Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק - אולי זה אני, אבל הדבר היחיד שאני יכול לתת למערכת ההזרקה המחורבנת הזאת זה קרדיט. מערכת מחורבנת שעשתה לי כל כך הרבה צרות, שלדעתי אחראית על אחוז נכבד מהקרחת שלי :evil:

לא טענתי שהיא אמינה :lol: :lol: :lol: אך מניסיון אומר ואזכיר שבמערכת זו, הודות לעובדה שהיא חד נקודתית ומאפשרת אטומיזציה הרבה יותר טובה של הדלק עם האויר (עד שהתערובת נכנסת למנוע), הביצועים ותגובת הדוושה טובים משמעותית מהדגמים הרב נקודתיים, הן בדגמים המאוחרים יותר (לקראת סוף היצור של הדגם) והן בדגמים המקבילים שקיבלו מנוע TU 1.4 עם הזרקה רב נקודתית (106, 306 וכד'). נסה והווכח בעצמך שהדגמים עם ההזרקה הרב נקודתית הם עולם אחר (לטובה) לעומת הדגמים הרב נקודתיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

KOM

אם אתה מחליף פלאגים , קנה גם חוטי הצתה של בירו .

במידה ואתה עדיין נוסע על חוטי ההצתה המקוריים - בוג קורד קלאס 1 , השינוי לחוטי הצתה חדשים , מסוג בירו מסיליקון , יגרום לשנוי מהותי בתחושה .

בצע חיפוש בנושא חוטים אלו בפורום טכני , וקבל המלצות .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לצערי (ואולי לשמחתי? :roll:) מכרתי את הצרפתיה קצת לפני שהחלפתי את החד-נקודתית ברב נקודתית.

מה שכן, איך הביצועים יכולים להיות טובים יותר אם אותו מנוע בדיוק מספק בתצורה חד-נקודתית 75 כ"ס וברב-נקודתית 90-95 כ"ס? אולי תגובת המצערת טובה יותר, אבל מבחינת הספק מקסימלי, אמינות ותצרוכת דלק - לדעתי הרב נקודתית צריכה להיות טובה בהרבה.

נ.ב - נזכרתי בהודעה הזאת של davidmzr.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי החלטתי לעשות מעשה, איפה ניתן לרכוש את הכבלי הצתה והפלגים שהומלצו כאן ולהתקינם ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בתל אביב , בכול החנויות הידועות .

הזמן מראש את הכבלים , לא תמיד יש במלאי .

אנא כדכן בתוצאות השינוי שתרגיש .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הפרסי , צנטרל , ועוד דומים להם מסביב .

בצע חיפוש תחת המילים בירו BERU בפורום תחזוקה וטיפולים , תמצא מחירים , זמינות , ומקומות לקנות .

יש שם גם את כתובתו של היבואן בחולון .

אוהבים אותך פולי.

פורסם
מה שאני מנסה להסביר לך (ללא הועיל) הוא שיש התקנות קלילות (RS2000 בפיאסטה, MI16 ב 20VT,GTI בגולף MK1) ויש התקנות שהן מאוד מסובכות ולחלוטין לא הגיוניות (קוזי בפיאסטה, 1600/1900 ב 205 1400).

בגירה,סתם לידע כללי,כל מה שצריך לעשות ב205 1400,כדי להשתיל כל XU שבא לכם,זה להחליף גשר תחתון לשל 205GTI.

התושבת התחתונה מתחברת אליו,ברגע שאתה מחליף גשר אז המנוע מתאים לתא המנוע בצורה מושלמת.

היתרון היחיד נניח שיש ל205GTI כאשר משתילים מנוע MI למשל,הוא שכבר יש גיר שמתאים למנוע,זאת אומרת שלא צריך לקנות גיר אחר...

וגם כמובן,יש כבר גשר תחתון של 205GTI...

אני לא מדבר על ברישיון מה ברישיון,לא בשביל זה קיים פורם השיפורים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

גיר? צמה? מחשב? ציריות? למיטב ידיעתי לא מתאימים בין XU לTU, וגם אותם צריך להחליף. זה לא "רק" גשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צמה ומחשב רצוי גם ככה להביא של MI מאשר להישאר עם הקומבינה של ה205GTI בשילוב עם הMI...

אכן שכחתי גם את הציריות:-)

אבל תחשבו על זה ככה...

מי שממש מחפש,יכול למצוא 205 1400 3 דלתות,שנת 97,עם מנוע וגיר גמורים,לקנות אותה באיזה 3000 ש"ח...

ולשים עוד 15 על פרוייקט,ויש לו 205 דנדשה שנוסעת חזק.

לדעתי זה עדיף מאשר לקנות 205GTI מתקופת האבן ולהתחיל לשפץ אותה.

פורסם

ומה עם כל מערך המיתלים השונה? כל הפרונט השונה?

אז תקבל 205 חדישה עם מנוע של GTI אבל בטח לא עם יכולות דינמיות של GTI.

אם אתה שואל את דעתי, אנ י הייתי קונה GTI גמורה ומשפץ הרבה לפני שהייתי קונה 205 "רגילה" ומשדרג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאמרתי גשר תחתון התכוונתי לכל הפרונט גם,משולשים והכל,את זה עדיף לעשות גם ב205GTI,כי המשולשים שלה בטוח כבר גמורים!

מתלה אחורי,מחליפים מוטות פיטול ואנטירול...כסף קטן.

כל אחד ומה שהוא מעדיף,בסופו של דבר תשלם פחות,ויצא לך רכב חדש יותר:-)

• תוכן חדש...