Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מקווה לא להשמע כמו ילד קטן (למרות שאני רק בן 17 וחצי) שמושפע ממהיר ועצבני.

אני מעוניין לדעת מה הדרך המהירה ביותר להאיץ מ-0.

אני רוצה לדעת בכמה שניות המכונית מאיצה מ0 למאה וחלק מזה זה כמובן ה"פתיחה".

האם ללחוץ את הגז עד הסוף, להעביר לראשון ולזרוק את הקלאץ' הורס את המנוע?

תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקר הורס את הקלאץ' ושאר מכללי ההנעה, פחות את המנוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

די פשוט.

בעיקרון פשוט ללחוץ ת'גז עד הסוף, לעשות את העברת הילוכים מהיר ככל שניתן

ולהעביר הילוך בסל"ד בו המנוע נותן את שיא ההספק(מומחים, אני טועה?), שאת הנתון הזה תמצא במפרט הרכב שלך.

פורסם

ומה בקשר להתחלת הנסיעה מ0?

איך הכי מהיר "לפתוח"?

ובקשר לזריקת הקלאץ', עד כמה זה הורס? כי טיף נידל באחד ההדרכות שלו מלמד לעשות ככה "דונאט".

פורסם

זה לא דבר שניתן להסביר אותו על דפי הפורום, בגדול בגדול אם אתה רוצה לפתוח מהר אתה צריך לשתדל מה שפחות לפרפר כי אתה מאבד זמן...

Honda hornet 600

פורסם

בקשר לטיף נידל סלח לי אם אני טועה,אבל הוא עשה את זה בM3 כשהיו לו שלל של צמידים להחלפה,אם יש לך שלל של צמיגים אז למה לא,אגב איזה רכב יש לך?

פורסם
זה לא דבר שניתן להסביר אותו על דפי הפורום, בגדול בגדול אם אתה רוצה לפתוח מהר אתה צריך לשתדל מה שפחות לפרפר כי אתה מאבד זמן...

איבוד זמן - נובע מהעברת משקל לחלק האחורי של הרכב ברובו והעדר משקל על החלק הקדמי של הרכב גורם לגלגלים הקדמיים להסתובב ולא להאיץ את הרכב .

מה שאתה צריך לעשות זה להיות בסל"ד מסויים שלא יגרום לפרפור כך שמשולש המשקל יהווה מספיק עומס על החלק הקדמי בכדי להאיץ את הרכב , כל השאר זה עניין של עקומת מומנט , יחסי העברה ומיומנות .

עריכה : צמיגי slicks יעזרו :wink:

פורסם
ובקשר לזריקת הקלאץ', עד כמה זה הורס? כי טיף נידל באחד ההדרכות שלו מלמד לעשות ככה "דונאט".

באוטו הפרטי שלו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מדליקים את הלאנצ' קונטרולר ונותנים בגז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

די פשוט האמת...

בשביל פתיחה טובה אתה פשוט עושה ככה ( זוה דרך שלי בכל אופן )

אתה בראשון, רגל לחוצה עד סוף הקלאץ'...

כשאתה רוצה לפתוח, כמה שניות לפני אתה משחרר את הרגל מהברקס ומדביק את דוושת הגז...

אתה משחרר את הקלאץ' ממש ממש בעדינות וממש ממש קצת, כך שהאוטו יזוז לאט לאט...

ברגע של הפתיחה אתה זורק את כל הקלאץ ופה עשית פתיחה נחמדה...

עכשיו בשביל להאיץ,

כמו שאמר פה מישהו לפני,

אתה מושך כל הילוך עד לבוא נגיד 7 - 8 אלף טורים, אתה מטגן תמנוע, אבל זה עונה על התשובה שלך...

להעביר הילוכים הכי מהר שאפשר, ולא להתבייש לזרוק קלאץ'.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
די אתה מושך כל הילוך עד לבוא נגיד 7 - 8 אלף טורים, אתה מטגן תמנוע, אבל זה עונה על התשובה שלך...

להעביר הילוכים הכי מהר שאפשר, ולא להתבייש לזרוק קלאץ'.

בסל"ד גבוה מסויים , למשוך עוד 0.5k לא ישנו הרבה בתאוצה , אם בכלל , העברת הילוך כן . ככה שבוא נגיד למשוך ל 7-8 זו לא הגדרה פרקטית .

פורסם

ב206XS אין 8K סל"ד גם 7K אין וגם לא 6.5K.

בכלל, עדיף לך לא להאיץ חזק בכלל - גם ככה סתם תתבאס.

אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח חזק ב206XS תבקש משני חברים

שידחפו את האוטו (רק אל תשכח לזרוק קלאץ בשני כדי האוטו יניע:|)

בהצלחה!

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...