Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב לצביקה פיק .

קנה חוטי הצתה בירו כחולים , מסיליקון , C-23 . מחיר של 200 שח +-

קנה מצתים K20TXR דנסו . 120 שח לרביעיה .

החלף פילטר אויר לחדש - 40 שח

בצע אינפוזיה , וניקוי מערכת הזרקה , יחד עם כיוון . 400-600 שח .

וודא כי בדיקת הגזים מושלמת , ומעידה על תערובת מדוייקת .

אל תכנס לווברים , לסעפות וכאלו , זו פיז'ו 205 , והיא צריכה לשרת אותך בצורה מסויימת , לא להשתגע .

הדבר הנוסף שאותו אתה יכול לעשות , הוא להסיר את הממיר , ולגרום לכולנו מחלות כאלו ואחרות , אבל הרכב בטח ירגיש אחרת .

התקן שעון חום .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם ווברים הוא יעבור טסט רק בקומבינות, כנ"ל לגבי הסרה של הממיר.

רוצה לשדרג עוד יותר? תשדרג את מערכת ההזרקה שלך. זה יעלה קצת יותר מ1500 ש"ח, אבל יעשה פלאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תקשיב לצביקה פיק .

קנה חוטי הצתה בירו כחולים , מסיליקון , C-23 . מחיר של 200 שח +-

קנה מצתים K20TXR דנסו . 120 שח לרביעיה .

איזה שיפור זה נותן בדיוק?

החלף פילטר אויר לחדש - 40 שח

זה לא עושים בטיפול 10K?

אל תכנס לווברים , לסעפות וכאלו , זו פיז'ו 205 , והיא צריכה לשרת אותך בצורה מסויימת , לא להשתגע .

ברור שאל תיכנס לזה, האוטו צריך לשרת אותך ופה זה פורום סבתות סורגות, לא פורום שיפורים כמו שחשבת!

הדבר הנוסף שאותו אתה יכול לעשות , הוא להסיר את הממיר , ולגרום לכולנו מחלות כאלו ואחרות , אבל הרכב בטח ירגיש אחרת .

התקן שעון חום .

אני חושב שחוץ מהאינפוזיה (במידה ובכלל צריך) שום דבר שרשמת לא הגיוני/לא רלוונטי/פשוט לא נכון.

החוטי הצתה מסיליקון לא יתנו שום שיפור.

אם המצתים שלו סתנדרטיים ותקינים אז גם הדנסו לא ישפרו כלום.

פילטר אויר חדש זה במסגרת טיפול.

מה הבעיה עם ווברים וסעפות וכאלה על 205? מה הבעיה עם 205 בכלל?

התקנת שעון חום זה שיפור משמעותי באוטו? הוא מעלה כוחות סוס או מהירות סופית?

הסרת ממיר היא פעולה לא חוקית שלא תאפשר לו לעבור טסט. שיפור מהורדת ממיר יקרה רק במידה והממיר סתום ואם זה המצב, אז יש להחליפו בממיר אחר תקין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שעון חום יש :oops:

מכל התגובות הבנתי שדווקא כדאי להחליף את זוג הבולמים הקידמיים וזוג צמיגים קידמיים שראו מעט ימים יפים יותר ואשמח להמלצות בנושא.

עניין ה-1500שקלים היה ירייה באפלה, אם תגידו שב-3000 אפשר לקבל שיפור מדהים\משמעותי בהחלט אשמח לשמוע ולהתעניין בנושא.

מה זה וובר ? :S

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

חברה איטלקית המובילה באירופה ואולי גם בעולם בעשורים האחורנים בייצור קרבורטורים פעם היו מורכבים בפס הייצור היום מתעסקים בעיקר באפטרמרקט ואני מניח שהם גם התרחבו למקומות אחרים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מייצרים היום גם מערכות הזרקה/ניהול הזרקה/מצערות (בודי טרוטל) שנחשבות מהטובות והמקצועיות בעולם, כמה לא מפליא.

http://www.webcon.co.uk/

פורסם

יש שם בהחלט דברים דהימים, אבל ספקתני אם לפיז'ו 205 :S ..

