Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך יצא הווקס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי דווקא לנוזלי של טרטל ווקס.

הצבע של הרכב שלך לא נראה לי כמו אדום רגיל כמו אצלי למשל, זה נראה יותר בכיוון של בורדו. אני צודק?

דרך אגב כמה ק"מ יש לרכב?

הצבע לפי מה שכתוב ברשיון רכב הוא בורדו מטאלי

האוטו שלי עבר 192 אלף קילומטר שזה שזה פחות או יותר ממוצע. לא מעט מדי ולא הרבה מדי. הוא שנת 95

אגב לצבע האדום הרגיל יש נטייה להלבין עם השנים (לצבע שלי יש נטייה להשרף) אני מכיר משהו שלקח אוטו באותו צבע כמו שלך רק שנהיה כבר ורוד והביא אותו למצב של אדום בוהק וזה רק רק על ידי ווקסים (כמה סוגים).

ובנושא ווקסים אני אתעלק על השרשור בשאלה.

איזה חומרים הם הכי טובים לרכב לבן? אני מחפש איך לגרום לרכב להראות מבריק וחלק. אם מישהו מכיר חומרים טובים לרכבים לבנים דווקא אני אודה לו על המידע.

אני הייתי ממליץ לך בשביל התחלה להשתמש בקולור בק , זה יחדש לך את הצבע של רכב ויוריד ממנו לכלוך שמצטבר עם השנים ואחרי זה הטפלון יתן אחלה ברק ויעשה את הצבע חלק לגמרי.

פורסם

טאסות טאסות טאסות - מקוריות מקוריות מקוריות.

דבר כל כך פשוט וכל כך זול ועדיין תורם הרבה למראה כשהם מקוריות,

בטוח עדיף על ה"דמוי מגנזיום".

קח דוגמא מ STIO.

הווקס יצא מעולה.

פורסם

יצא מעולה! קבל ח"ח!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חברים

אני לא רוצה לבאס אף אחד, אבל ווקס לא בודקים ככה.

כדי לבדוק עבודה איכותית על ווקס צריך לצלם את שבירת האור על הצבע - כלומר, מול מקור אור ישיר, [שמש למשל]

ואז אפשר לראות את השינוי שווקס טוב אמור לעשות בשבירת האור על הצבע.

סתם לצלם משטחים מבריקים לא נותן כלום - גם באוטו שלי אחרי שטיפה הצבע נראה מעולה, אבל בין זה לבין ווקס טוב יש תהום.

אופציה אחרת אגב להראות ווקס מעולה היא להשפריץ עליו מיים - ווקס טוב ייצור משטח של המון המון טיפות בודדות ועגולות, בניגוד לווקסים לאמשהו שייצרו טיפות בינוניות או גדולות, ואליפטיות בצורתן [משטחי מיים חלקיים במקום כיסוי אחיד של נקודות מיים]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חברים

אני לא רוצה לבאס אף אחד, אבל ווקס לא בודקים ככה.

כדי לבדוק עבודה איכותית על ווקס צריך לצלם את שבירת האור על הצבע - כלומר, מול מקור אור ישיר, [שמש למשל]

ואז אפשר לראות את השינוי שווקס טוב אמור לעשות בשבירת האור על הצבע.

סתם לצלם משטחים מבריקים לא נותן כלום - גם באוטו שלי אחרי שטיפה הצבע נראה מעולה, אבל בין זה לבין ווקס טוב יש תהום.

אופציה אחרת אגב להראות ווקס מעולה היא להשפריץ עליו מיים - ווקס טוב ייצור משטח של המון המון טיפות בודדות ועגולות, בניגוד לווקסים לאמשהו שייצרו טיפות בינוניות או גדולות, ואליפטיות בצורתן [משטחי מיים חלקיים במקום כיסוי אחיד של נקודות מיים]

רון.

בפרמטר של המיים זה עומד, תמיד אחרי גשם בסביבות ה3-5 שעות אחרי שירד גשם אתה עדין תראה על האוטו שלי טיפות עגולות , שלא נדבר על זה שנסעתי יום אחד בגשם בכביש מהיר ולא ממש היה לי צורך בוישרים כי המיים פשוט החליקו למעלה (עשיתי ווקס על החלון).

פורסם

ווקס על החלון? זה לא מפריע לשקיפותו? כהשמש מסנוורת אתה עלול לא לראות כלום חוץ מסמניי מריחה שומניים.

:-) just smile
  • תוכן חדש...