Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מספר שאלות בנוגע לרדאר ולנטיין 1, חלק מהתשובות אולי ידועות לי אבל לא יזיק חיזוק על מנת לשפר את ההרגשה.

1. האם השימוש בגלאי רדאר חוקי בישראל?

2. האם הגלאי ולנטיין 1 הוא הטוב והמומלץ ביותר מבין הגלאים שקיימים כיום והמתאימים לשימוש בישראל (מבלי שייכות למחיר המופרז) ?

3. האם זה חוקי לייבא גלאי רדאר, אם כן אשמח לדעת גם אם ידוע מה המכס, מע"מ וכל החארטבונה והבירוקרטיה שצריך לשלם בהגיעו לארץ.

4. אם למישהו יש התנסות עם המכשיר הזה או אחרים והוא רוצה להמליץ לי עליו או להפך, אשמח לשמוע!

היום בשיחה עם אבי, החלטנו לבדוק את נושא גלאי הרדארים, ממל"זים, מולטנובה, דבורות, בקיצור, כל המצלמות והלייזרים למיניהם,

קראתי קצת באינטרנט וגם הסתכלתי בסרטונים פה ושם, ראיתי שפחות או יותר המוביל בתחום זה ולנטיין 1 בשילוב עם איזה משהו של מצב אירופה (euro mode), אני לא זוכר מכרים שבבעלותם ולנטיין ולכן אשמח לשמוע אם למישהו בפורום יש התנסות עם המכשיר.

בנוסף, התחלתי להתעניין בנוגע לרכישת המכשיר ושמתי לב למחירים בארץ - באזור ה3600שקל, בדקתי באתר החברה בחו"ל ומדובר בסכום של 400$ (אני לא יודע אם מדובר בדיוק ב1 ל1 אותו הדגם עם האביזרים והכל אבל אני מניח שכן),

הפער העצום במחיר מעלה תהייה, אולי יש איזה מס יקר על המכשיר בהגיעו לארץ, בכל אופן, הסתכלתי באתר כתובת בארה"ב (USAADDRESS), ושם באמצעות מחשבון העלויות שלהם ראיתי שהמכס על המכשיר צריך להיות באזור ה18%, לא קריטי בכלל, עם משלוח באוויר לארץ אנחנו מדברים על סדר גודל של 500$ (בהנחה ש $ = 3.7 שקל), כאמור 1850 ש"ח,

בערך חצי מהמחיר בחנויות בארץ.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע מה המכס והחוקיות של ייבוא גלאי רדאר לארץ (חיפשתי מידע באתר המכס מספר פעמים אבל לשווא), ואם מישהו ייבא בעצמו כזה מכשיר ובאיזה דרך.

זהו, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא ואם למישהו יש מה להוסיף או לענות על שאלותי.

תודה רבה,

עמרי.

(אגב, חיפשתי מידע על הנושא בפורום והשרשורים האחרונים שעוסקים בזה מלפני זמן מה ולא עונים על כל שאלותי)

פורסם
שלום,

מספר שאלות בנוגע לרדאר ולנטיין 1, חלק מהתשובות אולי ידועות לי אבל לא יזיק חיזוק על מנת לשפר את ההרגשה.

1. האם השימוש בגלאי רדאר חוקי בישראל? כן, כבר כמה שנים טובות

2. האם הגלאי ולנטיין 1 הוא הטוב והמומלץ ביותר מבין הגלאים שקיימים כיום והמתאימים לשימוש בישראל (מבלי שייכות למחיר המופרז) ? כן, אעפ"י שיש דגמי Bel חדישים לא רעים

3. האם זה חוקי לייבא גלאי רדאר, אם כן אשמח לדעת גם אם ידוע מה המכס, מע"מ וכל החארטבונה והבירוקרטיה שצריך לשלם בהגיעו לארץ.כן, חוקי ולא תמיד יצריך מס(אני לא חוייבתי בשום מס לפני שלוש שנים)

4. אם למישהו יש התנסות עם המכשיר הזה או אחרים והוא רוצה להמליץ לי עליו או להפך, אשמח לשמוע!אם להשקיע אז בוולנטיין. ליגה בפני עצמו.

היום בשיחה עם אבי, החלטנו לבדוק את נושא גלאי הרדארים, ממל"זים, מולטנובה, דבורות, בקיצור, כל המצלמות והלייזרים למיניהם,

קראתי קצת באינטרנט וגם הסתכלתי בסרטונים פה ושם, ראיתי שפחות או יותר המוביל בתחום זה ולנטיין 1 בשילוב עם איזה משהו של מצב אירופה (euro mode), אני לא זוכר מכרים שבבעלותם ולנטיין ולכן אשמח לשמוע אם למישהו בפורום יש התנסות עם המכשיר.לכיסוי מוחלט כמעט: וולנטיין + משבש טוב(בליינדר או אחרים)

בנוסף, התחלתי להתעניין בנוגע לרכישת המכשיר ושמתי לב למחירים בארץ - באזור ה3600שקל, בדקתי באתר החברה בחו"ל ומדובר בסכום של 400$ (אני לא יודע אם מדובר בדיוק ב1 ל1 אותו הדגם עם האביזרים והכל אבל אני מניח שכן),אותו דבר , רק שבארץ מכיילים אותו ויותר נוח לרכוש(לא מצריך כתובת בארה"ב)והשרות מהיר ויעיל יותר במקרים של תקלה.

