Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הצעה אטרקטיבית לרכוש C5 2002 אוטו 2000 סמ"ק מחבר ב 37000 ש"ח.הרכב במצב מצויין!

ישנם 2 תקלות:

1.מצוף דלק לא תקין.

2.ספידומטר לא מגיב.

למי שהתנסה ומבין בסוג המכונית מה עלות תיקון הדברים. ובכלל חוות דעת על הרכב וכדאיות הרכישה?

תודה

פורסם

אין סיבה מיוחדת למחיר.פשוט חבר מאוד קרוב שלא חסר כסף...

שכחתי דבר נוסף ישנה נזילה לא רצינית ממערכת הידראולית מכונאי שראה אמר שזה לא רציני כנראה מאחד הצינורות.

אני יודע שהרכב לא סחיר כל כך.אך עדיין האם כדאי להחזיק אותו עד שנה עלמנת לא להפסיד מערכו כדאי?

תודה

פורסם

את הנזילה מהצנרת חייב לראות מישהו מומחה ולא סתם מוסכניק שלא מכיר את המערכת, לפעמים קרע בצינור מחייב החלפה יקרה מאוד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שים לב שספידומטר לא תקין עלול לגרור אחריו נתון קילומטרז' שאינו אמיתי, כפי שמוצג בלוח המחוונים (בלי לשים חלילה ספק באחד מדברי חברך).

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אם הרכב לא מטופל במוסך מורשה כל חייו, לא הייתי קונה אותו גם בעבור 20 ש"ח. לא 20 אלף, 20.

צינור במערכת ההידראולית הזו יכול לעלות אלפי שקלים.

רק לאחרונה נדרשתי להחליף צינור הגה כוח בקסארה פשוטה לגמרי, שעלותו 770 ש"ח. למזלי רכשתי אותו משומש ב-150, אך יכלתי גם לשלם מחיר מלא בעבור צינור חדש.

בקיצור - אם האוטו לא טופל במורשה, להתרחק.

פורסם

לרכב יש ספר טיפולים במוסך מורשה.

אני לא מרגיש בעיות ברכות הנסיעה או רעשים.מקריאה בפורום אני רואה שאין צורך להתרגש.

אשמח לקבל חוות דעת בעלי c5.

פורסם

1. על מצוף הדלק קיימת קורוזיה ולכן הוא מזייף - אין מה לעשות חוץ מלשלם המון כסף ולהחליפו - או להשאירו כך ולא לדאוג

2. מד מהירות לא תקין - הכל ממוחשב - משמע מישהו שיחק עם מד המהירות/ ק"מ = נתון לא מדוייק

3. כמו שאמרו קודמיי לא אמורה להיות נזילה מההידראוליקה - בדוק מהיכן לפני הקנייה וטפל מיידית.

4. אם הרכב טופל במוסך מורשה - מובטחת לך הנאה רבה מהאוטו ( האוטו מאוד אמין)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אם אני לא טועה באוטו ממוחשב ישנו חיישן שקורא את כל הנתונים לגבי המהירות מתיבת ההילוכים , ייתכן והבעיה היא בו. לא סגור שזה המקרה בסיטרואן

פורסם

הייתי במוסך מורשה הם רצו 200 ש"ח להצעת מחיר לאחר מסע שיכנועים הצלחתי לדלות מספר נתונים:

1.הנזילה מיוניט עליון של מערכת ההידראולית- עלות היוניט כ-500 ש"ח- האם ניתן להשיג זול יותר?

2.מד הדלק כנראה בסדר.

3.מד המהירות לא קשור לקילומטראז(יש ספר רכב)-הבוחן אמר שיכול להיות שזה מנוע הספידומטר או איזשהוא מנוע שנמצא באיזור הגיר.

4.האם מישהו מכיר מוסך אמין ומחירים הוגנים לרכב באיזור חיפה- עפולה?

תודה

• תוכן חדש...