Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה אחורית + קרח = מואי כיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, ואל-טורנס כנראה עומדת בפני עצמה (החופשה הראשונה והמעולה שלי הייתה שם, כנראה גם הבאה).

טוב, הבטחתי קטע וידאו קצר שמראה את הפניה שאהבתי במסלול ושאפשר לראות בה גם את הרעיון של האפל שדיברתי עליו.

זה מצורף בתוך ה-zip (קובץ וידאו ממש קטן, הבאתי אותה בדחיסה :-)).

ניר

MVI_0192s.zip

פורסם
"אפל" - תפוח

על ההגה מורכב תפוח ובעזרתו אתה "זורק" את ההגה לצד אחד ואח"כ לצד השני.(והכל ביד אחת!)

אפשר גם בלי התפוח (אבל זה כבר נקרא "לנגב חומוס".)

אני זוכר את הטכניקה הזו, היא מעולה להחלקות במהירות גבוהה, שם צריך באמת לסובב את ההגה מנעילה לנעילה כמה שיותר מהר.

אני זוכר שהייתה תחרות "קינג אוף חומוס", ובה מי שניגב הכי הרבה חומוס תוך כדי נהיגה זכה.

בתחרות "זרוק את התפוח" מישהו אפילו הצליח להפעיל את כרית האויר תוך כדי השימוש בטכניקת ה"אפל"...

אנשים, אתם רציניים ?

ברור שהוא צחק !

כאילו - זה אייזיק, הבחור שיכול ללמד את כולנו נהיגה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...