. מדובר על מכונית עם התנהגות מאוד טובה על הכביש. אני בטוח שניתן להשיג גיר ידני מפירוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן מדובר בZX אני יד 4 האוטו היה לפני זה 7 שנים אצל מורה...

שנת 93 בגיר יש בעיה במעבר בין הילוך 3 ל4 הוא כאילו עובר לניוטרל בקיצור כאב ראש...חשבתי בהתחלה שחסר אוליי שמן גיר אבל לא...

אגב עשה 210 אלף ...

בכל מקרה אני רוצה להעיף אותה בכל מקרה...

2500 שקל אם מישו רוצה.... ורציני .... שידבר איתי...

• תוכן חדש...