Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום ניגשתי למבחן הרישוי השנתי,

בטסט נתגלו מספר ליקויים, אשמח אם תוכלו להעריך את עלות התיקונים, להכווין אותי למקומות טובים וזולים שבהם אוכל לתקן.

הליקויים הם:

בעמדת הבור:

-תפוחי הגה

-חופש הגה (תקינות) (*כאן מה הכוונה? מה הבעיה פה? מה צריך לתקן?)

-ציריות וגומיות ימין

-סרנים קדמיים ובולמי זעזועים \ נזילות (*מה הבעיה פה בעצם? צריך להחליף בולמי זעזועים?, או שיש נזילות?)

בבלמים:

נאמר לי שבגלגל שמאל אחורי הבלם אינו בולם קשורה, מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב הוא פיאט טמפרה שנת 94'

אשמח אם תוכלו לתת לי עומדן גס בנוגע למחיר שאצטרך לשלם מניסיונכם.

ותפנו אותי למקומות שבהם אוכל לטפל בבעיות.

תודה רבה מראש,

עמית גלאם

פורסם
שלום לכולם,

היום ניגשתי למבחן הרישוי השנתי,

בטסט נתגלו מספר ליקויים, אשמח אם תוכלו להעריך את עלות התיקונים, להכווין אותי למקומות טובים וזולים שבהם אוכל לתקן.

הליקויים הם:

בעמדת הבור:

-תפוחי הגה

-חופש הגה (תקינות) (*כאן מה הכוונה? מה הבעיה פה? מה צריך לתקן?)

-ציריות וגומיות ימין

-סרנים קדמיים ובולמי זעזועים \ נזילות (*מה הבעיה פה בעצם? צריך להחליף בולמי זעזועים?, או שיש נזילות?)

בבלמים:

נאמר לי שבגלגל שמאל אחורי הבלם אינו בולם קשורה, מה יכולה להיות הבעיה?

חופש בהגה- צריך לבדוק אם יש בעיה במסרק הגה (ככל הנראה),אם אכן כך העניין אינו זול ויש להחליף מסרק ,לכל רכב יש מחיר אחר צריך לברר.

תפוחי הגה- זוג לא יקר.

ציריות וגומיות לציריות - בסביבות 500 ש"ח כולל עבודה.

בלמים- יש לבדוק במוסך ולהחליף את הטעון תיקון ,בכל מקרה זו אחת המערכות הבטיחותיות ביותר ברכב.

עד שלא יאבחן מה צריך להחליף לא ניתן להעריך בדיוק אבל הנזק שלך להכל הוא בסביבות 2 אלפיות ואולי מעט יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לעניין חופש בהגה: זה לא בהכרח מהמסרק. לרוב יש מוט (עם תפוח הגה בקצהו) המחובר בין הגלגל לבין המכלול של מסרק ההגה. החופש יכול לנבוע גם מהתפוח הנ"ל (לא תפוח ההגה, אלא התפוח בצד השני של המוט) (תסלחו לי שאני לא בקי בשמות כל החלקים הללו). עדיין, זה סיפור לא קטן, אבל פחות חמור מאשר "מסרק הגה".

ציריות וגומיות: השאלה אם התכוונו לצורך בהחלפת גומיות ציריה (לא סיפור רציני) או את כל הציריה.

בולמי זעזועים ובלמים - תן למוסך לבדוק מה תקול בהם.

באופן כללי: לעולם אל תצא מטסט עד שתפסת בוחן ושאלת אותו בדיוק למהות התקלות, ומה דרוש לעשות. להבין מה הבעיה רק מהסימונים שלהם בטופס זה לא פרקטי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה לכולם!

אני ממודיעין, בשבילי רמלה לוד זה טוב וגם ת"א זה טוב,

אם ישנם עוד אנשים שיוכלו לתת לי קצת רקע זה יעזור לי מאוד, כמה כסף אני צריך להערך בסה"כ?

יכול להיות שחופש בהגה נובע מציריה תקולה או מהתפוחים? וזה כל הסיפור? כי הוא כתב ככה:

-חופש הגה (תקינות)

ומה בנוגע לבולמי זעזועים כמה יכול לעלות לי להחליפם כולל עבודה

תודה מראש לכולם!

פורסם

תאם בואך וגש אל מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) קטן וטוב ושמחיריו סבירים מאוד והמתמחה במכוניות פיאט,

"מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה סוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי או דני.

אל תשכח להביא איתך את טופס ממצאי הטסט.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...