Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש היום - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא בא היום למפגש הפסיד את ההופעה של החיים!!!

בזמן שאת המוסיקה הוביל DJ לנטיס עם בסים שנכנסו עמוק לבטן (ועשו קילקול קיבה...),

הופיעו על הרחבה המרכזית אמפטי ודמפטי (מצטער אם לא כתבתי את זה נכון) במופע

אופנועים משוטף... כל פעם שאחד מהם, או שניהם ביחד, הרימו את הגלגל הקדמי -

ליבנו התמלא תקווה שפה אולי ... ימאס להם...

בקיצור היה שווה... :?...

:wink:

אחרי הכל היה מה לראות.

הנה תמונות:

Integrala1.JPG

Integrala.JPG

ImprezaGreen1.JPG

ImprezaGreen.JPG

Fiat.JPG

Civic Type R.JPG

פורסם

אחלה תמונות

מה האלה מהצפון הגיעו שוב?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
נראה ככה, אני לא יודע מאיפה הם בדיוק אבל היו מכוניות שהיו לפני כמה חודשים בביג,

אז יכול להיות.

נו בדיוק המכונית הירוקה היא 100% מהצפון

אבל שבועיים ברצף?!

כנראה נמאס להם שאומרים להם שהמפגש שלהם לא שווה אז הם פרשו

חבל על הדלק...

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
הם באים למרכז ובצפון לא נשאר מה לראות...מעניין למה...

לא שיש כ"כ מה לראות גם אם הם נשארים אם אתה מבין למה אני מתכוון :twisted: אבל זה כבר סתם הדעה שלי אני לא אוהב את כל הניאונים וזה אבל אפשר להגיד בבטחה שאי אפשר להתעלם מהירוקה העצבנית :D זה לא אומר שאני אוהב את זה אבל זה מושך את העין.

פורסם
פשששש... האימפרזה הירוקה ניראת ק-ט-ל-נ-י-ת!!!!

היא טורבו? הוסיפו לה משהו ? או שסתם ניראת כאילו.. :? .

אימפרזה GT נראת כמו משנתון של 98-97

:wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

באמת הפך להיות די מגעיל לאחרונה.. מגיעות מספר מכוניות מדהימות, שפשוט עושות את החשק לבוא ולפלוט את מאגרי הריר שנצתברו השבוע, אבל כל מיני אנשים פחות חביבים פשוט הורסים את זה...

לפעמים, תוך כדי צעידה בין המכונות, ניתן לשמוע כאלה שטויות שפשוט נופלים מצחוק.. אני משער שרובכם יודעים שלאדה (לייתר דיוק VAZ) התחילו לייצר את המכוניות שלהם על בסיס פיאט.. פיאט 125.. מבייש לומר שהרוסים המטומטמים האלה (ואת זה אני אומר כמי שנודל שם) עדיין מייצרים את אותו הרכב, היום, ואפילו את לאדה סמארה וכל זה... הם לא מתקדמים....

אז הרשו לי לצטט מספר חבר'ה רוסים שראו את הפיאט 128 בתרגום חופשי "תראו איך היא דומה ללאדה"

או יותר גרוע.. חבורת ערסים פוגשת בפורשה 928 "חחח, איזה פורשה מצחיקה"

כמובן שגם השטח 50 סמ"ק שהיו שם, ביחד עם מיולים וטומקארים עם ניאונים זה פשוט שוס..

אבל עדיין נעים לראות את הבימר סידרה 6, את הטייפ R, האינטגרלה הצהובה, אותה 128, כמובן ראלי למיניהן :wink: , לאנצ'יה בטא שראיתי לראשונה בחיי, הפורשה ואחרות...

ובאשר לאימפרזה הירוקה, למרות שהבן אדם חיי בסרטים, העבודה עליה בהחלט יפה, ואפילו הניאונים מותקנים בצורה טובה ומקצועית... אני עדיין שרוי בהלם קל מאיך שהיא נכנסה... צעדנו עם פיברגלס בחניה שם, די רחוק מכולם, שמענו רעש ושסתום פריקה, ניסיתי להבחין מה זה אבל האורות סינוורו ולאחר מכן ממש לידינו עברו בדהירה האימפרזה, SL ו... גולף. אני עדיין תוהה כמה טוב הם ראו אותנו, ומה היה קורה אם היינו מטר אחד קדימה או אחורה.

גם כניסתו של CBR לתוך קהל וחריקת צמיגים תוך כדי בלימה זה מעשה מבורך... :p

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
לפעמים, תוך כדי צעידה בין המכונות, ניתן לשמוע כאלה שטויות שפשוט נופלים מצחוק.. אני משער שרובכם יודעים שלאדה (לייתר דיוק VAZ) התחילו לייצר את המכוניות שלהם על בסיס פיאט.. פיאט 125..

פיאט 124, ליתר דיוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נכון, 124... פשוט היום היא נראית יותר כמו 125 (פנסים קדמיים וכו'), אבל הראשונות בהחלט היו העתק של 124.

למה העתק? ממשלת ברה"מ רכשה מפיאט, בעזרת ממשלת איטליה, פס ייצור מלא של 124, מלאי חלקים לכמה עשרות אלפי מכוניות ועזרה טכנית בהקמת המפעל....

התשלום - פלדה רוסית "משובחת" כולל פח לייצור רכבים. רוב מכוניות איטלקיות שייוצרו בשנות ה-70 ייוצרו מפח רוסי, מכאן העמידות הנפלאה שלהם בפגעי חלודה :twisted:

אבל לקרוא ללאדה "קלאסית" העתק - זה ממש לא נכון. ודרך הגב, לא מייצרים אותה כבר כמה שנים טובות. וה"סמרה" בנוייה על בסיס סימקה (טלבוט) הורייזון דור II, שלא ראתה עולם...

P.

• תוכן חדש...