Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אצטער אם לא כתבתי את הכותרת כמו שאתם מבקשים לכתוב השתדלתי הכי מותאם לבקשותיכם לפי מה שהבנתי :]

אז ככה

יש לאבא שלי רנו סניק שנת 02 ה-2000 סמ"ק האוטו אצלנו כבר שלוש וחצי שנים עם 160 אלף קילומטר

הבעיה היא כזו

בדר"כ האוטו נוסע חלק אם אנחנו מדליקים מזגן בזמן עמידה או אפילו בזמן נסיעה לפעמים או נכנסים לשתיפה אוטומטית של הרכב ברגע שמעבירים ל D הרכב מתחיל להשתולל לקפוץ להשמיע רעשים להגביר סל"ד ממש להשתולל עכשיו סביר שזו בעיה בגיר ככה אני מאמין לפחות

עכשיו אבא שלי כבר היה עם הרכב במוסך המרכזי של רנו לקחו ממנו איזה 3000 שקל ולא עשו כלום הרכב ממשיך לעשות בעיות ועכשיו עושה אפילו יותר בעיות שלא היו קודם לכן

השאלה שלי היא באיזה מוסך הוא יכול לתקן את הרכב שהוא לא המוסך המרכזי? וכמובן מוסך שאתם יכולים להמליץ עליו כי הוא אמין ומה הבעיה בעצם?

מצטער על הכתיבה המסורבלת ותודה מראש

כפיר

פורסם

בדקתם שמן גיר לאחרונה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מאיפה אתה בארץ כפיר?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

מצטער שאני מגיב לכולכם רק עכשיו פשוט כתבתי את ההודעה שעה לפני שניגשתי לטסט

והיפה הוא שעברתי :] אני מבסוט לגמרי זה היה טסט חמישי ובאמת כל נושא הרישיון הרגיז אז סוף סוף גם לי יש רישיון

ובקרוב אני אסע על הרנו

ועכשיו לעינייננו :]

אני מאור יהודה ולמי שלא מכיר קרוב מאוד לתל אביב

אני לא יודע בדיוק מה אבא שלי בדק לאחרונה אני אצטרך לשאול אותו אבל נגיד שהוא לא עשה כל מה שנאמר פה מה בכל זאת אתם ממליצים ? לאיזה מוסך הייתם ממליצים ללכת ?

לגבי המוסך המרכזי למה הוצאנו 3000 ? טוב בעיקרון אני חושב שהוצאנו "רק" 800 שקל והם אמרו שאם זה לא יתקן את התקלה נצטרך לשלם 3000 לתיקון אמיתי אבל כיוון שהם הוציאו מאבא שלי 800 שקל ולא רק שלא פתרו את הבעיה אלא עשו לאוטו עוד יותר בעיות הדבר האחרון שהוא רוצה זה לחזור למוסך שלהם אז למישהו יש פיתרון ?

אני ארצה גם להוסיף שקרו פעמים ספורות ממש פעמיים בערך שהתחלנו ליסוע ברמזור ירוק והרכב פשוט לא נתן לעלות מעל ההילוך הראשון מעל 25 קמ"ש בערך כל פעם שניסינו להגביר מהירות מעל 25 הוא קפץ וחזר למהירות נמוכה או משהו כזה

ואני רוצה להוסיף עוד משהו אין לי ממש ניסיון בכל מה שקשור לחלקים פנימיים של רכב ואני מדבר על ציריות ודברים לא מובנים כאלה אני אצטרך קצת הסבר מפורט יותר

סך הכל אני חושב שאבא שלי לא העביר את הרכב שום בדיקה יותר מדי מיוחדת

מה הלאה ?

באמת תודה ענקית מראש

כפיר :]

פורסם

תוכלו לגשת אל מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שמתמחה במכוניות רנו "מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א,

טל' 03-53799999 ולבקש את חבר הפורום ניצן או את שותפו דודי.

הם מקצוענים, אמינים והוגנים. (מזל טוב על הוצאת רשיון הנהיגה והמשך נהיגה זהירה).

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...