Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות שעומדת מולי היא כזו -

התקבלתי כמתנדב לפרוייקט שחקים של חמ"ן, מדובר ביחידה ***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי ***, האם אני צודק?

וממול, קיימת בפני האפשרות לעשות שירות של שנתיים במשרד הבטחון במקום משמעותי גם כן (אם כי בתפקיד שכנראה יהיה פחות מעניין מול התפקיד שאמלא במודיעין, ולא קשור לתחום המחשבים).

בשני המקומות הסביבה מעניינת מאוד, בצבא התפקיד עצמו כנראה יהיה יותר מעניין - למרות שאני לא בדיוק יודע על מה מדובר, ושבשני המקומות מתעסקים עם חומר מעניין.

יש כאן מישהו ששירת ביחידה?

לצבא יש כמה חסרונות בעיני כמו המסגרת הצבאית מול מסגרת אזרחית ושלוש שנים שירות מול שנתיים.

מצד שני, אם אדע שהשירות בצבא ישמש אותי גם אחרכך יהיה לי קל להתעלם מהחסרונות האלו.

אני יודע שאי אפשר לחזות עתידות ולדעת מה יקרה בעוד שלוש שנים, אבל השאלה שלי היא -

בהווה, אחד שיצא מ 8200 יכול להציג את זה כפלוס משמעותי בקורות חיים? אם אני לא טועה, לא מדובר בתפקיד עם אופי תכנות ***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי *** ולכן אני לא יודע אם שירות בתפקיד כזה יקנה יתרון כלשהו בקבלה לעבודה בשוק ההיטק אחרכך.

האם מישהו ממכם מכיר תחום ששירות צבאי כזה יעזור לי בו אחרכך?

בעקרון, אני מנסה לקבל בעזרתכם תמונה של אפשרויות הקידום ששירות צבאי כזה נותן.

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

פרוייקט שחקים מכיל אנשים איכותיים מאוד, והעבודה היא כזו בה אתה מפעיל את הראש המון ומרחיב אופקים.

במקומך הייתי קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים. כל יוצאי הפרוייקט שאני מכיר מצאו עבודה בלי בעיה, ואופי העבודה מאפשר לך גם להשתלב בתחום הטכנולוגי. יש גמישות רבה ואתה יכול לקחת את התפקיד לאן שמתאים לך.

בכל מקרה, לא יודע מה התפקיד במשהב"ט, אבל שחקים זה פרוייקט כדאי מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קצת ביטחון שדה אף פעם לא הזיק לאף אחד :|

לא שמה שנאמר כאן הוא כזה גילוי יכולות, אבל שגם לא יתפתח לשם.

נ.ב

8200 אכן הינה נקודה ראויה לציון בקורות החיים, כל עוד באמת עשית שם משהו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

:roll: מה שכתבתי אפשר למצוא בהמון דפים בגוגל כשאתה מחפש מידע בנושא - זה לא מה שיגרום לסיכון מידע כלשהו, ומה שכתבתי לא פוגע באף אחד.

ל nitch -

תודה רבה על העזרה, זה מה שקיוויתי - שיש אפשרויות קידום טובות בעתיד גם לכאלו שלא איישו תפקידי תכנות.

יש לך \ למישהו אחר בפורום עוד הערות \ הארות שאפשר לחלוק איתי בקשר ליחידה על גבי הפורום \ בה"פ כך שיהיה לי קל יותר לגבש את דעתי?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

שחקים נחשבת לתוכנית השנייה ב"יוקרתיות" בחיל המודיעין, אחרי תוכנית חבצלות.

אני מכיר כמה אנשים בתוכנית, מדובר בטופ שבטופ.

אתה אולי לא מעודכן, אבל בשחקים צריך לחתום קבע לחצי שנה/שנה/שנה וחצי. אני לא ממש בטוח בכמות.

כמו כן, אתה עובר קורס קד"צ של חצי שנה, שלא על חשבון הפז"ם.

נ.ב.

***עריכת הנהלה - לא בפורום ציבורי *** היא "שחקים" בפני עצמה. והשם הזה נהיה יותר ויותר מוכר למעסיקים בשוק..

פורסם

שחקים, אם אני זוכר נכון, כוללת גם לימודים לתואר שנמשכים שלוש שנים בתנאי פנימיה.

בכל מקרה, כמו שאמרו, נחשבת תוכנית איכותית מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

עם כל הכבוד לשיבוץ של בצבא ובאמת שיש כבוד, יש מקומות יותר ראויים לדבר על זה.

במיוחד שמדובר על יחידות מסוג זה. אם עשית כבר סיווג בטחוני אז רק תדע לך שאתה חתום שם על זה שאתה לא צריך לצאת בהצהרות כאלה ודומות.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

blavie כתב:

מה שכתבתי אפשר למצוא בהמון דפים בגוגל כשאתה מחפש מידע בנושא - זה לא מה שיגרום לסיכון מידע כלשהו, ומה שכתבתי לא פוגע באף אחד.

ואיך נראה לך הגיע החומר לגוגל בהתחלה ?

כי כל אחד חושב שמה שהוא כותב זה בסדר, ולא פוגע באף אחד. לא בהכרח אמרתי כי מה שאתה כתבת כאן פגע, כי זה באמת כבר זמין ברשת. הבעייה היא שמלש"בים לא מבינים מה הם יודעים ומה הם לא, כך שעם כל הכבוד, אין לך מושג אם כל מה שאתה כותב הוא פוגע או לא. אם תגיע לתפקיד באמת מעניין, אולי תבין את זה יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אתה מתבלבל עם חבצלות.

בירור קצר באתר של חיל המודיעין העלה את הדברים הבאים:

חבצלות: 4 שנים לימודים באוניברסיטה.

שחקים: לימודים בתנאי פנימיה. לא כתוב משך הלימודים. אני משום מה זוכר שזה 3 שנים, אבל לאחר קריאה נוספת, אני כבר לא בטוח ב 100%.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לפני הקיצוצים בתקציב הבטחון, הלימודים בתנאי הפנימיה ארכו 20 שבועות.

כיום אני מניח שזה קצת פחות.

שעות הלימוד הן מצאת החמה עד צאת הנשמה, או בעברית: מ-7:45 בבוקר ועד חצות.

בהצלחה! :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכל המגיבים, וגם להנהלה על העריכה ועל ההעמדה על הטעות...

אני חתום כבר על שנה קבע מראש, מישהו כאן יכול לפרט עד כמה שאפשר על הקד"צ שהזכירו כאן? האם זה שהוא לא על חשבון הפז"מ אומר שזה מאריך את תקופת השירות בחצי שנה בסופו של דבר?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

קד"צ כשמו כן הוא, קורס קדם צבאי, אין שום קשר בינו לבין הפזם שלך.. עד שתתגייס השעון לא יתחיל לזוז.. בכל אופן אם יש לך שאלות נוספות יש לך איש קשר שמתאם איתך, דבר איתו ואם אין בידיו את התשובות הוא יוכל להפנות אותך למקורות הנכונים.

אין טעם להמשיך לדסכס פה על יחידות מסווגות כאלו ואחרות, ואיך הם מתנהלים... בטחון שדה לא בטחון שדה מי שצריך לדעת יודע. בקשר לעבודה עוד פעם אף אחד לא יכול לתאר לך את השוק עוד 4 וחצי שנים...

בהצלחה,

אבי.

פורסם

אוקיי, תודה רבה לך ולכל מי שהגיב עד עכשיו.

אפשר לנעול את האשכול אם אתם מרגישים צורך.

DOESN'T WORK HARD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...