Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר משוחרר מעל 5 שנים. לא הייתי קרבי לצערי, ג'ובניק פשוט בחיל האוויר.

שוחררתי בדרגת סמ"ר ושירתתי בדיוק 3 שנים על היום(בלי "דפוק" או איך שקוראים לזה, תקופה נוספת של אחרי כלא-לא ראיתי את הכלא מבפנים אף פעם...).

ופה השאלה שלי:

אתם עדיין חולמים על השירות?!:shock:

כל כמה זמן יש לי חלום שונה על השירות, אבל חלום "חי"-ממש מרגיש אמיתי לחלוטין, עד להרגשה של המגע של הדקרון המ***בן על הגוף כשיש רוח. ולפעמים זה ממש מעצבן.

אתמול חלמתי שאני נכנס לשירות קבע. וכן הייתי מודע לעובדה שאני משוחרר כבר 5 שנים.

והתפלאתי למה קיבלתי את אותם המדים שהיו לי כחוגר, היום המדים לאנשי הקבע הם אחרים.

ולא הצלחתי להחליט אם אני מעדיף קבע או את העבודה החדשה שהתחלתי לפני חודש-לא ידעתי מאיפה להתפטר...מהם או מהצבא...

והתפלאתי גם למה אני רואה את המפקד שלי בבק"ום, לעזאזל.הרי מה יש לו לחפש שם?!

כל זה תוך כדי שינה עמוקה, בחלום...

מילא. מידי פעם אני מוצא את עצמי חולם שאני שוב במדים והולך\חוזר מהבסיס, עושה דברים בבסיס, מטייל על מדים ברחוב ולא מבין למה אני לא בבסיס, ועוד קטעים כאלה.

אני לא חושב הרבה על הצבא, אף פעם לא חשבתי הרבה על הצבא, גם לא כמשוחרר טרי. לפעמים כמו כולם, נזכר בקטע או שניים שהיו, לא יותר מזה.

אז מאיפה החלומות הארורים האלה נופלים עליי?!

זה קורה גם לכם? אשמח לשמוע שאני לא לבד בעניין...

בבקשה....

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא חולם על הצבא, למרות שמדי פעם הוא מפריע לי לישון.

גיא שהעירו אותו בבוקר ואמרו לו שיש לו מילואים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני כבר משוחרר מעל 5 שנים. לא הייתי קרבי לצערי, ג'ובניק פשוט בחיל האוויר.

שוחררתי בדרגת סמ"ר ושירתתי בדיוק 3 שנים על היום(בלי "דפוק" או איך שקוראים לזה, תקופה נוספת של אחרי כלא-לא ראיתי את הכלא מבפנים אף פעם...).

ופה השאלה שלי:

אתם עדיין חולמים על השירות?!:shock:כן

כל כמה זמן יש לי חלום שונה על השירות, אבל חלום "חי"-ממש מרגיש אמיתי לחלוטין, עד להרגשה של המגע של הדקרון המ***בן על הגוף כשיש רוח. ולפעמים זה ממש מעצבן.

אתמול חלמתי שאני נכנס לשירות קבע. וכן הייתי מודע לעובדה שאני משוחרר כבר 5 שנים.

והתפלאתי למה קיבלתי את אותם המדים שהיו לי כחוגר, היום המדים לאנשי הקבע הם אחרים. בשנתיים הראשונות לקבע המדים הם אותם מדים כמו של חייל סדיר

ולא הצלחתי להחליט אם אני מעדיף קבע או את העבודה החדשה שהתחלתי לפני חודש-לא ידעתי מאיפה להתפטר...מהם או מהצבא...

והתפלאתי גם למה אני רואה את המפקד שלי בבק"ום, לעזאזל.הרי מה יש לו לחפש שם?! הוא מפחד שתלך לאיבוד, אז הוא בא עם הקנגו לאסוף אותך

כל זה תוך כדי שינה עמוקה, בחלום... אני שליש מהשירות העברתי בטן-גב, אז אותי זה לא מפתיע

מילא. מידי פעם אני מוצא את עצמי חולם שאני שוב במדים והולך\חוזר מהבסיס, עושה דברים בבסיס, מטייל על מדים ברחוב ולא מבין למה אני לא בבסיס, ועוד קטעים כאלה. למה, כשיצאת מהבסיס, יצאת עם תחתונים?