הפער העצום במחיר מעלה תהייה, אולי יש איזה מס יקר על המכשיר בהגיעו לארץ, בכל אופן, הסתכלתי באתר כתובת בארה"ב (USAADDRESS), ושם באמצעות מחשבון העלויות שלהם ראיתי שהמכס על המכשיר צריך להיות באזור ה18%, לא קריטי בכלל, עם משלוח באוויר לארץ אנחנו מדברים על סדר גודל של 500$ (בהנחה ש $ = 3.7 שקל), כאמור 1850 ש"ח,

בערך חצי מהמחיר בחנויות בארץ.אולי זה רק אני מטעמי גיל ועייפות, אבל הייתי רוכש באתר של גיא(www.speedtraps.co.il), מקבל שרות ואחריות מקומית+ שדרוגים עתידיים ואוזן קשבת ולא הייתי מזמין מחו"ל. אבל...זה רק אני...

אשמח לשמוע אם מישהו יודע מה המכס והחוקיות של ייבוא גלאי רדאר לארץ (חיפשתי מידע באתר המכס מספר פעמים אבל לשווא), ואם מישהו ייבא בעצמו כזה מכשיר ובאיזה דרך.

זהו, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא ואם למישהו יש מה להוסיף או לענות על שאלותי.

תודה רבה,

עמרי.

(אגב, חיפשתי מידע על הנושא בפורום והשרשורים האחרונים שעוסקים בזה מלפני זמן מה ולא עונים על כל שאלותי)

לסיכום: וולנטיין 1 ולא תחליפים מעוטי יכולת/ביצועים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

מאז היורו מווד הBEL מתקשה לעמוד בסטנדרטים החדשים !

בהחלט מומלץ להזמין מחול ולחסוך סכום נכבד, את הכיול ניתן לבצע עם מדריך שקיים בכל האתרים שהנוגעים בדבר בקלות רבה, 5 דקות עבודה של משחקי כפתורים

בהחלט מומלץ לצרף לגלאי בליינדר אחרת התקלות עם לייזר=חייך אכלת אותה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלוולנטין כשמו כן הוא גלאי ראדר,הדבר היחיד שאולי הוא יעשה זה לגלות לך שלזרו אותך ואז נשאל לך רק :-)

אני הזמנתי דרך EBAY שלמתי 460+50$ על המשלוח,תוך חמישה ימים זה היה אצלי.בלי מכס בלי כלום...

המחיר בארץ הוא שערוריתי,אין שום סיבה לקנות בארץ...

נותן מענה טוב נגד הדבורה, מולטנובה למינהם...(אני למזלי הרע רק אחרי שקיבלתי את השלילה הזמנתי אותו,למרות שכבר הרבה לפני זה חשבתי עליו...)

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהחלט מומלץ לצרף לגלאי בליינדר אחרת התקלות עם לייזר=חייך אכלת אותה

הלוולנטין כשמו כן הוא גלאי ראדר,הדבר היחיד שאולי הוא יעשה זה לגלות לך שלזרו אותך ואז נשאל לך רק :-)

מתנצל על ההקפצה.

הזמנתי הרגע וולנטיין 1.

1) המוכר הציע לי תמורת 35$ Concealed Band Display. לא ברור לי כ"כ מה היתרון שבו, מלבד היכולת להסתיר את "היחידה הגדולה" מפני שוטרים או מציצנים (החרמות ופריצות, בהתאמה). הוא עדיין לא שלח כך שאני יכול להוסיף. יש סיבה מומלצת להוסיפו? לדעתי אם מסליקים את "היחידה הגדולה"\ פוגעים בטווח הקליטה. נכון? :-)

2) לא הבנתי את ההערות שלכם לגבי הלייזר - קרה שמישהו עם וולנטיין נתפס בלייזר? הרי הלייזר נמצא בידיו של השוטר שנמצא בסמוך לניידת משטרה שאותה הוולנטיין אמור לזהות ולהתריע עליה בפניי. נכון? :-)

פורסם

ניסיון נוסף- מישהו יודע אם הוולנטיין יעיל בפני לייזר (לייזר בידו של השוטר שסמוך לניידת משטרה שוולנטיין יתריע עליה בגלל הציוד שבה)?

פורסם

הוא יכול להתריע לך על לייזר כמה מאות מטרים לפני במידה והשוטר משתמש בלייזר.

במידה והוא לא משתמש בלייזר, אתה הראשון, והוא יורה עליך בתוך טווח ה300 מ' של המדידה - נדפקת :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני הזמנתי וולנטיין 1. ממליץ בחום על המוכר הזה. USPS פישלו במשלוח והחבילה הגיעה לבולגריה :-)

אותו מוכר (Vastok שמו) הפך עולמות וכעבור יומיים החבילה הגיעה אליי. 2 מיילים לפני הרכישה ; 9 מיילים נוספים לאחר העברת הכסף. לדעתי זו אינדיקציה לשירות לקוחות.

עלויות

500$ כולל משלוח = ~1750 ש"ח

שחרור החבילה בארץ (עמילות כס) = 35 ש"ח

• תוכן חדש...