Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, וצהריים טובים.

חבר טוב מתלבט בין: יונדאי טוסון, לבין דייהטסו טריוס. שתיהן אוטומטיות. הייתי מעונין לקבל דעות ממכם (צריכות דלק וכדומה מאוד יעזור)

הרעיון עדיין בחיתולים אבל מאוד יעזור לנו כל מידע.

תודה INTEGRA.

פורסם

חדש? משומש?

טריוס הוא מדרגה אחת למטה מהטוסון מרוב הבחינות. פרט צרכים ואפשר יהיה לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חדש? משומש?

טריוס הוא מדרגה אחת למטה מהטוסון מרוב הבחינות. פרט צרכים ואפשר יהיה לעזור יותר.

רוני

חוץ מעניין העבירות אבל לא באופן משמעותי עדיף על הטוסון.

לטריוס נעילת דפרנציאל מרכזי גם בטוסון יש אחד כזה רק שהוא מתנתק ב25 קמ"ש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

החבר מעונין ברכב חדש.

שכחתי לציין כי הרכב מיועד לרוב לעיר, וצריך להתאים למשפחה עם ילדים. כמו כן אשמח מאוד לקבל נתוני צריכת דלק, ובטיחות.

פורסם
החבר מעונין ברכב חדש.

שכחתי לציין כי הרכב מיועד לרוב לעיר, וצריך להתאים למשפחה עם ילדים. כמו כן אשמח מאוד לקבל נתוני צריכת דלק, ובטיחות.

אין בכלל מקום להשוואה, שתי מכוניות שונות.

היונדאי גדולה יותר, נוחה יותר ועלויות האחזקה שלה גבוהות יותר (ביטוח, טיפולים ודלק, אל תשכח מנוע V6!)

במחיר של הטריוס לא תמצא רכב שבילים אחר.

במחיר של הטוסון הייתי הולך על פורסטר או ויטראה. אני לא ממש מבין למה אנשים מתלהבים מהטוסון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...