Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שיניתי דעתי לגבי הרכב. כן גיבשתי דעה לגבי המוסך המרכזי של היבואן (ואני מזכיר שלא בהנחה העיקר, אלא ביחס).

אבל באמת מעניין מה רכש השואל המקורי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום שוב נהגתיי על פוקוס אחרת 08, ......נסיעה ארוכה יחסית בכביש בינעירוני.

המושבים זוועה,השילוב מנוע+גיר מביש יחסית לרכבים כמו קורולה הקודמת ואפילו ביחס למזדה 3.

תנוחת הישיבה (שלא לדבר על הכסאות הנוקשים) והנדסת האנוש גרועות , זוויות ראיה גרועות גם מבחינת חלון אחורי וגם מבחינת מיקום הקורות הקדמיות.

הייתי בסוכנות של פורד כדי לבדוק את הפוקוס לפני קנייה.

האוטו נראה טוב אבל אז שפתחתי את הדלת פשוט נפלתי - ריפודי המושבים והמושבים עצמם נראים ממש זולים.

זה מילא - התיישבתי בכיסא הנהג ולא האמנתי: מושב הנהג קטן יחסית ואין תמיכה טובה בצידיו. לא ניתן להרחיק יותר מדי את המושב אחורה (אלא אם מורידים אותו ממש למטה וזה ממש לא נוח). הייתי עם חבר שהוא 1.90 מטר והוא פשוט לא הצליח למצוא תנוחת נהיגה טובה שבה הרגל לא פוגעת בהגה בזמן מעבר מגז לברקס. גם שהרגל על הגז היא נשענת על הדשבורד באופן ממש לא נוח.

המראה המרכזית פשוט ממוקמת גרוע בחלון הקדמי - מישהו גבוה שגם אוהב לשבת גבוה לא ימצא כיוון טוב של המראה - משהו בה מוזר ולא טוב.

חזרתי לפונטו 2001 שלי ויש לי יותר מרחב לרגליים ומושב תומך יותר מאשר לפוקוס 2008. היתכן?

האם בפוקוס 2008 (מתיחת פנים!) שינו את המושבים ? האם יש פה אנשים גבוהים שיכולים להעיד על נהיגה בפוקוס, ספציפית בפוקוס החדשה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לא שיניתי דעתי לגבי הרכב. כן גיבשתי דעה לגבי המוסך המרכזי של היבואן (ואני מזכיר שלא בהנחה העיקר, אלא ביחס).

אבל באמת מעניין מה רכש השואל המקורי?

כבר לאחר פתיחת השירשור, ניתן היה להבין, כפי שכתבתי שם, שבחירתו מובנת מאליה. בכלל, כל השירשור הזה, לפחות מצד פותחו, נראה כמו מסע יחסיי ציבור, גם אם פרטי, למען הפוקוס.
פורסם
הייתי בסוכנות של פורד כדי לבדוק את הפוקוס לפני קנייה.

האוטו נראה טוב אבל אז שפתחתי את הדלת פשוט נפלתי - ריפודי המושבים והמושבים עצמם נראים ממש זולים.

זה מילא - התיישבתי בכיסא הנהג ולא האמנתי: מושב הנהג קטן יחסית ואין תמיכה טובה בצידיו. לא ניתן להרחיק יותר מדי את המושב אחורה (אלא אם מורידים אותו ממש למטה וזה ממש לא נוח). הייתי עם חבר שהוא 1.90 מטר והוא פשוט לא הצליח למצוא תנוחת נהיגה טובה שבה הרגל לא פוגעת בהגה בזמן מעבר מגז לברקס. גם שהרגל על הגז היא נשענת על הדשבורד באופן ממש לא נוח.

המראה המרכזית פשוט ממוקמת גרוע בחלון הקדמי - מישהו גבוה שגם אוהב לשבת גבוה לא ימצא כיוון טוב של המראה - משהו בה מוזר ולא טוב.

חזרתי לפונטו 2001 שלי ויש לי יותר מרחב לרגליים ומושב תומך יותר מאשר לפוקוס 2008. היתכן?

האם בפוקוס 2008 (מתיחת פנים!) שינו את המושבים ? האם יש פה אנשים גבוהים שיכולים להעיד על נהיגה בפוקוס, ספציפית בפוקוס החדשה ?

הפוקוס בה נהגתי היתה 2008 אבל מלפני המתיחת פנים.

בנוגע לצפיפות במושב הנהג, צודק בהחלט. ואני לא אדם גבוה (1.75) , אין לי רגליים ארוכות ועדיין היה צפוף מאוד יחסית לגולף בצד של הקונסולה המרכזית.

המראה המרכזית מפריעה מאוד. לא ברור איך אפשר לפספס בכזה פרט.

עובד נוסף שנסע איתי בהזדמנות אחרת בפוקוס, וישב במושב האחורי, הזדעזע מהחוסר נוחות. הוא לא הצליח למצוא מנוח מתל אביב ועד נתניה....

