Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! בעקבות כמה שרשורים שפתחתי על קניית סאב ומגבר קניתי אתמול סאב של קיקר C12 ומגבר של קראנץ',

בקיצור התמונות של בניית הסאב על פי מידות היצרן:

תחילת הבנייה:

2hrd500.jpg

2:

nv5b37.jpg

מורכב:

rkzqes.jpg

ועם הסאב עצמו:

kaog40.jpg

אז איך יצא?

ויש לי שאלה, אני רוצה לראות איך הסאב מנגן בתוך התיבה סתם בתור נסיון (המגבר עוד לא מורכב באוטו , רק מחר הכל יעלה לאוטו) ואני רוצה לחבר אותו עכשיו לרסיבר בבית שמוציא 60 וואט לכל יציאה, האם זה אפשרי שהוא יפעל מבלי שיישרף או יקרה משהו?

אוהד.

פורסם

כמה שעות יבוש נתת לסיליקון לפני שהרכבת את הסאב?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשרי רוב הסיכויים שהרסיבר הוא ב8 אוהם כך שמה שהסאב יקבל יהיה בערך 40 RMS במקרה הטוב.

אצלי הסאב היה מחובר בבית למערכת ביתית של פנסוניק שעובדת בבי אמפ. כל התקופה שהיינו בלי רכב. ועכשיו הוא ברכב ועדיין עובד ומנגן כמו חדש. (טוב הסאב שלי זה משהו מוזר הוא כבר עובד 6 שנים ועבר כמה וכמה ידיים והתעללויות בלי סוף)

:-) just smile
פורסם

בגלל התמונה הזאת, אני לא חושב שהתיבה ישרה .

תבדוק אותה שוב ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עבודה יפה תוסיף עוד ברגים לתיבה נראה שחסר וגם יש לך שמה איזה פינה בולטת אבל בקטנה

כל הכבוד על היוזמה

אני אישית לא ההיתי מחבר את הסאב למגבר מהסיבה הפשוטה המגבר שלך בנוי לעבוד ב8 אום(לפחות רוב המגברים) והסאב 4 אום אתה יכול לגרום נזק למגבר וחבל תחכה עד מתי שתרכיב את המגבר ברכב ואז תשמע אותו חבל לעשות סתם חלטורות

תהנה:-)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הסיליקון ששמתי בדפנות התיבה מבפנים נתתי להתייבש יום שלם כי רק למחרת (היום) הרכבתי את הסאב על התיבה ועשיתי חורים בשביל הברגים של הסאב.

לקחתי את ה"סיכון" וחיברתי את הסאב למגבר שהוא בתוך התיבה, (במגבר יש 1-30 רמות ווליום) שהגעתי לרמה 12 הסאב התחיל לחרחר(!?!) כאילו לא סוחב ולא הרגשתי ממש באס מתפזר בחדר כמו באוטו (החדר יחסית קטן 2 על 3 מטר) יותר כמו בום בום אבל לא מורגש ומוכנס לגוף כמו במכוניות, זה יכול להיות בגלל המגבר ומחר באוטו עם המגבר (קראנץ') זה יישמע הרבה יותר חזק וטוב?

**לגבי הפינה הבולטת, באמת קצת נדפקתי ולא שמתי לב בהרכבה עצמה (בנייה ראשונה) שפינה ברחה קצת הצידה,אני מקווה שזה לא יעשה בעיות.

**לגבי הברגים - לא השתמשתי בברגים, בהתחלה כן אבל הוצאתי את כולם החוצה, קניתי מסמרים דקים והשתמשתי בהם(רואים בתמונות).

אוהד.

פורסם

זה נשמע יותר כמו מגבר שנגמר לו הכוח. אמרתי לך הוא לא יספק לו הרבה.

מוטב שלא תעשה עוד נסיונות כאלה כי חבל על המגבר.

פורסם

אוקיי אז מחר נבדוק את זה, ולגבי הפינה יכול להיות שיהיו לי בעיות שאני ירצה להגביר עוד באוטו?

לפי שחיברתי במגבר בבית והגברתי לרמה 12, הרגשתי בריחות של אוויר בחיבור של הסאב עם התיבה עצמה וגם ממש קצת מעל התיבה, זה ככה אמור להיות או שהתיבה צריכה להיות אטומה לחלוטין ו"גרם" של אוויר לא אמור לברוח?

אוהד.

פורסם

אבל ההגיון שלי אומר שאם התיבה אטומה לגמרי, והסאב יושב בתוכה ודופק, לאן בדיוק בורח האוויר?

וואקום הוא לא יוצר וזה בטוח.

אז איך בדיוק זה עובד? הסאב משתמש באוויר שבתוך התיבה עצמה שוב ושוב ושוב?

בכל מקרה במידה ובורח ממש טיפה אוויר מהסגירה של הסאב וקצת מלמעלה, מה אפשר לעשות? ואם אני לא עושה כלום מה זה יכול לעשות?

תודה,

אוהד.

פורסם

האוויר שבתיבה אטומה גורם לסאב לחזור מהר יותר ובכך לנגן מדוייק יותר, ברגע שיש בריחת אוויר נהרס כל הדיוק.

בד"כ יש בחיבור של הסאב מתחת גומי כזה דק, במידה ואין לך נסה לשים דבק דו צדדי מתחת לסאב.

פורסם

איזה אויר ?

בתיבות, התיבה היא מה שיוצרת את הבאס, ולא הסאב:)

תיבה טובה = באס טוב

תיבה לא טובה = ל"ג בעומר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תקנה דבק נגרים, תפתח את כל החיבורים שים בנדיבות ותרכיב חזרה...

ואחר כך תמרח עוד קצת על החיבורים מפנים... גם אם החיתוכים וההרכבה היו מושלמים (והם ממש לא) זה לא יהיה אטום כמו שצריך.. חייב דבק בחיבורים, ולא סיליקון איך הגעת לזה מה זה כיור...?!:shock:

• תוכן חדש...