בולמים מומלצים ? מישהו ?

אני מבין שאף אחד כאן לא בעד פילטר פתוח ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

למה לא? בהחלט בעד. אפילו מאוד בעד אבל זוג בולמים (או אפילו רביעיה) איכותיים ו/או ספורטיביים ורביעיית צמיגים איכותית תיתן לך שיפור ששום פילטר/אגזוז/ציפ ביחד לא יתנו לך.

פורסם

המצתים כפולי האלקטרודה נותנים שיפור משמעותי ביכולת הנשימה של המנוע בסל"ד גבוה.

אל תצפו ממני לתת הסברים מכאניים ופיזיקאליים מעמיקים לגבי סיבת השינוי, אבל אני יודע להגיד בוודאות, לאחר שניסיתי ובדקתי בעצמי מכל הכיוונים - הם טובים יותר ומחזיקים טוב יותר סל"ד גבוה.

לגבי הבולמים - הסרן האחורי שלך עובד עם מוט פיתול בניגוד לסרן הקידמי שנתמך ע"י קפיצים בולמים. אני לא בטוח כמה החלפה של הבולמ"ז האחוריים תשפר משהו. בגדול, זה גם אמור להיות סרן עלאק "ללא טיפול".

אבל אם אתה מעוניין בשיפורי התנהגות, לדעתי השיפור הכי משתלם שתוכל לקנות הוא סט של ג'אנטים וצמיגים טובים במידה 185/60/14. נכון שהתאוצה של הרכב תרד ותצרוכת הדלק תעלה, אבל תקבל אחיזת כביש מטורפת שתפתיע אותך בכל סיבוב מחדש.

פורסם

יכול להיות שאני הוזה אבל נושא השירשור הוא "שיפור נשימה בטורים גבוהים".

בשביל שיפור נשימה אפשר להחליף לסעפת פליטה 4 ל 1 והגדלת הצנרת (בקצת!).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
המצתים כפולי האלקטרודה נותנים שיפור משמעותי ביכולת הנשימה של המנוע בסל"ד גבוה.

אל תצפו ממני לתת הסברים מכאניים ופיזיקאליים מעמיקים לגבי סיבת השינוי, אבל אני יודע להגיד בוודאות, לאחר שניסיתי ובדקתי בעצמי מכל הכיוונים - הם טובים יותר ומחזיקים טוב יותר סל"ד גבוה.

לגבי הבולמים - הסרן האחורי שלך עובד עם מוט פיתול בניגוד לסרן הקידמי שנתמך ע"י קפיצים בולמים. אני לא בטוח כמה החלפה של הבולמ"ז האחוריים תשפר משהו. בגדול, זה גם אמור להיות סרן עלאק "ללא טיפול".

אבל אם אתה מעוניין בשיפורי התנהגות, לדעתי השיפור הכי משתלם שתוכל לקנות הוא סט של ג'אנטים וצמיגים טובים במידה 185/60/14. נכון שהתאוצה של הרכב תרד ותצרוכת הדלק תעלה, אבל תקבל אחיזת כביש מטורפת שתפתיע אותך בכל סיבוב מחדש.

בנושא הצמיגים אעדיף להשאר עם המידה המקורית, השאלה אם יש משהו סביר + במידה של 13\165 ? יש איזשהו צמיג מיוחד ? אפילו יקר יחסית שיתן אחיזה טובה ?

בעניין הבולמ"זים האחרויים אני דיי מסכים, הכל דיי פשוט שם ואני דיי חושב ששיפור הקידמיים יהיה משמעותי יותר, וכמו כל השירשור אשמח להמלצה על דגם ספציפי מאד.

עניין הפלגים מעניין גם הוא, יש דגם ספציפי מומלץ ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הדגם הנ"ל הוא אחד הדגמים המוצלחים (מבחינת ביצועים וצריכת דלק) שהיו בסגמנט הזה באותן שנים.

