Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קניתי פיז'ו 206 ואין ברכב כלום חוץ מרדיו טייפ שקנה הבעלים ב2001

אני מעוניין להרכיב רדיו דיסק (קניתי של LG ) ורמקולים לפי הטבלה פה באתר אני צריך

רמקולים 6.5 מקדימה וגם במגש האחורי ובדלתות מאחור 5.25 השאלה שלי היא ?

1.אפשר להתקין 6*9 מאחורה במגש ?

2.איזה רמקולים מומלצים במידות האלה (משהו לא יקר אבל שישמעו טוב )?

3.טיפים להתקנות מה לעשות ומה לא ולמה לשים לב שמתקינים לי ?

תודה מראש אייל :conf:

פורסם
היי קניתי פיז'ו 206 ואין ברכב כלום חוץ מרדיו טייפ שקנה הבעלים ב2001

אני מעוניין להרכיב רדיו דיסק (קניתי של LG ) ורמקולים לפי הטבלה פה באתר אני צריך

רמקולים 6.5 מקדימה וגם במגש האחורי ובדלתות מאחור 5.25 השאלה שלי היא ?

1.אפשר להתקין 6*9 מאחורה במגש ? כן , צריך לחתוך את המגש (בעיני אם המגש עדין לא חתוך אל תחתוך חבל)

2.איזה רמקולים מומלצים במידות האלה (משהו לא יקר אבל שישמעו טוב )? יש המון רמקולים איכותיים יותר ואיכותיים פחות תן תקציב ונעזור לך

3.טיפים להתקנות מה לעשות ומה לא ולמה לשים לב שמתקינים לי ?

תודה מראש אייל :conf:

תראה אתה לא צריך 6 רמקולים ברכב מספיק ארבע כלומר שנים קדמיים ושני אחוריים(שהם יוכלים להיות בדלתות או במגש)

בזמן ההתקנה תמיד תעמוד ליד הרכב ופשוט תסתכל מה המתקין עושה ככה גם תוכל לרכוש ידע וגם תוכל לראות מה הוא עושה לך ברכב. לרוב המתקינים די חפפניקים ולכן כדאי שתשים לב לדברים הקטנים כמו לבודד חוטים כמו שצריך להתקין רמקול עם 4 ברגים ולא 1 לבדוק שהם לא גורמים לנזק לרכב וכו', אני חושב שגם אם סתם תעמוד לידו הוא יראה שאתה מסתכל וככה ישקיע קצת יותר

שיהיה בהצלחה ומזל טוב על הרכב החדש

אורן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מה התקציב שלך ומה אתה מחפש?רק רמקולים?או גם מגבר וסאב?תן לנו את כל הפרטים כדי שנוכל לעזור לך בצורה הכי יעילה!

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
מה התקציב שלך ומה אתה מחפש?רק רמקולים?או גם מגבר וסאב?תן לנו את כל הפרטים כדי שנוכל לעזור לך בצורה הכי יעילה!

אני מעוניין רק ברמקולים אין לי צורך במגבר וסאב אני לא יודע מחירים ככה שאני לא מגביל תקציב אני רוצה רק שיהיה משהו איכותי ולא יקר מידי ....תודה על התגובות אייל :smile:

• תוכן חדש...