אגב, קשה עד בלתי אפשרי לחנות ברוורס צורה נורמלית כי ה"תחת" כ"כ גבוה והחלון האחורי כ"כ קמור שלא רואים כלום...

ברכב כזה פשוט חובה חיישני חנייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני 184 ס"מ, ולי היתה בעיה דווקא במושב האחורי. פשוט לא הצלחתי לשבת שם בלי לכופף את הראש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נו ,אז מה היתה ההכרעה בסוף?

יש הכרעה!

לאחר חודשים של התלבטויות בין יתרונות הפוקוס לעובדה שרק הגולף מיובאת גם עם גיר רגיל, נמצא הפתרון.

קניתי היום פוקוס ידנית.

מדובר ב 2003, יד ראשונה מבחורה שחטפה שלילה.

מצאתי אותה גם בתצורה האירופאית, העדיפה בעיני, של מבנה האצ'בק (גיר רגיל כמובן) ואפילו צבע שלא מזכיר ליסינג (ראו תמונה, ברישיון כתוב "אדום קלאסי").

מהמעט שכבר הספקתי לנהוג עליה רק נזכרתי איזה שילדה ונהוג מצטיינים יש לפוקוס דור ראשון.

הייתה לי פוקוס דור ראשון תקופה קצרה מליסינג וכמובן שמבנה ההאצ'בק והגיר הידני רק הופכים אותה להרבה יותר מהנה.

מה שמצחיק הוא שהפתרון האולטימיטיבי שמצאתי כרוך בלהוציא פחות מחצי הסכום אותו התכוונתי להוציא.

תגידו לי "כולה פוקוס", אבל עכשיו כשמצאתי אותה אני מרגיש כמעט כמו ביום שבו מצאתי את המיאטה בזמנו, אחרי חצי שנה של חיפושים.

כשחזרתי עכשיו לנהוג בפוקוס של הליסינג, הרגשתי כאילו שעליתי על טנק (למרות שאני טוען שהפוקוס דור 2 היא עדיין אחת הטובות בקבוצתה).

נראה לי שכשאין לי נסיעות ארוכות אעביר את הפוקוס של הליסינג לאשתי ואנהג בפוקוס הידנית.

Focus1.jpeg

פורסם
יש הכרעה!

לאחר חודשים של התלבטויות בין יתרונות הפוקוס לעובדה שרק הגולף מיובאת גם עם גיר רגיל, נמצא הפתרון.

קניתי היום פוקוס ידנית.

מדובר ב 2003, יד ראשונה מבחורה שחטפה שלילה.

מצאתי אותה גם בתצורה האירופאית, העדיפה בעיני, של מבנה האצ'בק (גיר רגיל כמובן) ואפילו צבע שלא מזכיר ליסינג (ראו תמונה, ברישיון כתוב "אדום קלאסי").

מהמעט שכבר הספקתי לנהוג עליה רק נזכרתי איזה שילדה ונהוג מצטיינים יש לפוקוס דור ראשון.

הייתה לי פוקוס דור ראשון תקופה קצרה מליסינג וכמובן שמבנה ההאצ'בק והגיר הידני רק הופכים אותה להרבה יותר מהנה.

מה שמצחיק הוא שהפתרון האולטימיטיבי שמצאתי כרוך בלהוציא פחות מחצי הסכום אותו התכוונתי להוציא.

תגידו לי "כולה פוקוס", אבל עכשיו כשמצאתי אותה אני מרגיש כמעט כמו ביום שבו מצאתי את המיאטה בזמנו, אחרי חצי שנה של חיפושים.

כשחזרתי עכשיו לנהוג בפוקוס של הליסינג, הרגשתי כאילו שעליתי על טנק (למרות שאני טוען שהפוקוס דור 2 היא עדיין אחת הטובות בקבוצתה).

נראה לי שכשאין לי נסיעות ארוכות אעביר את הפוקוס של הליסינג לאשתי ואנהג בפוקוס הידנית.

מה באמת?! לא גולף? אכן הפתעה רבתי!!
פורסם

תתחדש, עושה רושם שמצאת פשרה טובה בין הרצון לחסוך כסף, לא לקנות גולף , ולא להתפשר על העגלתיות של הפוקוס דור2.

והיא עגלה : אתמול עשיתי על אחת כזאת כמה עשרות קילומטרים והאוטו פשוט לא זז.

נראית מצויין האדומה ההצ'בקית , ואני חושב שאני מכיר אותה , הייתי רואה אחת כזו עם בחורה בשכונה שלי שבשבועיים האחרונים נעלמה מהנוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נראית מצויין האדומה ההצ'בקית , ואני חושב שאני מכיר אותה , הייתי רואה אחת כזו עם בחורה בשכונה שלי שבשבועיים האחרונים נעלמה מהנוף.

הבחורה גרה חצי בסביון חצי בת"א.

בשלושת החודשים האחרונים (ובשבעת החודשים הבאים) היא בשלילה עקב נהיגה בשכרות, כך שלא נראה לי שראית אותה.

• תוכן חדש...