בזכות מע' הזרקה חד נקודתית ומשקל קל האוטו מגיב ומרגיש מצויין.

עם הנתונים הפיזיים של המנוע קשה להתכווח, מנוע 8 שסתומים הוא לא ערובה לנשימה טובה בסל"ד גבוה, תתרכז ביישור קו (בולמי זעזועים כמו שכבר הוזכר) ושים קצת כסף בצד למקרה הצורך, אחרי הכל זה אוטו בן 10 ואולי מחר תזדקק לו עבור משהו אחר...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בנושא הצמיגים אעדיף להשאר עם המידה המקורית, השאלה אם יש משהו סביר + במידה של 13\165 ? יש איזשהו צמיג מיוחד ? אפילו יקר יחסית שיתן אחיזה טובה ?

בעניין הבולמ"זים האחרויים אני דיי מסכים, הכל דיי פשוט שם ואני דיי חושב ששיפור הקידמיים יהיה משמעותי יותר, וכמו כל השירשור אשמח להמלצה על דגם ספציפי מאד.

עניין הפלגים מעניין גם הוא, יש דגם ספציפי מומלץ ?

א. אין צמיגים טובים במידה המקורית. במקרה הכי טוב תצליח למצוא משהו שהוא לא צמיג סיני זול, וגם זה יצריך ממך הרבה מאמץ. זה לא שבמידה של הGTI יש יותר מדי מבחר, אבל כנראה שכל דבר יותר טוב מכלום.

ב. הבולמ"ז האחוריים אולי נראים פשוטים אבל מאוד מאוד מסובכים (ובעיקר יקרים) להחלפה. בעצם, לא יודע לגבי הבולמים אבל עיקר הבעיה של הסרן האחורי מגיעה ממוטות הפיתול ומסבי הלחץ שבפנים, ובזה כבר לא כל מוסך יודע לטפל. אני לא רוצה לזרוק סתם מחירים באוויר, אבל הסרן האחורי בעייתי להתעסקות (מבחינה פיננסית, כן?).

ג. כמו שכתב לוקי, הפלאגים שאני ניסיתי בזמנו היו K20TXR של דאנסו. הם החליפו סט "פשוט" של בוש ועשו עבודה נפלאה. אחרי 20 או 30 אלף קילומטרים יצאו מהרכב לטובת עוד סט "פשוט" של בוש ושוב מיד הורגש ההבדל לרעה. כל כך הצטערתי על הפלאגים האלו שחודש אחר כך מכרתי את הרכב :lol:

איציק - אולי זה אני, אבל הדבר היחיד שאני יכול לתת למערכת ההזרקה המחורבנת הזאת זה קרדיט. מערכת מחורבנת שעשתה לי כל כך הרבה צרות, שלדעתי אחראית על אחוז נכבד מהקרחת שלי :evil:

פורסם

ב. הבולמ"ז האחוריים אולי נראים פשוטים אבל מאוד מאוד מסובכים (ובעיקר יקרים) להחלפה. בעצם, לא יודע לגבי הבולמים אבל עיקר הבעיה של הסרן האחורי מגיעה ממוטות הפיתול ומסבי הלחץ שבפנים, ובזה כבר לא כל מוסך יודע לטפל. אני לא רוצה לזרוק סתם מחירים באוויר, אבל הסרן האחורי בעייתי להתעסקות (מבחינה פיננסית, כן?).

בולמי זעזועים אחוריים ב205 יקרים? מסובכים להחלפה?

ממש לא!

אני מעריך שזוג בולמים אחוריים תחליפיים יעלו עד 400 שח. עבודה עוד 200.

פורסם

איפה ניתן להשיג את הפלאגים המדוברים ?

איפה ניתן להשיג בולמים קידמיים איכותיים, או לפחות כאלה שיתנו שידרוג משמעותי ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...