Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה\הגנה לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להסתיר זה לא בעיה, פשוט תשים משהו מעליהם (בגדים, ספרים, אני יודע מה :lol::lol: )

ואני הייתי גם שם את הדבר הזה נגד שמש כדי שלא יראו מה יש בתוך האוטו (ביחד עם חלונות מושחרים, אף גנב כמעט ולא יראה מה יש בתוך האוטו)

פעם שניה שאתה עונה בתר'ד הזה ולא רק שאתה לא עוזר, אתה גם מזיק !

בכדי להחביא את הרמקולים, שמים בד אקוסטי, בד שמעביר צלילים בצורה חלקה וגורם להראות כאילו המגש ריק

:mm_yeah:

אכן כך. אצלי בRSI היה סאב מאחורה שהוסתר אחרי עבודה קשה בבד אקוסטי עבה + וילון אחורי.

אבל זה לא ממש עוזר... מי שרוצה לפרוץ, יפרוץ.

תודה על המידע. :twisted:

זה בסדר... אתה רוצה לנסוע עד חולון לפרוץ? :lol:

:-)

פורסם

המערכת צנועה, הוצאתי פנאל, להסתיר את הרמקולים? איך?

קשר עין - אין, זה בחניון.

לגבי ביטוח, שוב, המערכת "צנועה", לא נראה לי שווה להשקיע בביטוח מיוחד למערכת.

באיזה תדירות הפריצות מתרחשות ?

האם פורצים רק לרכב שלך ? (או שגם השכנים שלך ניזוקים מהעניין)

במידה וזה קורה לעיתים קרובות, שקלת שימוש באמצעים אלקטרוניים לאיתור הגנבים ? (מצלמה)

איציק

תדירות... מאז שיש לנו את האוטו הספציפי הזה כל חצי שנה.

פורצים רק לרכב שלי. מי שעושה את זה מכיר את האוטו.

לגבי אמצעים אלקטרונים אין לי מושג.. מצלמה? איפה? איך?

אזעקה רועשת לא מספיק טוב?

יש למישהו מושג לגבי זה? איפה מבררים בקשר לכזאת אזעקה?

:?

פורסם

אזעקה לא עוזרת כשהטרף קל ומהיר...

תנסה לחשוב על רעיונות יותר יצירתיים... (רמז, תקרא מה שאמרתי לך, תפנים - ותבצע)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה :wink:

נ.ב.

תפסיק להחנות בחניון :\

גם בבית של ההורים שלי, פרצו לאוטו.

החניה היא מתחת לחלון ורואים הכל.

בגלל שזה היה רק ספוילר האזעקה לא פעלה.

פורסם

אזעקה לא תעזור לך

בימנו לא מתיחסים כבר לאזעקות

אם יש לך הרבה כסף

נסה שימוש במצלמה על חוטת

עם יחבור למחשב ותוכנה שמקליטה ומתריאה ברגע שיש תנועה

(קראתי כבר על דבר כזה לא זוכר איפה)

פורסם

תתקין גלאי זעזועים עם ביפר...

יש משדר קטן שמשדר לביפר ברגע ששוברים חלון (או אפילו שיונה מחרבנת לך על האוטו אם אתה מכוון רגישות למקסימום).

הגנב אפילו לא יודע שאתה יודע שהוא מתעסק עם האוטו, אתה יכול להגיע בשקט עם אלת בייסבול ולטפל בו.... רק לא חזק מדי שלא יתבע אותך על התקיפה....

1200 ש"ח ב E&A.

בהצלחה.

נ"ב - יש ביפרים יותר משוכללים עם גלאי תנועה, אבל זה יקר..

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תתקין גלאי זעזועים עם ביפר...

יש משדר קטן שמשדר לביפר ברגע ששוברים חלון (או אפילו שיונה מחרבנת לך על האוטו אם אתה מכוון רגישות למקסימום).

הגנב אפילו לא יודע שאתה יודע שהוא מתעסק עם האוטו, אתה יכול להגיע בשקט עם אלת בייסבול ולטפל בו.... רק לא חזק מדי שלא יתבע אותך על התקיפה....

