Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה שלום

אני מתכוון להתקין באוטו שלי ( דייהטסו אפלאוז 92 :evil:) מערכת אודיו ורציתי טיפת ייעוץ מחברה שמבינים עניין

התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ..

רדיו דיסק יש לי של קנווד kdc-w4037 וסאבוופר שקניתי בארצה"ב של kicker 15" מרובע בהספק 1500W/750RMS:evil:

אני מתכוון לרכוש את הדברים הבאים שאותם אפרט:

1.מגבר מונובלוק של hifonics brutus bxi 1206d בהספק 1200W באום 1 / 900 ב 2 אום / 450 ב 4 אום .

2.מגבר 4 ערוצים hifoncs zxi6406 בהספק 4*85 RMS .

3.זוג רמקולים למגש אחורי 6*9 soundstream pcs.69n בהספק 300W/120RMS

ואני מתלבט בין האם להתקין בדלתות הקדמיות קומפוננטים או רמקולים רגילים ..( המלצות לקומפוננטים יתקבלו בברכה )

אם מישהו יכול לעזור לי בעניין הזה ובחוות דעת על כל המוצרים שציינתי אשמח מאוד .

אינני בקיא מאוד בענייני הסאונד אך נראה לי שאם אתקים קומפוננטים בדלתות הקדמיות אולי אוכל לוותר על המגבר של ה 4 ערוצים ולהחליפו במשהו פשוט יותר תמורת תוספת מחיר לקומפוננטים מקדימה.

יש לי גם קבל 1.6F של legacy .

שאלה נוספת שיש לי היא האם אני צריך לקנות גם קרוסאובר או שהמגברים מכילים קרוסים פנימיים ?

תודה רבה

פורסם

אתה נעול על המגברים האלו?

ולמה להתקין 6/9 חזקים.

ולא קומפוננט הרבה יותר איכותי. ומותקן כראוי. שיתן לך תוצאה פי 1000 יותר טובה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם יש לך משהו אחר להציע אחי(אם הוא אחיך, דבר איתו בבית) , ונראה לי שכן יש אז כולי אוזן...

אתה מדבר על 2 סטים של קומפונטים קדמיים ואחוריים ?

איזה קומפוננטים כדאי לי לקנות והאם החלפת ה6*9 בקומפוננטים תצריך החלפה של המגבר לחזק יותר ?

אין לי מושג מה המידות של הפתחים בדלתות הקדמיות אך אני מדגיש שאני לא רוצה לבצע שום שינוי בצורה האורגינלית של פנים האוטו...

פורסם

יש לך ביד 6.5K לשני מגברים ורמקולים. וזה תקציב מעולה.

אני מציע שתקפוץ כבר עכשיו ברמה ותחשוב על במה קדמית (סטיראו) ולא הרעיון המיושן 6/9 לסוראונד.

לך לכיוון סט קומפננט 2 חלקים מקדימה, מגבר מונו לסאב, ומגבר 2 ערוצים איכותי לקומפוננט.

1. אתה כולל את התקציב גם לעלות ההתקנה (התקנה ראויה-תעלה בסביבות 500-1000)?

2. אני מאוד ממליץ בחום לאטום את הרכב בחומר דיינמאט או אחר (שזה ישפר ב- 70% לפחות את איכות השמיעה, עלות אטימה סבירה לנדרש ברכב שלך 900 ש"ח), זה לינק בנושא חומרי איטום

3. מאיזה איזור אתה, שכבר ימליצו לך אנשים בפורום על חנויות אמינות ומחירים סבירים

פורסם

נעשה קצת סדר.

נעזוב לבנתיים את האחוריים, אכן עדיף קומפוננט מאשר רמקולים רגילים, מבחינת עוצמה ומבחינת איכות.

בקשר למונובלוק לפי הנתונים ניראה מגבר חזק ויעמוד במשימה.

רדיו דיסק כבר יש לך לפי מה שהבנתי וסאב.

מה התקציב שלך למגבר?(4 ערוצים)

ומה התקציב שלך לגביי הקדמיים (קומפוננט)?

קודם כל תתקין את הקומפוננט מקדימה,ואז תראה אם באמת יש צורך באחוריים.

מקס.

• תוכן חדש...