Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש היום - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, 124... פשוט היום היא נראית יותר כמו 125 (פנסים קדמיים וכו'), אבל הראשונות בהחלט היו העתק של 124.

למה העתק? ממשלת ברה"מ רכשה מפיאט, בעזרת ממשלת איטליה, פס ייצור מלא של 124, מלאי חלקים לכמה עשרות אלפי מכוניות ועזרה טכנית בהקמת המפעל....

התשלום - פלדה רוסית "משובחת" כולל פח לייצור רכבים. רוב מכוניות איטלקיות שייוצרו בשנות ה-70 ייוצרו מפח רוסי, מכאן העמידות הנפלאה שלהם בפגעי חלודה :twisted:

אבל לקרוא ללאדה "קלאסית" העתק - זה ממש לא נכון. ודרך הגב, לא מייצרים אותה כבר כמה שנים טובות. וה"סמרה" בנוייה על בסיס סימקה (טלבוט) הורייזון דור II, שלא ראתה עולם...

P.

פשוט בחרתי מילה לא נכונה לבטא את זה.. התכוונתי שבהתחלה הם נראו בדיוק כמו 124, ואח"כ העיצוב נמתח קצת, לכיוון ה-125... והם עדיין מייצרים אותם... בדיוק קראתי על זה ב-autoreview.ru לפני שבועיים... גם הסמארה עדיין מיוצרת, אבל ספוטניק, שהיא סמארה עם 3 דלתות ירדה מפס הייצור בחודש שעבר..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
לפעמים, תוך כדי צעידה בין המכונות, ניתן לשמוע כאלה שטויות שפשוט נופלים מצחוק.. אני משער שרובכם יודעים שלאדה (לייתר דיוק VAZ) התחילו לייצר את המכוניות שלהם על בסיס פיאט.. פיאט 125..

פיאט 124, ליתר דיוק.

אתה מתכוון לפיאט האדומה שהייתה שם? כי זו בודאות הייתה פיאט 128, עצבנית בטירוף למי שלא יודע..הייתי שם אני יודע..!

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם
לפעמים, תוך כדי צעידה בין המכונות, ניתן לשמוע כאלה שטויות שפשוט נופלים מצחוק.. אני משער שרובכם יודעים שלאדה (לייתר דיוק VAZ) התחילו לייצר את המכוניות שלהם על בסיס פיאט.. פיאט 125..

פיאט 124, ליתר דיוק.

אתה מתכוון לפיאט האדומה שהייתה שם? כי זו בודאות הייתה פיאט 128, עצבנית בטירוף למי שלא יודע..הייתי שם אני יודע..!

התכוונתי לעובדה שהלאדה ה"קלאסית", דגמי 2101-2107 ונגזריהם, נולדו מהפיאט 124. C'est tout. וידוע לי מה שווה ה-128 האדומה :twisted:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...