Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו חמוד וחסכוני בטירוף!

המנוע עד כמה שידוע לי זה מנוע הFIRE של פיאט אונו 1000 סמ"ק (הבעלים של לנציה\אוטוביאנקי)

אחלה רכב בתור התחלה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הבעיה עם אוטוביאנקי, לצערנו, היא שאנשים רבים המחזיקים בה רואים בה כרכב זול שלא כדאי להשקיע בו בתחזוקה מינימלית, וכך גם נראים רוב האקזמפלרים שתתקל בהם.

האמינות הבסיסית יחסית טובה, אולם עם יחס משפיל מצד הבעלים, גם האמין שבכלי הרכב יגלה סימני עייפות, קל וחומר כאשר מדובר באיטלקיה מפונקת.

אם מקובל עליך שבעת הרכישה תאלץ להכניס את הרכב למוסך ליישור קו (שאגב, יחסית לא יהיה נורא יקר, שכן מחיר החלפים, לפחות המכאניים, נע בין נמוך לבדיחה), תקבל רכב חביב, יחודי, חסכוני ואפילו אמין לגילו.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איזה מודל הרכב? מה מצבו? כמה מבקשים עליו?

באם הרכב שמור או יש כוונה לעשות ישור קו רציני, מדובר ברכב עירוני חמוד.

אני מניח שזהו האטמוספרי ולא הטורבו.

מישהו יודע אם בכלל מסתובבות מוגדשות כאלה במצב נסיעה? הטורבו האחרונה שראיתי הייתה לפני שנים רבות.

פורסם

300 אין צורך בישור קו ועדיין לא ראיתי אותו כך שאני לא יודע את מצב המנוע{חלקים} ומצב וחלודה אם יש מתחת למכונית!

פורסם

מחזק את דברי אלעד ס.

אוטו חמוד וחביב, הייתה לנו כזו בבית לפני כמה שנים.

האוטו אמין, חלקים יהיה קצת קשה למצוא, אבל הם זולים בטירוף.

רוב הבעיות נוסעות מהזנחה פושעת, כך שאם מצאת רכב שמור - תחטוף אותו.

אחריו רציתי לקנות את דגם ה GTI (יכול להיות שהוא נקרא אחרת), בעל מנוע 1,300, שהיה שייך לשגריר איטליה בישראל בזמנו.

חבל שלא עשיתי את זה :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבעייה של ה Y10 היתה איכות גימור איומה,שגרמה להם להתפרק למוות תןך פרק זמן לא ארוך במיוחד.

ברובם המוחלט לוחות המחוונים ניסדקו,נזילות מיים לתוך המכונית וקקפונייה של רעשים ממקורות שונים.

בשנים האלו הפיאט אונו,שזהה לה מכאנית-עדיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאז ה Y10 שאתם מכירים, לאנצ'ה Y כבר התחלפה פעמיים.

אלו היו מכוניות קטנות "יוקרתיות" ויקרות, שהתבססו על הפונטו.

עיצוב הדור הלפני אחרון הוא יפהפה לדעתי, את הדור הנוכחי אהבתי פחות.

לדעתי, יש ברכב הזה הרבה אלמטים עיצוביים של פיאט 500 החדשה.

סמל"ת עשו ניסיון לפני כשנתיים והביאו כמה לאנצ'ות Y מהדור האחרון לצורכי בחינה והדגמה.

מחיר של הגירסה הבסיסית היה באיזור 120 אלף ש"ח, והרכב כמובן לא "הלך".

לאנצ'ה Y דור קודם.jpg

לאנצ'ה Y דור נוכחי.jpg

פורסם
האפסילון היתה יקרה מידי,ולכן סיכויי הצלחתה היו אפסיים.

מכיר אקזמפלר אחד של הרכב מאיזור הצפון, נהוג ע"י אישה מבוגרת. השמועה אומרת שהרכב עלה בזמנו (2003) סכום יפה הנושק ל 110K! עצוב לטוס ליוון ולראות את שם אפסילון כמו זבל ועוד לשמוע מהמקומיים שזה אחד מרכבי המיני הזולים ביותר באי.

פורסם

הרכב לא יכול להיות שנת 2003, כי הדור האחרון רק הוצג בסוף 2003 כדגם 2004, וניסיון שיווק בארץ היה בשנת 2005 בערך.

הדור הקודם לעולם לא נמכר בארץ.

פורסם

יצא לי לראות אפסילון בצבע תכלת מטאלי לפני כמעט שנה במכון וינגייט. הייתי מופתע לראות את הרכב שכן הבנתי שהוא לא נמכר בארץ. אני חייב לציין שהמראה שלה ממש מיוחד.

• תוכן חדש...