Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בגוף ההודעה, צריך שיטות יעילות ובטוחות לשאיבת דלק מהמיכל בעזרת צינור אך לא דרך שאיבה עם הפה

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

יש מין משאבה ידינית בעל 2 צינורות אחד צינור פלסטיק קשה ואחד בעל צינור גמיש אולי זה יכול לעזור לך

מוכרים אותם בדרך כלל בהום סנטר ובאייס ב10 שקלים משהו כזה

:lol:
פורסם

המשאבת פלסטיק ב10 ש"ח היא הרעיון הכי הגיוני כאן למרות שתצטרך קצת להאריך את הצינור הנכנס למיכל.

עוד רעיונות: 1. לפרק את המיכל החוצה - קצת עבודה אבל גם יאפשר לך לבצע לו ניקוי, מומלץ במיוחד אם יש לך ליפט זמין.

2. אם אתה יודע כבר לשאוב בפה, תשאב, מקסימום זה יגיע לפה. הטעם אכן לא משהו וגם אני שתיתי דלק עד שלמדתי לשאוב עם צינור אבל לא מתים מזה.

3. אם תשיג משאבת דלק חשמלית של איזה רכב, חבר אותה למצבר, חבר לה צינור ושאב.

פורסם

כדי לא להסתכן בבליעה, ברגע שאתה מרגיש דלק בתוך הפה, תירק אותו החוצה.

לא טעים, אבל אני מבטיח לך באופן אישי שזה לא יהרוג אותך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השיטה הקלה ביותר היא להשתמש בצינור שקוף מספיק ארוך אתה יוצר כיפול בגובה מסויים ואז אתה שואב,

אחרי שהבנזין עובר את הכיפול אתה יכול לשים את הצינורית בג'ריקן והוא יתמלא לו.

עכשיו ככל שחלק אחרי הכיפול יהיה יותר ארוך כך הסיכון בלבלוע בנזין נמוך יותר אבל כמובן זה בא על חשבון הכח שיש להשקיע בשאיבה.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תזכור,במכוניות חדשות לא תוכל לשאוב דלק,

יש מסננת שממקומת שמה,שמונעת מהצינור להיכנס,נגד גניבות כנראה

אני מדגיש שאני לא מבין בזה במיוחד

אם הכוונה שלך שלאוב מאוטו אחר,אני לא יגיד לך,כי יש מליון דרכים מאוד פשוטות לעשות את זה,אבל זה לא המקום פה.אם זה המיכל שלך,הכי פשוט תפרק אותו,אם זה טויוטה קורולה מהדגמים החדשים,מה שיוצא מהמיכל דלק שלך,נראלי הברז דלק זה נקרא,נמצא מתחת לתא המטן,קרוב לגלגל הימני אחרוי,אתה תראה זה מאוד בולט,אתה מפרק אותו בצורה מאוד פשוטה!,רק תזהר שלא ישפך עליך

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

אני צריך לשאוב מהרכב של הוריי, אגב לסוזוקי ליאנה 2002 יש מסנן בכניסה למיכל דלק אשר מונע מלהכניס צינור אליו, מישהו יודע במקרה?

פורסם

תן לי לנחש, יש להם ליסינג ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תן לי לנחש, יש להם ליסינג ?

ממש לא, הרכב שלהם פרטי ואם היית קצת מכיר אותי ואת הוריי בחיים לא היית חושב בכלל על אפשרות כזאת

אגב אני נתקעתי ללא דלק ורציתי לשאוב מהם כמה ליטרים בודדים ע"מ להניע את הרכב שלי, זה כל הסיפור לכל מי שחושב שאני גנב

פורסם

קפוץ לתחנת דלק עם ג'ריקן 4 ליטר וזהו,

gsi16v - איפה ראית ליאנה שנת 02 בליסינג ? מה זה ליסינג ל6 שנים ? :-o

לפני שיורדים על בן אדם, וקוראים לו גנב בפרצוף מול כל הפורום כדאי גם לחשוב

פורסם

אפשר לנסות לשאוב מאופן עקיף:

מחברים צינור לחלק העליון במיכל.

מחברים צינור נוסף לחלקו תחתון של המיכל ואותו שמים בתוך מיכל הדלק.

שואבים עם הפה מהצינור העליון - נוצר וואקום במיכל - ששואב דלק לחלקו התחתון.

דלק לא יגיע לפה אלא אם המיכל מלא.

אבל 10 ש"ח למשאבה נראה לי עדיף...:wink:

HFturbo

פורסם
ממש לא, הרכב שלהם פרטי ואם היית קצת מכיר אותי ואת הוריי בחיים לא היית חושב בכלל על אפשרות כזאת

אגב אני נתקעתי ללא דלק ורציתי לשאוב מהם כמה ליטרים בודדים ע"מ להניע את הרכב שלי, זה כל הסיפור לכל מי שחושב שאני גנב

סליחה, שגיתי בניחוש :wink: , גם בטוטו לא הולך לי עם הניחושים.

בכל אופן, קח את הרכב שלהם ובמקום לקנות צינורות או משאבות לך לתחנת דלק עם 2 בקבוקים של ליטר וחצי ומזה אתה אמור לתדלק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...