Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך יצא הווקס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המפקפקים הצבע אינו חדש ואני לא אומר את זה בגלל שאני משתחצן בווקס שעשיתי אלא כי הרבה אנשים חושבים ככה .

נ.ב

רק הצבע בגג חדש , בגלל שהוא נשרף ונשאר אך ורק פח.

IMG_3750.jpg

IMG_3751.jpg

IMG_3746.jpg

פורסם

תאמת זה לא הווקס הראשון שאני עושה , אני משתמש בחומרים של טרטל ווקס .

יש לי שלושה חומרים שלהם, אחד זה ווקס בגוון של הרכב ,אחד זה ה"קולור בק" שזה משחזר צבע (שקניתי אותו בשביל לראות אם אפשר להציל עוד משהו מהגג לפני שאני צובע אותו.) ועוד אחד ה"טפלון" שאת זה קניתי מזמן עוד לפני שידעתי שיש ווקס בגוון של הרכב , אבל דווקא בזה עשיתי את הווקס האחרון.

אגב אם תוהים למה הטמבונים כל כך שחורים זה בגלל (אולי זה נראה טיפה פנאטי) ששמתי שריססתי עליהם את החומר הצהוב הזה שבדרך כלל מרססים על צמיגים ועל דשבורד.

פורסם

אגב אם תוהים למה הטמבונים כל כך שחורים זה בגלל (אולי זה נראה טיפה פנאטי) ששמתי שריססתי עליהם את החומר הצהוב הזה שבדרך כלל מרססים על צמיגים ועל דשבורד.

גם אצלי הטמבונים נראים שחורים כמו אצלך.

רק שאין לי כסף אז עשיתי את זה בחפאריות והשתמשתי במשחת נעליים שחורה :roll:, יצא מצויין אגב!

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

הרכב נראה מצויין ושמור! אתה מוזמן להצטרף למועדון פיאט- קישור בחתימה.

אגב הטרטל ווקס קשה לעבודה- פעם אחרונה שאני משתמש איתו, כשהוא ייגמר אני קונה את הווקס של קארפלאן.

גם לי יש את החומר הצהוב של הדשבורד- לכמה זמן הוא מחזיק אם מרססים אותו על הטמבונים?

פורסם
הרכב נראה מצויין ושמור! אתה מוזמן להצטרף למועדון פיאט- קישור בחתימה.

אגב הטרטל ווקס קשה לעבודה- פעם אחרונה שאני משתמש איתו, כשהוא ייגמר אני קונה את הווקס של קארפלאן.

גם לי יש את החומר הצהוב של הדשבורד- לכמה זמן הוא מחזיק אם מרססים אותו על הטמבונים?

אם אתה מתכוון למשחה של טרטל ווקס , אז אני השתמשתי דווקא בנוזלי שלהם.

והחומר הצהוב לא מחזיק להרבה זמן אם משתמשים בו לטמבונים , הלך לי כמעט חצי בקבוק על הדשבורד וחלקי הפלסטיק הפנימיים ועל הטמבונים , אבל אתמול החלטתי ל"התכרע" על האוטו אז לא היה ממש אכפת לי . אני פעם ב..... עושה את זה.

LEE COOPER JEANS?

WTF? :lol::wink:

יצא יפה מאוד! נראה בהחלט טוב. תהנה :-)

אם ישלמו לך 10 אלף דולר על זה שתשים שלט לא תשים?? (טוב נו אני עדין חולם שיציעו לי עסקה כזאת).

פורסם

יצא יפה מאוד

תתחדש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

התכוונתי דווקא לנוזלי של טרטל ווקס.

הצבע של הרכב שלך לא נראה לי כמו אדום רגיל כמו אצלי למשל, זה נראה יותר בכיוון של בורדו. אני צודק?

דרך אגב כמה ק"מ יש לרכב?

פורסם

ובנושא ווקסים אני אתעלק על השרשור בשאלה.

איזה חומרים הם הכי טובים לרכב לבן? אני מחפש איך לגרום לרכב להראות מבריק וחלק. אם מישהו מכיר חומרים טובים לרכבים לבנים דווקא אני אודה לו על המידע.

• תוכן חדש...