1200 ש"ח ב E&A.

בהצלחה.

נ"ב - יש ביפרים יותר משוכללים עם גלאי תנועה, אבל זה יקר..

פורסם

שום פתרון לא יעזור לך רק להוציא את הרכב מהחניון, לוקח להם בדיוק דקה וחצי לגנוב רדיו.

אתמול שהתקנתי למישהו רדיו דיסק הוא סיפר לי שהוא מנהל בית ספר בלוד והשומר של הבית ספר סיפר לו שהוא רואה מישהו פורץ לאוטו (ילד בן 14) באמצע היום! ותוך 2 דקות הוא כבר לה היה שם.

עמית

פורסם

ולמה השומר לא עשה כלום?

עם גלאי זעזועים תוך 2 דקןת אפשר להגיע ו"לטפל" בפורץ...

פורסם

ואם נעבור למישורים יותר ריאליים...

אין לך איך להימנע מפריצה לרכב.

הנזק למנעול או שימשה בלתי נמנע.אבל יש דרכים להפריע לגנב ואפילו להבריח אותו.

הפיתרון הכי טוב,מבחינתי, הוא להתקין אזעקה עם גלאי שטח.כלומר- מישהו מתקרב לאוטו פחות מטווח של נאמר חצי מטר,האזעקה נותנת התרעה קצרה.עד כאן טוב ויפה,אבל רוב האזעקות לא בדיוק חזקות.המטרה היא לא שאתה תשמע את האזעקה ותרד ותכניס לו מכות (או להיפך) - המטרה היא הרבה רעש.

וכאן מגיע שלב הרעש (רעיון של דויד,לא שלי.וזה אשכרה עובד...) : בדרום ת"א ישנן מספר חנויות שמוכרות ציוד לאופנועים.בין השאר ניתן למצוא שם גם צופרים שונים של אופנועים ושל אזעקות אופנועים...צופר כזה עולה בערך 100 שקלים.קנה לך אחד כזה (או יותר.מה יותר רעש יותר טוב) וחבר אותו אל האזעקה.

תאמין לי - הרעש יטריף את השכל של הגנב (ושל השכנים - אז אל תבחר אזעקה רגישה יותר מדי).

אם יש לגנב שכל-איך שהוא יתקרב לאוטו וישמע את הציפצופים הראשונים של גלאי השטח הוא יעזוב את זה.אם אין לו שכל הוא ימשיך,אבל יהיה לו מאוד קשה.

לפני חודשיים פרצו לי לאוטו בחוף הפירצה בהרצליה (הי הי..משחק מילים..פרצו לי בפירצה....) - אני היתי בחוף למטה ועדיין שמעתי את האזעקה.

אז נכון - יצאתי עם מנעול דלת אחד עקום - אבל בסטריאו שהיה באוטו הם לא הספיקו בכלל לגעת כי הם ברחו איך שהאזעקה התחילה לפעול . אז הנזק הסתכם ב300 שקלים במקום 7000 שקלים.זו מישוואה פשוטה וזה שווה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

המערכת צנועה, הוצאתי פנאל, להסתיר את הרמקולים? איך?

קשר עין - אין, זה בחניון.

לגבי ביטוח, שוב, המערכת "צנועה", לא נראה לי שווה להשקיע בביטוח מיוחד למערכת.

באיזה תדירות הפריצות מתרחשות ?

האם פורצים רק לרכב שלך ? (או שגם השכנים שלך ניזוקים מהעניין)

במידה וזה קורה לעיתים קרובות, שקלת שימוש באמצעים אלקטרוניים לאיתור הגנבים ? (מצלמה)

איציק

אפרופו מצלמה...

שבוע שעבר נסעתי לחבר בר"ג ומתחת לבניין שלו חונה איפרזה (טורבו כמובן) סיקרן אותי מה נישתנה אצלה אז צעדתי לעברה איך שהגעתי למרחק 5 מ' ממנה נידלק עליי פרוז'קטור (זרקור בעברית) אימתני ותחתיו היתה מותקנת מצלמה.

כמובן שהתחפפתי משם מיד.

ניראה לי פיתרון מעולה!

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...