Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, באופן מפתיע:

המוסך אומר שהתקלה היא רק תרמוסטט, אבי הסביר לי שהרכב לא כבה אלא הוא כיבה אותו כשראה את ההתחממות. לעניין יציאת המים מהאגזוז אין לי הסבר, אבל כעת הרכב עבר בדיקה במאמץ ולא התחמם כלל.

אז.. נקווה לטוב, ושוב תודה לכולכם על העזרה.

צביקי.

פורסם

גם לי במרצדס שנת 83' הייתה היתחממות קריטית שכיבתה את המנוע , חשבתי שהלך המנוע ,ובסוף הלכה המשאבה + ראש מנוע ויש מדרגות בצילינדרים.

ביום שישי הורכב ראש משופץ .

ובניגוד למה שחשבתי המנוע מניע בנגיעה ,ומעשן רק בפול גז, כך שלבנתיים המצב טוב. (לא נבדק בנסיעה)

אני בכל אופן מחפש מנוע בגלל המדרגות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בוקי' date=' אמנם גם במקרה ההוא הייתי פסימי, והאמת שאני עדיין פסימי לגביו, והלוואי ואתבדה, אבל אז דובר על כיבוי יזום של המנוע ולא על מנוע שכבה תוך כדי נסיעה, כמו כאן.[/quote']

המקרה ההוא התרחש לפני יותר משנה, במהלך השנה לא היו שום תופעות, שאפשר לקשר אותם באופן זה או אחר להתחממות, למעשה לא היו תופעות בכלל.

לפני מספר חודשים מכרתי את הרכב, הקונה בדק אותו במוסך לפני הרכישה, למוסכניק לא היו שום הערות לגבי המנוע, והוא הגדיר אותו כתקין, ובמצב טוב יחסית למודל ולקילומטרז' (גם כן היה באיזור 300 אלף)

שים לב, שגם במקרה של צביקי הרכב בינתיים נוסע.

הבוקסרים האלו הם כנראה המנועים היחידים, שלא נהרגים מהתחממות, או לפחות, לא נהרגים מהתחממות אחת.

פורסם
גם לי במרצדס שנת 83' הייתה היתחממות קריטית שכיבתה את המנוע , חשבתי שהלך המנוע ,ובסוף הלכה המשאבה + ראש מנוע ויש מדרגות בצילינדרים.

ביום שישי הורכב ראש משופץ .

ובניגוד למה שחשבתי המנוע מניע בנגיעה ,ומעשן רק בפול גז, כך שלבנתיים המצב טוב. (לא נבדק בנסיעה)

אני בכל אופן מחפש מנוע בגלל המדרגות.

מקווה שברור לך, שהמדרגה לא נוצרה בגלל ההתחממות, אלא בגלל בלאי טבעי לאורך השנים.

פורסם

המכונאי אמר לי שלפני חצי שנה בערך כשעשיתי ראש בפעם הקודמת ,שבקושי היה ניתן להרגיש את המדרגות ,ועכשיו אתה ממש מרגיש את המדרגה בכל צילינדר.

בכל מקרה אצלי זה היה מקרה אחר ,כי המים נכנסו לתא השריפה, ומשם לאגזוז.(המנוע הניע לי רק לאחר 3 ימים כשהמים יתייבשו)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187532

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...