Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, בקרוב אני מתכוון לקנות רכב (נדייק ונאמר פיאט בראבו)

הרכב שנת 97 הוא לא מתפקד כאילו יצא מהחברה

רציתי לדעת איזה דברים אפשר לעשות\להחליף על מנת "להחזיר לו חיים".

מודה לכם מראש, ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

צריך לבדוק בכלליות את האוטו, שים לב במיוחד לבדיקת הגיר האוטומטי, ככל שהרכב אוטומטי.

אין תשובה מדוייקת, כל רכב ומצבו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין מה לעשות,הוא לא יתפקד אף פעם כמו ביום שהוא יצא מהחברה

בלאי,שמעת על זה?

זה מודל 97,אל תשכח 10 שנים על הכביש!

לא סתם

תטפל בו בזמן!כשיש בעיה תסדר אותה ואל תמשוך,טיפולים בזמןזה אומר כל 10 אלף,החלפות שמנים,לא ליסוע עם "אדים" לדוגמא.אם זה גיר אוטומט תשמור עליו,להעביר את הידית רק עם ברקס,ולהרים הנד-ברקס לפני שאתה מכניס לP.

יש עוד מליון דברים.

בכלליות,תשמור עליו טיפולים בזמן והכל,ואתה תשמור עליו כחדש!

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

הרכב הולך להיות ידני

ולא עניתם לי על שאלתי.

מה אפשר לעשות(או להחליף) שיגרום לרכב להתנהג כאילו הוא יצא מהחברה.

ידוע לי בלאי, ידוע לי הרבה דברים, אבל מה אפשר להחליף\לסדר או כל פעולה התואמת בשביל להחזיר לרכב הנ"ל חיים.

השאלה היא לא איך לשמור על הרכב, אלא איך אפשר להחזיר לרכב.

תודה, ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

להחליף כל חלק ברכב לחדש וגם מומלץ לצבוע על מנת להחיות את הצבע,אם זה רצונך אז תקנה כבר חדש וזהו כי יעלה לך סכום דומה אם לא יקר יותר.

פורסם

אתה ממש קרוב לתשובה שאני רוצה (אני פשוט לא יודע מהי)

אתה אומר: "כל חלק"

פרט בבקשה. איזה חלקים אפשר להחליף שאכן משעותיים מבחינת הבלאי וירידת הכוח שלהם, ואיזה חלקים פחות.

אשמח לפירוט מלא.

תודה רבה, ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

בטח אינפוזיה למערכת ההזרקה תשפר את המצב, בדיקת מצתים +כבלים, ואם יש ירידת כוח משמעותית יש לבצע בדיקת קומפרסיה.

וכמובן לבדוק את מצבו של הקלאץ'.

וכמובן בלי קשר בדוק מה מצבם של הצמיגים כי הם הקשר היחידי שלך לכביש!(במיוחד בחורף)

בהצלחה בקנייה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בטח אינפוזיה למערכת ההזרקה תשפר את המצב, בדיקת מצתים +כבלים, ואם יש ירידת כוח משמעותית יש לבצע בדיקת קומפרסיה.

וכמובן לבדוק את מצבו של הקלאץ'.

וכמובן בלי קשר בדוק מה מצבם של הצמיגים כי הם הקשר היחידי שלך לכביש!(במיוחד בחורף)

בהצלחה בקנייה!

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אני אקח לתשומת ליבי, אם יש עוד דברים ששכחת או שמישהו אחר יודע וממליץ, אשמח אם תייעצו לי.

בתודה, ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

מצבם של הבולמים\ברקסים.

קשה להגדיר משהו ספציפי,אתה רוצה שהוא יהיה כמו חדש אז תחליף הכל לחדש אין משהו אחר.

אבל אתה לא תעשה את זה,אז תבדוק מכלולים שהכל תקין,מה שלא תחליף.

בן.

Got To love It

פורסם

כמו שקודמי אמרו, בדוק את המצב של החלקים המשמעותיים ביותר להתנהגות הרכב, דבר ראשון.

הרי לא תרצה להחליף את המושבים הקרועים לדוגמא או את השטיחונים, את זה אולי תעשה הרבה אחרי...

בולמים, קפיצים, ברקסים, מנוע (כולל מערכת פליטה, יניקה), גיר, צמיגים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שבעקרון עם הידע המועט מאוד שלי

בולמים, קפיצים, ברקסים, מנוע (כולל מערכת פליטה, יניקה), גיר, צמיגים זה חלק מהדברים החשובים, נכון?

ג'ימיניב!

פורסם

נו באמת, אתה מבקש שימליצו לך איזה חלקים להחליף בלי לדעת מה לא עובד ברכב?

זה ניראה לך רציני?

נתחיל בכול חלקי הפח,כל חלקי הפלסטיקה (חיצונית ופנימית) גיר,מנוע, קלאץ,תושבות,גומיות,כל מערכת החשמל,כל מערכת הקירור,סרן אחורי וקידמי,ברקסים כולל כל הצינורות והמשאבות+קליפרים חדשים, את כל הצינורות המדחס והרדיאטורים של המזגן, כיסאות וכו'...

תגיד מה לא בסדר ויכלו לענות לך ברצינות.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת

והשאלה שלי היא שוב, לא מה להחליף באוטו אלא, איזה חלקים משמעותיים מבחינת שמירת כוח הרכב.

חיצויני ופנימי (כיסאות, פלסטיקה, חלקי פח וכד') זה לא משמעותי מבחינתי.

ג'ימיניב!

פורסם

תנו לי לנסות;

פתיחת מנוע להחלפת רינגים וניקוי ראש מנוע הכולל מובילי שסתומים חדשים וניקוי שסתומים. לאחר מכן צריך לבצע טיפול מלא הכולל החלפת שמן, מצתים, מסננים. - כל זה כדי להחיות את המנוע.

דבר שני - גיר אוטומטי או ידני? - מומלץ להחליף לפחות שמן, בדיקת קלאץ'.

אח"כ החלפת קפיצים ובולמים בארבעת הגלגלים, סיום בבדיקה ואם צריך החלפת הבלמים (לבדוק גם צלחות).

בדיקת פרונט: ציריות, תפוחי הגה ומשולשים, החלפת שמן ברקס ושמן הגה כח, ניקוי פילטרים אם צריך.

לסיכום כדאי לנקות את מערכת הקירור ולשים נוזל קירור חדש.

איך הייתי?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...