Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה נראה טופס בדיקה של רכב ממשלתי עם רבע מיליון ק"מ - או: הקומבינההה (במבטא רפי גינת

aa123
שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הביטו מה מצאתי במקרה בגוגל. (כמו שאני אומר תמיד - אין מחשבים טיפשים, יש תוכניתנים טיפשים. שכחו להגדיר קובץ ROBOTS. נו, קורה ;-))

שימו לב - קורולה עם רבע מיליון ק"מ. קומפרסיה זהה בצלינדרים. אין כמעט תקלות. לא נראה מחשיד? אותי זה מעצבן.

123.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין להסתמך על הבדיקה עצמה כי היא לא שווה, אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה כי זאת קורולה. גם קורולות משטרטיות עם 400-500 אלף ק''מ הן עדיין במצב טוב, לאומת לנטיסים, למשל, שמתפרקות אחרי 200-300 אלף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הטופס מספר הרכב צהוב רגיל. יכול להיות שהרכב שימש כרכב צמוד של מישהו בכיר במשטרה ולא ניידת ז**ה מן המניין, מה שאומר שאולי המצב לא גרוע כל-כך באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין מה הבעיה בדיוק..

הבדיקה נעשתה במכון ציבורי - לא איזה מוסד ממשלתי.

איפה ה"קומבינהההה" ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכוני הבדיקה האלה...

לפי מה הם יודעים שיש בלאי דיסקיות בתיבה? לפי השמן הכהה? מטומטמים.

טוב שלא אמרו "שמן מנוע כהה, מנוע גמור".

הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין, לרכב עם 250K קילומטרז' חייב להיות מנוע גמור? :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, לא חייב להיות מנוע גמור. פשוט מדהים אותי שאין כמעט תקלות, אפילו לא הכסת"ח הרגיל. בתור אחד שנהג לא מעט על רכבים ממשלתיים, אני יודע איך נראה רכב כזה עם רבע מיליון ק"מ. ורכב צמוד - לא מעיד כלום על הרכב. לפי התקנות רכב צמוד משמש לצרכי יחידה בשעות שהוא בחניה. זה הוראות מפורשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו בהחלט אחת הבדיקות הכי "נקיות" שראיתי מעולם.

קשה לי מאוד להאמין שזוהי אינה בדיקה מקומבנת, בעיקר משום שרכב עם 50K על השעון כבר יקבל בדיקה יותר מכוסתח"ת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין על מה הויקוח בכלל, בדיקה כזאת או אחרת לא שווה כלום מבחינת החוק בארץ, רק מזמין הבדיקה יכול להשתמש בה. אז במקרה כזה לא ממש משנה מה כתוב שם, צריך להזמין בדיקה משלך כדי לראות את מצב הרכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לא מדובר ברכב משטרתי.

מדובר ברכב שהיה בשירות כלשהו מטעם מדינת ישראל, אבל לא משטרת ישראל.

זה יכול להיות משרד ממשלתי, זה גם יכול להיות שב"ס.

במכרז הזה פורסמו עשרות רבות של מכוניות. לא בכולן הטופס היה בעל ממצאים חיוביים.

למי שלא יודע - במכרזים כגון אלה, המדינה שולחת את כל הרכבים הראויים לבדיקה. מטרת הבדיקה לתת לקונים הפוטנציאליים מושג מסויים על מצב הרכב.

לפני שהיתה נהוגה שיטת הבדיקה, אנשים ובעיקר סוחרים היו קונים את כל הרכבים במחירי שחיטה, עושים קצת קוסמטיקה ואח"כ מוכרים לציבור התמים במחירון מלא או כמעט מלא. כך יצא שהמדינה הפסידה הרבה והסוחר הרוויח הרבה.

הבדיקה היא בדיקה נייטרלית. מטרתה שקונה רגיל מן הישוב ולא סוחר, יבוא יראה יתרשם ויציע מחיר טוב יותר מהסוחר. עדיין רוב הסוחרים הם אלה שזוכים ובסוף מוכרים לנו במחיר מלא, אבל גם יש הרבה מכירות לאנשים פרטיים שבאים לחפש מציאה.

ולפעמים יש גם מציאות במכרזים האלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה נראית בדיקה של מכון שלא צריך לכסת"ח.בסופו של דבר,אין אחריות על הבדיקה ועל הרכב.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה טויוטה אחרת בדיוק מאותו מכרז. וכאן הבדיקה לא ממש מחמיאה.

זאת שכאן עוד רחוקה מרבע מיליון ק"מ ובכל זאת מצבה עגום לעומת קודמתה.

אגב שתיהן מאותו דגם.

כך שאפשר לצאת מהנחה שלא מדובר בניסיון ליפות את מה שאין.

אגב הראשונה נמכרה ב-65 אלף.

זאת שכאן נמכרה ב-40 אלף.

356_CheckForm.pdf

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי נופל מהכיסא אם היו מספרים לי שהסוחר שקנה את הרכב עם הבדיקה עם התוצאות הגרועות מכיר היטב את בעל מכון הבדיקה.

FOLLOW THE MONEY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...