Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 בקשות סיוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולנו

אני צריך סיוע בשני דברים שדי חשובים לי .

הראשון - אני מחפש מישהו שמבין ויודע משהו בבניית אתרים באינטרנט. הכוונה היא ידע ברמה של תותח , לא פחות .

השני - אני מחפש תוכנה וגם הסבר איך לתפעל אותה כי אני "על הפנים" בזה , התוכנה צריכה לדעת לקרוא קבצי וידאו מ-YOUTUBE ולהמיר אותם לקבצים נורמליים שאפשר לשמור במחשב ואח"כ גם לצפות כמובן .

לגבי התוכנה - לא רק להגיד לי את שם התוכנה כי עם גם לתת לי לינק להורדה והסבר ברמה של כיתה א' איך מתפעלים, וזה ממש חשוב לי .

תודה רבה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני יכול לעזור בנושא הראשון, יש לי נסיון עבר בבנית אתרים, לא תותח ולא קרוב אבל עד שימצא תותח כלשהוא אני יכול לנסות לעזור במה שאוכל.

פורסם

הראשון - אני מחפש מישהו שמבין ויודע משהו בבניית אתרים באינטרנט. הכוונה היא ידע ברמה של תותח , לא פחות .

זה לא עניין של תותחות, זה עניין של למצוא את האדם עם הידע המתאים שיעבוד עם הכלים המתאימים לשימוש שאתה מייעד לאתר. בניית אתר זה שילוב של עיצוב עם תכנים עם פונקציונאליות (למשל, מכירות) ועם כלים נכונים למי שיתפעל אותו בשוטף (אם זה נדרש) ואולי גם עם התממשקות לנתונים ממערכות אחרות.

לדוגמא, אתה מחפש מישהו שיודע לבנות. השאלה היא, לבנות מה? גורד שחקים? וילה? בניין משרדים? בניין מגורים? שדה תעופה... הבנת את הרעיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מחפש מישהו שמבין ויודע משהו בבניית אתרים באינטרנט. הכוונה היא ידע ברמה של תותח , לא פחות .

האם אתה מחפש מישהו שיכול לעשות את השירות בתשלום?

במידה וכן, אני יכול להמליץ על בונה אתרים מקצועי, שהוא גם גרפיקאי מהמובילים בארץ, וגם אדם מאד הגון ונחמד.

פורסם

זה אתר תדמיטי או שמדובר במשהו שמכיל בסיסי נתונים,

בכל מקרה אם תרצה אני יכול להפנות אותך לבית תוכנה מאוד מאוד מקצועי וחזק,

רק שתצטרך לחכות לאחרי ה18 לחודש כי מי שסוגר את העיניינים עם לקוחות נמצא בחו"ל עד אז

פורסם
כמובן שבתשלום.

יש גרפיקאי מעולה ברעננה שיש לו בונה אתרים טוב. הוא עושה את העיצוב ובונה האתרים מיישם.

קוראים לו ערי וליש והטל' 09-7440777

אני הפקתי אצלו קטלוגים והשתמשתי בשירותיו לעיצוב ובנית ביתנים לתערוכות ומה שאני אוהב בגישה שלו זה שהו מבין את מה שאתה צריך ודואג לעשות דברים לא רק יפים אלא מאוד שימושיים. עוד יתרון גדול שלו הוא שברגע שסדיכמתם הוא 100% בצד שלך ומפסיק להיות סוחר. אתה מקבל ממנו את כל השירות מכל הלב בלי שום ניסיון להגיד לך "זה תוספת שלא שילמת" או "זה כרוך בתוספת תשלום" ודברים בסגנון.

בקרוב אני הולך להעביר אליו את אתר האינטרנט שלנו לעיצוב ובניה מחדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהמשך לדבריי, אתה מוזמן ליצור קשר עם דביר מעוז.

התיאור של שי מאד מתאים גם כאן. שיטת עבודה דומה, אבל עם תיק עבודות

מעט יותר עבה, הכולל כמה מהאתרים הפופולריים ביותר באינטרנט הישראלי.

8)

• תוכן חדש...