Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נתפסתי על מהירות ע"י הדבורה של המשטרה (בירידה מנופית לכיוון איבטין למי שמהאיזור, הם התחילו לעמוד שם הרבה לאחרונה) על 125 כאשר המהירות החוקית הינה 80. לא מנסה להצטדק לגבי לגיטימיות של המהירות החוקית שם ולגבי מהירות התנועה שם מאחר וזה לא יועיל.

שאלתי היא כזו- מאחר ומדובר על 45 קמ"ש מעל המותר, זימנו אותי למשפט (וגם הייתי בבירור אצל קצין, שהחזיר לי את הרישיון עקב עבר נקי וגם אחרי שאמרתי לו איזה כביש זה...) ואני מעוניין לדעת אם יש דרך לסגור עסקת טיעון לפני המשפט?

כמובן שאני מודה בעובדת העבירה ולוקח אחריות, אני מעוניין לסגור על קנס מאחר ואני לא מעוניין לקבל שלילה.

בנוסף אם למישהו יש ניסיון על תוצאות משפטים דומים אשמח לשמוע,

כאמור אני עם עבר נקי לגמרי,נוהג כבר 8 שנים.

תודה רבה

פורסם

יש הרבה מאוד עזרה בפורום:

בצע "חיפוש" ותגלה שכל התשובות נמצאות כאן בלי לחכות שמישהו יעשה טובה ויענה לך וימחזר תשובה שכבר קיימת כאן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...