Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעה שלי:

הכנס את הרכב למוסך מורשה פיאט. אני ממליץ על מוסך פטין בעכו. גם אם רחוק לך - שווה את הנסיעה.

תבקש מהם שיעשו יישור קו לפי תוצאות הבדיקה לפני קניה שתקבל על האוטו.

תאמין לי שהרכב לא יהיה רחוק ממצבו ביום העלייה על הכביש.

עשיתי דבר דומה עם הקאיה קלארוס של אבא - הוחלפו כל התושבות, רדיאטור חימום, חיישן דלק תקול ועוד דברים.

סה"כ 8 אלף ש"ח כדי להחזיר קצת צבע ללחיים של המכונית.

אחרי שהוחלף החיישן דלק, גם הבנתי למה מכרו האנשים את המכונית ששירתה אותם 7 שנים - היא פשוט אכלה דלק בכמות של 1:4. בגלל ההתעקשות שלהם לא לטפל בחברה, הם לא יכלו לקבל דיאגנוסטיקה - ולכן הפסידו כסף וגם אוטו מצוין.

פורסם

מנסיון מחורבן למדי:

תקנה את האוטו, אל תעשה כלום, האוטו כבר יעשה את זה בשבילך, בהתחלה הוא יתקלקל די הרבה כי רמת התחזוקה של 90% מהמכוניות האלו היא ברמה של אין-תחזוקה, אח"כ אתה תתחיל להנות מהרכב כבר.

המכוניות המתוחזקות מבקשים עליהם מעל 18 אלף ש"ח.

אני מדבר מנסיון היות ואני מחזיק רכב כזה, ושמתי מעל 8000 ש"ח כדי להביא אותו למצב שהוא נוסע ללא תקלות, וזה רק אמצע הדרך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות

אני אפנים, ואני אשמור את כל הדברים שאמרתם. בבקשה לא למחוק את הנושא הנ"ל. תודה.

יום טוב, ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

אני יתן לך עוד טיפ:

אם אתה באמת רוצה בראבו

אז תחפש משהו שלא עונה לדגם GT, שלא הגיע לארץ ביבוא סדיר, אם קיים זה ביחידות בודדות שלא נראה כאילו תשיג משהו במצב סביר, אז חפש לך 1400 או 1600 בתור התחלה, ביחוד שאתה עוד צעיר על הכביש

בהצלחה

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דווקא דגם ה HGT נותן יחס מצויין של כח לשקל.

אני לא מכיר את דגם הGT (בהצלחה בחיפוש של אחת כזאת :lol:)

אבל הHGT הרבה יותר מאובזרת,חזקה וספורטיבית מהדגמים הרגילים ככה שאם הGT דומה לה שווה לאכול ממנה קצת *** מבחינת אמינות ולקבל הרבה יותר מבראבו 1.4/1.6 שגם הם לא הכי אמינות.

• תוכן חדש...