Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לברר משהו קטן

אני סתם רוצה לדעת מאיפה אפשר להתחיל לשפר

כל אוטו שהוא מבחינת יופי

אני חושב ההתחלה זה גאנטים

פנסים שקופים אנגל אייז מאחורה ומקדימה

וקסנון

מראות M3(או שזה כבר מיותר)

מה דעתכם בעניין?

פורסם

זה הולך לפי כל בן אדם והטעם שלו, לדעתי ג'אנטים ישר משנים את כל הצורה של הרכב מבחינת מראה חיצוני, וגם מומלץ לעשות תיקוני צבע ופוליש ווקס שהרכב יראה נקי ומבריק, אחרי זה כל מה שלטעמתך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
זה הולך לפי כל בן אדם והטעם שלו, לדעתי ג'אנטים ישר משנים את כל הצורה של הרכב מבחינת מראה חיצוני, וגם מומלץ לעשות תיקוני צבע ופוליש ווקס שהרכב יראה נקי ומבריק, אחרי זה כל מה שלטעמתך.

כמו שזה שמעליי אמר, קודם כול האוטו צריך להראות נקי מבחוץ מבחינת פחחות וצבע, ואז להתחיל את כול השאר !~!

פורסם

היופי של הרכב בד"כ או לפי דעתי זה לא בחלקים שהרכבת עליו, אלא בהרמוניה הכללית הנראית!

לא משנה מה שאתה עושה, תשתדל לשמור על קווים נקיים וללא שבירות.

במילים אחרות שלא יראה שמראת הM3 נוסעת על הרכב שלך!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
באיזה רכב מדובר?..................

זה סתם לידע כללי

אני סתם רוצה לדעת מאיפה אפשר להתחיל לשפר

כל אוטו שהוא מבחינת יופי

כמו: סתם לידע כללי, נתקע לך המקש של הנקודה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני חושב שכמו שקודמי אמר הרמוניה זה הדבר המרכזי. אני לא חושב שספויילר עצום על גב של מזדה 3 יעשה אותה ליפה יותר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...