Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד שיטה לא רעה בכלל.

קרם ידיים או קרם גוף על השמשות , נהגות משום מה אוהבות להפעיל מיד וישרים וחוטפות שוק מהגילוי שוישר זו לא מילת פלא שמנקה הכל אלא גם יכולה למרוח.

נהגים דווקא עשו משהו יותר יצירתי , הביטו למעלה והתחילו לקלל בקול ולחפש אותי בחלון.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי קרה לא מזמן מקרה

יש לי בשכונה מרכז מסחרי קטן שיש לידו מפרץ חניה

יום אחד חניתי שם,ושבאתי לצאת מישהו מאחת החנויות חסם אותי

וראיתי אותו עומד בצד ומדבר עם אנשים,טוב בנתיים חיפשתי איזה דיסק כדי לשמוע:-D

ואז אחרי זה הנעתי את הרכב והתחלתי לצפור לבעל החנות כדי שיזיז את רכבו

והוא בשלו ממשיך לדבר עם אנשים,אחרי כמה דקות הוא הגיע לחנות שחניתי ממש מולה,

ואז הוא ניגש אליי ובשיא חוצפתו שאל אותי אם אני רוצה לצאת?,אז אמרתי לו שבאתי להכנס

הוא ענה לי למה אתה א אומר?(ריבונו של עולם אני כמה דקות בתוך האוטו מצפצף לו שיזיז את האוטו

וזה מה שהוא אומר לי)אחרי שהוא הזיז את הרכב בדיוק עמד מאחורי קטנוע שנכנס למספרה

אז גם לו ציפצפתי וסימנתי לו עם היד שיעיף את הקטנוע משם.

עכשיו הנקמה אחרי כמה ימים אני חוזר לבית וחיפשתי חניה, מצאתי אחת ככה שאם אני נכנס אליה

רכבו של בעל החנות פניי,טוב החלטתי שאני נדבק לו ל"תחת" וגם מקדימה לא היה ו כל כך מרחק

נכנסתי ללבית ושהצצתי מהחלון ראיתי שהוא בדיוק "מנסה "לצאת מהחנייה אתם לא מתארים לכם כמה הוא היתענה ביציאה

מוסר השכל "מה ששנו עליך אל תעשה לחבירך"

וככה צריך לחנך את כל הנהגים החולרות ששמים ז#ן על כולם

פורסם

אצלנו בעבודה היו מדביקים את המדבקות האלו שקשה להוריד.

פעם אחת הדבקנו לאיזה רכב (בד"כ על החלון של הנהג, במקום שלא מפריע לראות את המראה השמאלית) וחשבנו שזה ילמד אותו לקח.

למחרת אותו רכב שוב חנה בחניות שלנו (והוריד את המדבקה כמובן...)

הפעם החלטנו להיות יסודיים והדבקנו 6 מדבקות, אחת על כל חלון של הרכב (כולל שמשות קדמית ואחורית)

הוא לא חנה לנו בחניות יותר.

כמובן כשמדביקים את המדבקת האלו יש להקפיד להשקיע בהצמדתן לחלון כדי שבאמת יהיה מעצבן להוריד.

הנ"ל לדעתי (אני לא עו"ד) אינו מהווה ונדליזם ואינו עבירה על החוק כי לא מדובר בנזק כלשהו, המדבקה יורדת ולא נשאר סימן (על חלון בלבד, לא על הפח)

היה פעם אחרת איזה חוצפן שחנה באחת החניות ולא ניתן היה לאתר אותו או שהוא לא רצה להזיז את הרכב, לא זוכר, אז הוחלט לחסום אותו וגויסו כמה עובדים לחנות צמוד-צמוד מאחוריו, לפניו ומצדדיו שלא יוכל לצאת.

כשהוא הגיע אלינו למשרד כמובן ייבשנו אותו קצת לפני ששחררנו אותו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אצלנו בעבודה היו מדביקים את המדבקות האלו שקשה להוריד.

פעם אחת הדבקנו לאיזה רכב (בד"כ על החלון של הנהג, במקום שלא מפריע לראות את המראה השמאלית) וחשבנו שזה ילמד אותו לקח.

למחרת אותו רכב שוב חנה בחניות שלנו (והוריד את המדבקה כמובן...)

הפעם החלטנו להיות יסודיים והדבקנו 6 מדבקות, אחת על כל חלון של הרכב (כולל שמשות קדמית ואחורית)

הוא לא חנה לנו בחניות יותר.

כמובן כשמדביקים את המדבקת האלו יש להקפיד להשקיע בהצמדתן לחלון כדי שבאמת יהיה מעצבן להוריד.

הנ"ל לדעתי (אני לא עו"ד) אינו מהווה ונדליזם ואינו עבירה על החוק כי לא מדובר בנזק כלשהו, המדבקה יורדת ולא נשאר סימן (על חלון בלבד, לא על הפח)

אתה טועה

פורסם

האסמכתא הזאת לא נראית לי רצינית במיוחד.

לפי הבנתי את הכתוב, המקרה היחיד שתלונה יכולה באמת "לתפוס" הוא במידה והמדביק הדפיס את את סמל משטרת ישראל על המדבקה, שכן אז יש התחזות.

הכותב כתב שניתן להגיש תביעה נגד המדביק. כדי שתביעה תזכה, צריכה להיות עילה והתובע צריך להוכיח שנגרם לו נזק ו/או שאחת מזכויותיו נפגעה. קשה לי לראות כיצד בית המשפט פוסק לטובתו במקרה כזה, במיוחד כאשר כל התקרית החלה מכך שהתובע עצמו פגע בזכותו של המדביק לתנועה חופשית בכך שהוא חסם את מקום החניה שלו ומנע ממנו להוציא את רכבו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא נראה לי שהרשויות להוטות לטפל במקרים כאלה (אולי רשויות ששם זה מכה - ת"א למשל).

