Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא דיגמי 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למחירון לוי יצחק לברר מעט לגבי המחירון של פג'ו 306 אבל המוזר היה שיש המון דגמים לרכב הזה

SR XN SL XR XT ST S16 XSI

עכשיו השאלה שלי מבין כל הגרסאות הללו (השאלה שלי מתיחסת רק לגרסאת ה5 דלתות לא ה3 ולא הארוכה) לאיזה מביניהן יש הכי הרבה כ"ס בנפח 1.6 (כמובן גרסא ידנית) או שאין הבדל אצל כל הדגמים הללו וזה בסך הכל צורות שונות של איבזור ?

אני פשוט שוקל לקנות את הרכב ורציתי להתענין קצת יותר קראתי גם הרבה חוו"דים טובים על פג'ו בכלל

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתה מחפש את הדגם הספורטיבי או רכב רגיל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

SR,SL,ST - דגמי סדאן 4 דלתות

XN,XR,XT -דגמי 3/5 דלתות

XN- איבזור בסיסי

XT- הכי מאובזר

XR - באמצע

XSI ו-S16 - דגמים ספורטיביים.

הספק מנוע 1600 זהה בכל הגירסאות.

• תוכן חדש...