Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתנצל על ה"דחוף" בכותרת, אבל זה באמת דחוף.

אבי נתקע כרגע עם הרכב.

הסיפור - שמע רעשים של צרצורים, הרכב התחמם עד הקו האדום והמנוע כבה.

אח"כ לא הניע, ועכשיו כן הניע.

הרכב - סובארו 93 DL נקנתה לפני שבועיים. 300K

האם ברור שאסור לא לנסוע כרגע, חשש לראש מנוע וכו'?

תודה, צביקי

• ספונסר פורום
פורסם

אני אומר...קודם תוציא את אבא שלך מעוטף יריחו,אחר כך תדאג לסובארו.

ובנימה המקצועית,כן אסור לנסוע עם מנוע מתחמם,לכל הפחות אביך יכול לנסות להוסיף מים במידה וחסר.

פורסם

ראשית, תודה על הדאגה. אחי כבר יצא אליו. שאלתי כדי לדעת האם להחזיר אותו ושינסה להגיע עצמאית.

לא חסרים מים ברכב . יש עוד משהו שניתן לבדוק בתנאי שטח, או לחכות לגרר ולהתקדם הלאה?

פורסם

חנן, קצת הסבר אולי לפחות מלומדים (כמוני) ?

המנוע לא יחזור לעבודה בגלל שזה סובארו , בגלל שהוא שנת 93, בגלל שעבר כבר 300K או בגלל שהוא רתח עד להפסקת פעולתו? (או אולי כל הגורמים גם יחד?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מקווה שהמנוע יחזור לפעולה, אם לא, הנחמה הקטנה היא שזה מסוג המנועים הזולים ביותר בשוק, אם לא הזול ביותר, גם העבודה היא קצרה ביותר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובכן, לבסוף אחי לא יכל לצאת אז אני יצאתי ולכן אני מעדכן רק עכשיו.

הרכב מניע ונוסע, לא נראתה טחינה אבל המים יוצאים להערכתי מהאגזוז. (הוא לא מטפטף, אבל הוא רטוב מבפנים, וכשממלאים מים הם מתרוקנים).

הרכב נגרר למוסך.

למה עלי לצפות? מנוע, ראש מנוע, אוברול, פקונג ראש? אשמח לשמוע גם עלויות משוערות במוסך כללי.

כמו כן אם יש איזשהן הארות שעלי לדעת עליהן - אשמח מאוד.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

ראש מנוע? אוברהול, לא נראה לי שבמנוע זה כדאי להשקיע, ממילא נראה שנזק של חימום יתר עד מצב של כיבוי מנוע, שולח את המנוע למגרש הגרוטאות או למיחזור המתכת שבו.

סביר שניתן להשיג מנועים אלה כולל החלפה ואחריות ל3 חודשים לפחות בסכומים נמוכים.

בכל אופן, המתן לתגובות ו/או המלצות חברי פורום, מכונאים מנוסים, שמכירים את המחירים נכון לעכשיו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
חנן, קצת הסבר אולי לפחות מלומדים (כמוני) ?

המנוע לא יחזור לעבודה בגלל שזה סובארו , בגלל שהוא שנת 93, בגלל שעבר כבר 300K או בגלל שהוא רתח עד להפסקת פעולתו? (או אולי כל הגורמים גם יחד?)

לא בגלל שהוא סובארו.

מנוע שרתח עד לכיבויו באמצע נסיעה זה מנוע שספג נזק כבד, ובהתחשב בכך שהוא ותיק מאוד, כנראה שלא יהיה משתלם לשקם אותו, אלא להחליפו באחר.

פורסם

אולי זה יכול לעודד אותך :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136488&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A3+%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8

במקרה ההוא היתה נזילת מיים, לאחר תיקון צינור קרוע הרכב המשיך לנסוע רגיל, לא נגרם למנוע שום נזק מורגש.

פורסם

ומה גורם למנוע להיכבות מעצמו בשעת רתיחה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...