אין הרבה ברירות לדעתי חוץ מלקחת את החוק לידיים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אופיר,

קראתי את הקישור וחוץ מלצחוק לא היה לי מה לומר.

כותב שם עו"ד שתגיש תביעה לבימ"ש שלום. עצם הגשת התביעה תעלה לך אגרות. בכל מקרה העו"ד לא ישלם את האגרות.

נניח שימצא איזה עו"ד שיסכים לעבוד על אחוזים במקרה שכזה, (אולי העו"ד שבכתבה), מה יהיה גובה התביעה ? 3,000 שקל ? כמה אחוזים תתן לעו"ד? 50 אחוז ? קשה לי להאמין שיש עו"ד שמסכים לנהל תיק שכזה ודיונים בבימ"ש ולהסתפק ב- 1,500 שקל. זה לא תיק תעבורה שנגמר ב-5 דקות. ומעבר לזה, מי מבטיח לך שתזכה בכלל. אולי בסופו של דבר בימ"ש יחייב אותך לשלם הוצאות משפט לצד שכנגד. את הוצאות המשפט אתה תשלם מכיסך אפילו אם העו"ד שלך עובד בחינם.

תצטרך להוכיח שנגרם לך נזק ולהביא הערכת שמאי על הנזק המהותי שנגרם. גם השמאי יעלה לך כסף.

אם תרצה לתבוע עוגמת נפש- סביר שתיתקל בתביעת נגד על הסגת גבול, ועל עוגמת נפש הנגדית.

אני במקומך הייתי מרים טלפון ביום ראשון לעו"ד מהכתבה ומנסה לברר איתו אם הוא מוכן לייצג אותך בחינם על מקרה דומה.

לענין צירוף סמל משטרת ישראל - לא צריך בשביל זה עו"ד. גם אם אתה תתלונן ישירות במשטרה, זה יהפוך לתיק פלילי, בפרט שזה נוגע ישירות למשטרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אין הרבה ברירות לדעתי חוץ מלקחת את החוק לידיים.

אסור לקחת את החוק לידיים - זה יוביל להרס טוטאלי של אושיות השילטון והסדר במדינה.

גם בשילטון שלא כל כך מסודר, עדיין מתקיים סדר כלשהו שמסדיר ברמה סבירה את הדינמיות שבקיום הכולל.

ברגע שגם סדר שכזה לא יהיה, ואין דין ואין דיין, אנחנו נהיה במצב הרבה יותר גרוע ממדינת עולם שלישי.

אפילו אצל יהודים דתיים וחרדים, שעולמם ההלכתי כפוף לבתי דין רבניים ויש איסור להתדיין במוסדות של המדינה, גם אצלם קיים המונח "דינא דמלכותא דינא": משמע, גם אם חוקי המדינה אינם מקובלים עלינו, יש לקיימם. שאם לא כן, "איש את רעהו חיים בלעו".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתמול בלילה, לא חסמתי אף אחד, וחניתי בחניה ציבורית, ובכל זאת: נכנסתי לאוטו , גשם בחוץ, מפעיל וישרים ו.... אין וישרים!

כלומר הזרוע עצמה קיימת אבל המגבים לא! פשוט תלשו לי אותם.

מזל שיש לי ספייר!

סתם מעצבן!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לענין צירוף סמל משטרת ישראל - לא צריך בשביל זה עו"ד. גם אם אתה תתלונן ישירות במשטרה, זה יהפוך לתיק פלילי, בפרט שזה נוגע ישירות למשטרה.

.

גם אם תגיש תלונה במשטרה, המשטרה לא תטפל בעיניין, יש דברים חשובים ובהולים יותר לטפל בהם מאשר התחזות והדבקת מדבקות על שימשה.

בעבר הגעתי עם רכבי למתחם איקאה שבפולג, כאשר על מיכל הדלק יש לי מדבקה של חברת "פז", השומר פנה אלי ואמר שאם אני לא מוציאה את הרכב שלי מהמתחם(חניה ציבורית)כשאחזור אני אגלה מדבקות על כל השמשה.

בתגובה, הרכב הושאר בצמוד לשומר בכניסה, וציינתי במפורש שברגע שאני אחזור ואגלה ולו מדבקה אחת על השימשה אני מזמינה ניידת משטרה ומגישה נגדו תלונה של השחתה של רכוש.

כעבור שעה חזרתי הרכב שלם וללא מדבקות, לפעמים ידיעת החוק מונעת אי נעימויות בעתיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אופיר,

קראתי את הקישור וחוץ מלצחוק לא היה לי מה לומר.

"ניתן גם להגיש תלונה על היזק לרכוש"

על השורה הזאת דילגת?

קשה לי לראות כיצד בית המשפט פוסק לטובתו במקרה כזה, במיוחד כאשר כל התקרית החלה מכך שהתובע עצמו פגע בזכותו של המדביק לתנועה חופשית בכך שהוא חסם את מקום החניה שלו ומנע ממנו להוציא את רכבו.

בדיוק כמו שהוא פוסק פיצויים לגנב שנתפס ע"י בעל הבית ו"הפעיל יותר מידי כח" (לא שאני טוען שהחוק צודק)

בדיוק כמו שהוא יספוק לזכות מי שחנה במקום אסור/פרטי וניפצו לו את השימשה/פינצ'רו לו את הגלגלים

• תוכן חדש...