Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על כול מעגל מודפס בצד המוליכים יש ציפוי לכה בכדי להגן על ההלחמות והמוליכים בפני אבק/לחות שריטות...

צר לי לבשר לך אבל ככה לא מתקנים הלחמות.

תחילה עלייך להסיר את ההלחמות היישנות מהסיבה הפשוטה יותר קל לזהות סדק וגם להסיר את הלכה הישנה בעזרת ציפוי מחדש בבדיל ואז לשאוב בעזרת סרט להסרת בדיל ורק לאחר מכן לנקות בעזרת אלכוהול ובסוף להלחים מחדש ולרסס שכבת לכה חדשה.

ייתכן שאחד או יותר מהמיקרוסווי'צים תקולים.

היכן הקפיצים צריכים להיות מחוברים אני לא זוכר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק לא בוצע שום הלחמה, רק פתחתי עד ללוח והסתכלתי על ההלחמות גם מתחת ללכה אפשר לראות שהם שלמות.

את הקפיצים עכשיו מצאתי תמונה וצירפתי לכאן, אז הבנתי איפה טעיתי. מחר אני אתקן

בקשר להלחמות אתה אומר שעדיף להוריד את כל ההלחמות ולהלחים אותם מחדש, למרות שהם ניראות תקינות?

אגב לכל מי שמתכנן לפרק ולעשות לבד.

א. עבודה קשה ולוקחת הרבה זמן.

אני אנסה לפרט את הדרך.

מתחילים מפירוק הדיפון של הדלת.

א. בחלק של הפתיחת חלונות בידית, מפרידים את הכיסוי מהידית (חבל שאין לי תמונה, תנסו להבין בעלי גולף יודעים על מה אני מדבר בטח)

אחר כך מרימים אותו למעלה ואז תגלו 3 ברגים לפתיחה, אחרי שפתחנו אותם יש עוד 3 ברגים בתחתית הדיפון, ברגי כוכב. ועוד בורג אחד למעלה מצד ימין. ואז מרימים קצת למעלה את כל העסק ומושכים.

ב. מורידים את החלון טיפה למטה עד -2 חורי גישה של המסילה של החלון. פותחים את הברגים ומוציאים את החלון החוצה.

ג. פותחים 10 ברגים שמקיפים את כיסוי הברזל (ברגי 10 מ"מ) כמובן שצריך לנתק את כל החוטים שמפריעים לנו בדרך.

ד. עוברים לצד של הדלת ופותחים את 2 ברגי הכוכב, מידה 8 ועוד בורג אחד מתחת לכיסוי פלסטיק שלידם.

אחרי שפותחים את הבורג הקטן מוציאים את המנעול של הדלת החוצה ומפרידים שם את הכבל שמחובר לידית של הדלת.

משם כבר הוצאתם את המנגנון :)

מקווה שזה מספיק ברור.

ואם לא הייתי ברור אז תציצו באתר הבא.

http://www.taligentx.com/passat/maintenance/doorlockmechanism/

פורסם

תבדוק את ההלחמות עם זכוכית מגדלת וכמובן את המיקרוסוויצ'ים שהם לא תפוסים במצב לחוץ.

אין לך מה להפסיד במידה ואתה עובר על ההלחמות בצורה טובה.

במידה ואתה נמצא בת"א קפוץ למוסך רון (אני חוושב שאנדרי העובד שלו מתקן כאלה מנגנונים ותוכל לרכוש אחד משופץ).

פורסם

אוקיי דיווחים מהשטח

בסוף הלכתי למקום שמתמחה בדברים האלו פה בב"ש

אז ככה הלוח עם ההלחמות היה בלי בעיה בכלל, אחרי שיחה עם הבחור שסידר לי הבנתי שהלוח עם ההלחמות אחראי על סגירת ופתיחת הדלת ועל החלונות.

הבעיה הייתה במיקרו סוויץ שמחובר עם הכבל למנגנון הנעילה עצמה של הדלת, הוא האחראי על האורות של הרכב ובמקרה שלי גם על הנעילה של דלת הנהג.

התקלה תוקנה ובמחיר שהייתי מופתע לטובה

מקווה שהמידע בשירשור הזה יהיה רלוונטי לאנשים :)

פורסם

תודה על הדיווח...במקרה שלך מיקרוסווי'ץ אחר היה תקול אבל זה לא נכון מה שהוא אמר מכיוון שגם המיקרוסווי'צים במעגל המודפס שייכים למכלול פתיחה/סגירה.

אני שמח שהבעיה תוקנה במחיר נוח.

האם המיקרוסוו'יץ הבעייתי הינו כפי שנראה בתמונה ?

DoorLocks7.jpg

• תוכן חדש...