Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צו'ק אוטומטי -פאסאט 90 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

לאחר הוספתי את הטרמוסטט (הוספתי כי כלל לא היה ) .

החלטתי שאני עובר לסדר את הדבר הבא ברכבי -

אתמול פירקתי את הצ'וק האוטומטי מהקרבורטור , פתחתי אותו , כולו היה מלא אבנית במעבר המיים והיה סתום .

ניקיתי אותו והוא כמו חדש .

ועכשיו לעיקר ,

בתוך הצו'ק ראיתי קפיץ ספיראלה כנראה עשוי מחומר רגיש לחום וקור , ניקיתי עם לחץ אוויר מבפנים .

כעת איני יודע באיזה מצב אני אמור לסגור את הצו'ק (את המכסה שלו ) שהקפיץ מתנגד ?, למתוח אותו לסיבובים קטנים או להרחיב אותו ?

בנוסף אשמח אם תזכירו לי איך צריך להיות מצב הצ'וק כאשר הרכב קר ואיך צריך להיות כשהרכב חם .

אציין כי הרכבתי בחזרה לרכב את הצוק ומה שקורה לי עכשיו זה שהרכב קר הטורים נמוכים וכשמתחיל להתחמם אני רואה שהתריס של הצ'וק מתחיל להיפתח \ אך הטורים עולים יותר .

בנוסף אשמח אם למישהו יש שירטוט של הקרבורטור להעלות בכדי שאראה יותר טוב את מצב המנופים .

תודה על עזרתכם חברים , אני ממש לומד הרבה דרככם ואכן מצליח לפתור בעיות ברכבי .

אושר .

21022008(001).jpg

22022008.jpg

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

לפי תיאורך הצ'וק תפוס,וכמו שאתה יודע הוא נמצא בתוך הקרבורטור.

הרכב שלך זקוק לכיוון צ'וק אוטומטי ועל הדרך טיפול יסודי בקרבורטור,שיפחית גם את צריכת הדלק וזיהום האוויר של הרכב.

לדעתי,אין מנוס אלא לגשת לבעל מקצוע מומחה לקרבורטורים ואם אתה מאיזור השרון /נתניה תקפוץ לצביקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא אני לא מאיזור נתניה \ הלוואי והיה לי זמן לקפוץ אל צביקה .

בעבר ביקשתי המלצה למכון קרבורטורים באיזור נצרת אך לא קיבלתי .

סה"כ ביקשתי שרטוט אם יש למישהו , והסבר על התריס לנפתח ונסגר אני לא יודע פשוט באיזה מצב התריס צריך להיות כשהרכב קר .ואיזה מצב צריך להיות כשהרכב חם

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

פורסם

תודה רבה לכם , מצאתי ב GOOGLE קובץ PDF עם פירוט מורחב על הקרבורטור פירבורג 2E2 . זה אותו דגם כמו של ג'טה וגולף לאותם שנים .

תודה רבה .

סופ"ש נעים .

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

• תוכן חדש...