אני לא חושב הרבה על הצבא, אף פעם לא חשבתי הרבה על הצבא, גם לא כמשוחרר טרי. לפעמים כמו כולם, נזכר בקטע או שניים שהיו, לא יותר מזה.

אז מאיפה החלומות הארורים האלה נופלים עליי?! אם היית קרבי, הייתי קורא לזה סינדרום וייטנאם, אבל כאן זה סינדרום רס"ר

זה קורה גם לכם? אשמח לשמוע שאני לא לבד בעניין... אתה לא לבד בעניין, אני משוחרר כשנתיים ולי זה גם קורה

בבקשה....

אני שירתתי שלוש שנים וחודש קבע, אז מתי הבנתי שאני צריך לסיים עם הקבע - כשהתיישבתי בפינה והתחלתי לבכות בלי שום סיבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ינחם אותך לדעת שסבא שלי היה חולם בגיל 84 שהוא פותח צירים בחצי האי קרץ' ומוצא שמייסר שלל?

ושאני, ג'ובניק משוחרר 11 שנה, לא יכול לאכול גבינה לבנה ולחם פרוס ? :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין מה לעשות

כשהחושך יורד והלילה מגיע השדים חוזרים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ושאני, ג'ובניק משוחרר 11 שנה, לא יכול לאכול גבינה לבנה ולחם פרוס ? :-)

welcome to the club, אני לא מסוגל לאכול בורקס תפו"א בגלל הצבא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני חולם מדי פעם על גיחות לעזריאלי בצהרים.

וברצינות - אולי אתה הלום-קרב (אל תגיד לי שלא הלכת "זריקות אטבים" עם הפקידות במשרד :-P )

ד"א, ממש במקרה היום חלמתי שאני מגיע לכפר שעשועים מוטורי שבאופן מוזר מאוד נמצא על מצוק ענקי, ועליו יש מסלול קארטינג ומסלול ראלי מעגלי שאנשים משלמים כסף ועולים לסיבוב עם מדריך על מכונית ראלי. כמובן שאז המכונית החליקה ונפלה מהמצוק לעומק 50 מטר כשהיא הפוכה. המדריכים שלמעלה צעקו אז "טוב, כנראה שמסיימים להיום" והנוסעים ברכב פשוט יצאו ממנו והלכו.

עכשיו נסה להסביר את זה :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וברצינות - אולי אתה הלום-קרב (אל תגיד לי שלא הלכת "זריקות אטבים" עם הפקידות במשרד :-P )

לא, אבל פיתחתי ספורט חדש-"טריקת מגירות תיוק בנגיחה מעל כיסא מתגלגל".עד היום המגרות מלאות בשקעים מסתוריים:twisted:.

מה שמזכיר לי...

איזה יום אחד אקסטרה קשה עם האזרח(היה לי אזרח עובד על צה"ל במקום נגד), יצא לי להגיע למשרד, ולראות על הדלפק(דלפק עץ מלא גבוה ויפה יחסית)דף עם "הוראות לשרידת ימים קשים".

הוא נראה כך:

"עובר עליך יום קשה? יש תרופה.

1)תלה דף זה על הקיר.

2)אתר את הריבוע בתחתית הדף.

3)התמקד בו עם עיניך.

4) תקע בו את הראש.

5)אם אינך מרגיש יותר טוב, חזור על שלב 4 שוב ושוב עד לקבלת האפקט המבוקש.

הפקידה לא הספיקה לתלות אותו עדיין על הקיר.

טוב... אמרתי לה היי, שאלתי מה זה, קראתי מה זה, ולפני שהיא הספיקה להגיב אמרתי"הממממ...שווה ניסיון", ו...דפקתי את הראש על הריבוע הקטן שוב ושוב ושוב, עד ששמעתי אותה צועקת לי" מספיק כבר יא משוגע, אתה שובר את הדלפק!!!!!"...

הקיר מדיקט לא היה שורד אצלי...מזל שזה היה על הדלפק באמת...

מיותר לציין שאף אחד לא העיז לתלות את זה באמת על הקיר אחר כך...:lol:

אגב, "בדחן שחור":

תאמין לי-הגעגועים עוד יבואו.אתה לא מבין את זה כרגע, אבל זה יבוא אליך בהפתעה. אל תדאג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חולם שאני עושה מילואים עם קולגות מהעבודה.

זה נראה לי טבעי, אם שרתת תקופה מלאה ואתה עושה מילואים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...